1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 65 184
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 065
Много ми се искаше дас дойда от сутринта, но подозирам че преди 11ч няма да мога Confused Все пак ще направя всичко по силите си.
Стискам палци на говорителките! Знам че ще се справите блестящо момичета! Hug

# 1 066
Инче, стига че днес ти казах че не мога да се изчервявам, ама ще се изчервя виртуално Embarassed
А за кмета, ако ще да идва, негов си проблем, мисля че и без него ще ни отделят достатъчно внимание
Мери и към 12.30 ще ни трябват хора, така че заповядай

# 1 067
Който има в къщи българско знаменце да го вземе, моля!
И на място да го сложи на количка с бебе или да го даде на малко дете

# 1 068
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Дами, лека нощ! Hug Утре в 8 без малко съм в градинката с банера и плакатите, надявам се, че ще има някой там да ми помага с разпъването.
Който има в къщи българско знаменце да го вземе, моля!
И на място да го сложи на количка с бебе или да го даде на малко дете
Ами аз имам, но няма да го нося защото не знам къде е  Embarassed, но ще взема шише и стотинки. Peace

# 1 069
Лека и от мен

# 1 070
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, стискам ви палци утре /тоест вече днес/ и ще направя всичко възможно да ви подкрепя с присъствие! Искам да ви кажа, че сте страхотни и ви се възхищавам!
Знаменце нямам, но ще взема шише със стотинки!

# 1 071
И на всички в София да кажа,

МОМИЧЕТА УСПЕХ!!!

И отново - който желае да се присъедини към нас и да ни подкрепи, да заповяда в
градинката между Народно Събрание и СУ, когато желае
в периода между 9:00 и 13:00 ч.

Ние сме там и ви чакаме!

bouquet

# 1 072
Забелязах, че искахте повече подробности, относно мероприятието в Бургас.
Ето какво е написала tedka*.

Мами,на 01.06. в 11:30ч пред Пантеона в Морската градина,ще се събираме в подкрепа на протестта на майките в София и Пловдив. Ще се отразява от ТВСкат. Моля елате поне  да се види ,4е и ние не сме безразли4ни към  проблема,засягащ най-милото ни- децата!.

Успех утре, момичета! Въпреки че ми е рано, поне ще се събудя, за да ви гледам в 7:20 по БНТ. Вие сте нашата гордост!   bouquet

# 1 073
Ей притнах най-сетне таз електрона подписка. отивам да си тегля душ и да поспя малко.
Да Честитя аз първа -ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ МАЛКИ СЛЪНЦА И НА ТЕЗИ КОИТО ВСЕ ОЩЕ НОСЯТ ДЕТДКОТО В СЕБЕ СИ Laughing
Хайде след има няма 4 часа ще се видим да отстояваме правата си.

# 1 074
Честит празник на нашите слънца!
зарадваха ме с новината че ще ме откарат в софия към 9. #Cussing out
няма с какво друго да дойда по-рано!успех на всички ни !

# 1 075
  • До хладилника, който обичам
Успех днес на всички ни, момичета!

Аз съм 'за' партия Grinning
Вчера след ТВ изявата ме питаха роднините дали съм мислила за политическа кариера, хихик.
Тъкмо партията ни ще е независима, т.е. надявам се, да не зависи от прищевките и рокадите на всеки 4 години на обикновените партии.

# 1 076
Честит празник на слънчицата Ви!  Heart Eyes

Милото Мишленце не успя да каже много, на госпожата до нея, за сметка на това, й присъхна устата!  hahaha Перфектно представяне, изключително красива .. въодушевих се още повече!   bouquet  А по нашите въпроси излезе, че се работи усилено, не съм склонна да вярвам!  Sick

# 1 077
Браво mishlentze,браво Тошева!   bouquet

Тая пък шефка на агенцията как мяукаше,и как тънко се измъкна за детските ясли и градини.. Confused

Ама какви хубави мами съфорумки си имаме..!  4470

# 1 078
Момичета искам да ви пожелая успех днес.
И да е честит празника на децата ни и на всички,които сме сьхранили детското в нас.
И аз сьм "за"партията

# 1 079
  • на кой му пука, майна
Добро утро и честит празник на милите ни дечица !

Успех на всички включили се в протеста, стискам палци на мамите от София за добро представяне   Grinning, вече доказахте, че имате потенциал  Peace

Общи условия

Активация на акаунт