1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 298
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 840
  • на кой му пука, майна

Кога иска да участваме, че вече доста медийни изяви станаха и утре ще се събираме да решим кой, кога и къде ще защитава исканията ни, така че е хубаво да знаем ден и час на участието и колко майки иска.

Милен Цветков каза за 31.05 2 човека
няма да има опозиция

# 841
Нямах време по-рано да прочета всичко и затова не съм видяла.

От радио Нова Европа също ни искат в сряда от 9.10 до 9.30.

Момичета, кой е навит да дойде за медиите. Ако има желаещи, за което горещо си моля, нека си кажат, защото ако отида на всички изяви ще ме изхвърли мъжа ми от  нас, той и сега не знае,че се готвя да участвам в предавения, а изрично ме помоли да не давам аз интервюта Embarassed

Утре в 11 сутринта се събираме на върбата на централния вход на Борисовата градина, откъм Орлов мост и спирката за към хотел Плиска. Който има подписки за предаване да заповяда там Peace И който се навие за участие в медиите, дори и по радиото, там поне няма да ни гледат Peace

# 842
ако няма други желаещи бих се пробвала за участие пред медиите, въпреки че не гарантирам, че няма да ме хване сценична треска.

# 843
ако няма други желаещи бих се пробвала за участие пред медиите, въпреки че не гарантирам, че няма да ме хване сценична треска.

Добре дошла, чакаме те утре сутринта в 11 на уреченото място, за да си разпределим медиите.  bouquet  bouquet Peace

Ако имаш въпроси - 0899 100 331 - Калина

Ще те чакаме Peace

# 844
Аз пък да попитам друго-гледах в яху=прогнозата за времето, гледах и днес по ТВ-има голяма вероятност, недай си Боже, да е лошо времето. Какъв ще ни е резервния вариант в такъв случай?

# 845
Аз пък да попитам друго-гледах в яху=прогнозата за времето, гледах и днес по ТВ-има голяма вероятност, недай си Боже, да е лошо времето. Какъв ще ни е резервния вариант в такъв случай?

Няма такъв Peace
Ти ще дойдеш ли утрер Инето каза, че ще те покани, но не знам дали сте се разбрали newsm78

# 846
Момичета, ето един въпрос, който на мен ми се върти в главата:

Защо смятате, че държавата е длъжна да изхранва децата Ви? Не мислите ли, че това е работа на родителите?

Друго което си мисля е че бих могла евентуално ако съвсем никой не се навие да дойда за морална подкрепа на някой, но не и да съм основен говорящ. Говоря на "р" и много тихо Embarassed Обаче ме мислете за съвсем краен вариант Praynig

Мактуб, ще те чакаме утре и теб, нека се съберем всички, за да видим кой с какво може да бъде полезен, трябват ни хора и за организацията там, защото ако сме по телевизите ние, кой ще организира нещата там. Мен ме бива по организацията доста, без да се хваля, ако кажете да организирам аз нещата на място, с удоволствие Peace На мен това ми е и работата по принцип - организация bowuu Но ако ням акой да иде по медиите отивам Peace

# 847

Няма такъв Peace
Ти ще дойдеш ли утрер Инето каза, че ще те покани, но не знам дали сте се разбрали newsm78
С Инето ще се видим лично след 16-17 часа, просто по това време отивам за кухнята, после яде и гледам да го гътна да спи-а по-рано колко беше леснооооооооооо ooooh! Whistling

# 848
Искам да благодаря на модераторите, че са ни сложили най-горе в новините  bouquet

Имам въпрос, мацки, някая знае ли в София къде се продават от тези хартиените трикольорчета, идеята е на Инето, може всяка майка да държи такова освен шишето със стотинките Peace Чакам идеи за това, ако някоя знае bowuu

# 849
Това с трикольорчетата е добра идейка !

Мактуб , събра ли още подписи , можеш да ги оставиш утре на срещата на Орлов мост , ще се пробвам и аз да дойда на нея , спирката на автобусите в посока Плиска , под някакво дърво беше  Wink

От мен още подписи , Ине , може ли да ти ге дам в сряда , за да станат повече !?

# 850
Много се извинявам, ако някой е попитал преди мен, но покрай малката наистина нямам възможност да изчета всичките 43 страници. Подписах отвореното писмо, но много се учудих на искането:

1.3. За студентките редовно обучение – допълнителна стипендия за майчинство от 50 лв.

Става въпрос, че аз в момента съм студентка в СУ и взимам стипендия за майчинство в размер на 90лв! При положение, че съм редовно обучение, се води, че не работя (което е така) и мисля, че такава стипендия (50лв) за безработна майка е направо смешна.  Не знам как е в другите университети, но някак това искане не ми се струва логично, тъй като реално в момента, тази стипендия е по-голяма...

# 851
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добър вечер дами! Днес в парка беше пълна пустош, едвам събрах 50-60 подписа и то основно от полицаите на стадиона и Егида (за което им благодаря  bouquet) На стадион Васил Левски днес имаше благотворителен мач и се надявах хората да се подпишат, е лъгала съм се- явно са отишли да си вземат безплатни фанелки! #Cussing out #2gunfire
 Важното е, че се запознах с една мама журналист, която изяви желание да ни помогне, дадох си телефона с уговорката утре към 10-11 сутринта да ми звънне и да се разберем нещо. Аз ще дойда на срещата да предам малко подписи, а и ако се обади да говорим с нея. На 1 мисля да съм точно в 9, дори малко по-рано така, че ако има нужда ще помагам, агитирам, събирам и тн. на протеста. Hug

# 852
Много се извинявам, ако някой е попитал преди мен, но покрай малката наистина нямам възможност да изчета всичките 43 страници. Подписах отвореното писмо, но много се учудих на искането:

1.3. За студентките редовно обучение – допълнителна стипендия за майчинство от 50 лв.

Става въпрос, че аз в момента съм студентка в СУ и взимам стипендия за майчинство в размер на 90лв! При положение, че съм редовно обучение, се води, че не работя (което е така) и мисля, че такава стипендия (50лв) за безработна майка е направо смешна.  Не знам как е в другите университети, но някак това искане не ми се струва логично, тъй като реално в момента, тази стипендия е по-голяма...

Пак се върни назад, за да прочетеш темата, когато имаш време. Значи, тези 50 лв. да допълнителни, сегашните 90 си остават + още 50 за редовните студентки

# 853
Момичета, не можах да видя Труд и 24 часа. Как са ни отразили?

# 854

Пак се върни назад, за да прочетеш темата, когато имаш време. Значи, тези 50 лв. да допълнителни, сегашните 90 си остават + още 50 за редовните студентки

Благодаря, това вече е друго нещо, явно не съм го разбрала достатъчно добре. Извинявам се пак, че не успях да изчета всичко.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт