1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 400
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 735
Току що го сьобщиха по новините

Peace

Гледах, но странно защо не отразиха, че паралелно със Софийския протест ще се проведе шествие и в Пловдиив, Инето имаш ли идея, защо ?

В предаването изобщо не се конкретизира нищо за място и град. Само подробности от исканията, отразени в писмото. Прочети и в линка.

# 736
  • Pernik
И аз да попитам нали няма проблем да донеса подписите от Перник направо на 1?
Само дано не са познали за времето, че казаха че ще вали Rolling Eyes

# 737
Момичета, аз съм от Варна и искам да знам за тук има вече някаква идея? Подписах се в подписката, ама като ви гледам и мен ме обхваща еуфория Laughing
Ще помисля и аз за някакъв кратък и ефектен лозунг!

# 738

Е, ще се надяваме поне Майката Природа да е на наша страна, нали и тя е майка!

За подписката - ок

# 739
Момичета, аз съм от Варна и искам да знам за тук има вече някаква идея? Подписах се в подписката, ама като ви гледам и мен ме обхваща еуфория Laughing
Ще помисля и аз за някакъв кратък и ефектен лозунг!

Няма нищо организирано. Ако се нагърбиш със задачата, пуснеш молба до Общината за мястото на събитието и събереш достатъчно съмишленици, ще бъде повече от успех!

# 740

За подписката - ок
Инето , нали трябва да се номероват и прошнуроват , на място ли ще се прави това упражнение  Wink

# 741
  • София
a vav varna dali n9ma da se osashtestvi takav protest hayde mayki da napravim neshto za varnenskite deca Thinking Hug Peace
Копирах го от друг форум.

Кой е форума ?
Деца с увреждания и хронични заболяания.

# 742

За подписката - ок
Инето , нали трябва да се номероват и прошнуроват , на място ли ще се прави това упражнение  Wink

ДА! Колкото повече, толкова повече!  Grinning

Аз твоята ще я взема във вторник, не бой се

# 743
Тя и Мактуб ще ми донесе още подписи във вторник , след като ги донесе ще ти пиша на ЛС да ги вземеш

# 744
Момичета, проявата във Пловдив не я казаха, защото сте гледали национални медии. Утре в регионалните пловдивски медии това ще е заглавиетона първа страница, бъдете сигурни, помнете ми думата Joy Joy Joy

БиТиВи от трети отзад напред материал в 20 ч., в късните новини ни сложиха трети отпред назад - тоест в топновините-  вярвайте, че ще има развитие.

Ине, Клео, Премаман - нещо по-голямо на журналистически жаргон означава текст поне от 50 реда, може и до 300 реда да стигне, ако има какво да се говори по темата. Бъдете готови за много телефонни разговори, камери, апарати.

Опитайте се да изработите няколко опорни пункта, по които всички вие да сте абсолютно еднакви в отговорите си. Бъдете сигурни, че ще има и провокативни въпроси, въпроси, които ще се опитат да ви объркат, да ви разконцентрират, за да ви докарат до противоречие. Не се шашкайте, смело, усмихнато, колкото по-близо до изходния текст на отвореното писмо, толкова по-малко грешки. Ако за нещо не сте сигурни или не знаете отговора, по-добре не отговаряйте.

Това е от мен като съветчета, не че ги искате, но имам представа какво ви предстои.

Момичета, ВИЕ МЕ НАКАРАХТЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ПОЛЕЗНА НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ, А ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ!

БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 745
Коала, просълзи ме с думите си.  newsm51
Ми аз точно така се чувствам, като теб.

Ако се стигне до медийни изяви след събитието, ще трябва да дойдеш и ти. Вервай ми, ако се наложи ще дойда да те взема от Филибето.

# 746
Инче, моля, моля, аз се готвя за пловдивския фронт, бе майна

# 747
как ви звучи
ПРИРАСТА ЩЕ УВЕЛИЧИМ
КОГАТО ДЕЦАТА СИ ПОДСИГУРИМ

# 748
Момичета, проявата във Пловдив не я казаха, защото сте гледали национални медии. Утре в регионалните пловдивски медии това ще е заглавиетона първа страница, бъдете сигурни, помнете ми думата Joy Joy Joy

БиТиВи от трети отзад напред материал в 20 ч., в късните новини ни сложиха трети отпред назад - тоест в топновините-  вярвайте, че ще има развитие.

Ине, Клео, Премаман - нещо по-голямо на журналистически жаргон означава текст поне от 50 реда, може и до 300 реда да стигне, ако има какво да се говори по темата. Бъдете готови за много телефонни разговори, камери, апарати.

Опитайте се да изработите няколко опорни пункта, по които всички вие да сте абсолютно еднакви в отговорите си. Бъдете сигурни, че ще има и провокативни въпроси, въпроси, които ще се опитат да ви объркат, да ви разконцентрират, за да ви докарат до противоречие. Не се шашкайте, смело, усмихнато, колкото по-близо до изходния текст на отвореното писмо, толкова по-малко грешки. Ако за нещо не сте сигурни или не знаете отговора, по-добре не отговаряйте.

Това е от мен като съветчета, не че ги искате, но имам представа какво ви предстои.

Момичета, ВИЕ МЕ НАКАРАХТЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ПОЛЕЗНА НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ, А ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ!

БЛАГОДАРЯ ВИ!

И аз така се чувствам bowuu

Коала, да ти кажа най ме е страх от журналистите Embarassed Хич не мога да говора пред камера и ме е страх да не изтърся някоя простотия от стрес Embarassed

# 749
Коала, да ти кажа най ме е страх от журналистите Embarassed Хич не мога да говора пред камера и ме е страх да не изтърся някоя простотия от стрес Embarassed

Мишле, 2 сме, ще се щипем взаимно ...

Общи условия

Активация на акаунт