1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 386
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 750
ИСКАМ ,МАМО, АЗ СЕСТРИЧКА.
КАЗВА ТЯ- НЕ Е ЗА ВСИЧКИ.
ЩОТО НЯМАМЕ ПАРИЧКИ.
ЗАТОВА....ЩЕ СИ САМИЧКО.

Още един лозунг роди моят идЕотски мозък преди сън. Crazy Mr. Green

# 751
как ви звучи
ПРИРАСТА ЩЕ УВЕЛИЧИМ
КОГАТО ДЕЦАТА СИ ПОДСИГУРИМ

СУПЕРСКО!!!!  bouquet

# 752
Коала, да ти кажа най ме е страх от журналистите Embarassed Хич не мога да говора пред камера и ме е страх да не изтърся някоя простотия от стрес Embarassed

Мишле, 2 сме, ще се щипем взаимно ...

Ако ме ощипеш най-много да блокирам тотално Crazy

# 753
Коала, да ти кажа най ме е страх от журналистите Embarassed Хич не мога да говора пред камера и ме е страх да не изтърся някоя простотия от стрес Embarassed

Мишле, 2 сме, ще се щипем взаимно ...

Ако ме ощипеш най-много да блокирам тотално Crazy

Ама ще си хубава!

# 754
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
АДАРА  , браво момиче , как събра 500 подписа .
Знам колоко трудно става това , аз съм събрала едва 100  Embarassed и то с помощта на Мактуб
Ще те настигна , да знаеш , само да пратя утре малкото на ясла и ще видиш ти  Wink
С преследване, обяснения за какво става въпрос и усмивка. Както се казва чрез нахалство към прогрес! Mr. Green Пък и като ме видят хората как ги гоня с количката сърце не им дава да не се подпишат. Wink. Успех и на вас и а дано съберете повече от мен!  bouquet Колкото повече, толкова по-добре!

# 755
Ех, колко ме е яд, че чак сега я забелязвам тази инициатива! Cry
Бургас можеше да бъде съпричастен и съм сигурна, че щяхме да съберем стабилен брой подписи в подкрепа на идеята!  ooooh!
Онзи ден, група футбулни запалянковци бяха събрали 250 подписа са отричателно време, протестирайки срещу сливането на "Черноморец" с "Нафтекс" - абсолютни глупости, а съм сигурна, че за тази кауза бройката щеше да е зашеметяваща.  Cry

Коала, страхотни думи, както вече ти казаха, способни са да те просълзят.   bouquet
Успех, момичета!  Hug

П.С. Дадох своята лепта в подписката, ще се опитам да я разпространя из мрежата още повече!  Simple Smile

# 756
Момичета, подгответе едно кратичко факсимиле с най-основното, което да назубрим преди демонстрацията!
Точно за неутрализиране на професионални журналистически техники.

# 757
Здравейте момичета, преди малко благополучно се прибрах от сватбата Heart Eyes
Много съжалявам че изпуснах БТв новините Cry, няма ли някой да ги е записал Mr. Green
Adara -  ма ти си истински герой Hug
Писна ми, Maktub, БОДЛИВАТА   bouquet
Коала и Мъни - прави сте ще помисля утре за някакъв текст - да речем след всяко искане някакви аргументи в защита, така става ли.
Също ще трябва да се разберем кой ще говори по Инфо радио на 1-ви , трябва да е някой който няма да е на протеста или който ще дойде малко по-късно, защото сигурно ще се говори в 8.15
Лека нощ от мен, благодаря на всички за усилията Hug
Аз също си разпратих мейли на целия адрес бук за  подписката, като гледам добре върви, вече знаят и в САЩ и в Австралия Mr. Green

# 758
Добро утро дами. Както се казваше много сме - силни сме. Наистина лавината поема по пътя си. Сега остава само да засипе тези за които е предназначена.
Аз отивам до МТСП да занеса и там писмото. Да може да си го четата рано рано с кафенцето. Приятен ден на всички ви. Страшни сте!!!!!!!!!!!!!!  bouquet

# 759
Момичета, подгответе едно кратичко факсимиле с най-основното, което да назубрим преди демонстрацията!
Точно за неутрализиране на професионални журналистически техники.

Коала, тук можеш да ни бъдеш много полезна. Дори може с мъжО да направите едно импровизирано "интервю", съдържащо провокативни въпроси (може и отговори). Поне да знаем гилдията на какво ще ни подложи.

# 760
Добро утро дами. Както се казваше много сме - силни сме. Наистина лавината поема по пътя си. Сега остава само да засипе тези за които е предназначена.
Аз отивам до МТСП да занеса и там писмото. Да може да си го четата рано рано с кафенцето. Приятен ден на всички ви. Страшни сте!!!!!!!!!!!!!!  bouquet

Влади, обади се като приключиш. Благодаря и успех!

# 761
   Добро утро и от мен! и предложение:
Няма братя и сестри, защото нямаме пари!
бъдещето на държавата-последна грижа!
деца не се гледат с милостиня от 160 лв. а с пари!

# 762
Девойки, постнах съобЩението в доста клубове в дир_а и  хората се zаинтересоваха, дали фиксираният праг няма явно да насърчи раждаемостта в малцинствата...по въпроса имаШе един много смислен отговор в дискусионната тема, но не мога да го открия сред 49те страници Embarassed.Помогнете ми да формулирам правилно полzите от писмото, zаЩото zа хората с деца е ясна полzата, но теzи беz деца им трябва "мотивация" Peace.

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 09:10 от surfline

# 763
  • До хладилника, който обичам
Девойки Grinning
В късните новини на БТВ изместихме все пак крадеца на тото-фишовете  Mr. Green

За лозунгите - стиховете са много хубави, но непрактични. Помислете какво ви идва на акъла, като чуете 'лозунг' и 'плакат'? Трябва да е нещо, което се чете на един поглед (т.е. да са само няколко думи и на един ред), да може да се изпише с едри букви, евентуално да може да се скандира (т.е. не е нужно да има рима, но да може ритмично да се вика). Например: "Ня-ма бра-тя и сес-три, ня-ма-ме па-ри!"
Или лозунг, който не се скандира, но е лесен за четене и предава бързо смисъла на протеста:
"Нашите деца - нашето бъдеще!"

Бтв, как ще процедираме с лозунгите за Пловдив? Май нямаме нищо...т.е. нямаме кой да ни ги направи...

Подписките от други градове утре преди 12 ако се пратят по куриер (срещу скромната сума от 3 лв), ще стигнат същия ден в София. Така има още малко време да се събират подписи.

# 764
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ

Аз съм българче обичам
наще планини зелени.
Българин да се наричам
първа радост е за мене.

Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея.
Всичко българско и родно
любя, тача и милея.

Аз съм българче и расна
в дни велики в славно време.