1. Идейно предложение от няколко точки от 01.03.2005 до Директора на дирекция трудово право и обществено осигуряване към МТСП. В частност съвпада с нашите искания точка Д
страница 1
страница 2
страница 3
2. Отговор на Писмото на г-н Данев от 14.04.2005 от МТСП -Емил Мирославов - Директора на Дирекция трудово право и обществено осигуряване
страница 1
3. Проект за законадателна промяна в осигурителноправната уредба по отношение на семействата, очакващи и отглеждащи повече от едно дете от едно раждане на адвокат Данев. Изратено до НС
страница 1
страница 2
страница 3
страница 4
Към това писмо са приложени копие от статистиката за 2003 за раждаемоста и 5 писма в подкреа от различни Варненски организации. /В разговора с мен г-н Данев спомена, че при бъдещи протести бихме могли да получим подкрепа от тези организации в организиран протест в гр. Варна/
Писмото е препратено към комисията по труда и социалната политика към НС и е получен отговор от Христина Христова, че ще бъде обсъдено и препратено към експерти в други парламентарни комисии.
4. Препращане на Проекта за законадателна промяна на г-н Данев от Комисията по бюджета и финансиите от 11.04.2006 до :
г-жа Емилия Масларова - Министър на труда и социалната политика
г-н Пламен Орешарски - МИнистър на Финансите
г-н Радослав Гайдарски - Министър на Здравеопазването
копие до:
г-н Хасан Адемов - Председател на комисията по труда и социалната политика към НС
и г-н Данев
страница 1
5. Отговор на Проекта за законадателна промяна от МТСП от 27.04.2006 с копие до г-н Хасан Адемов
страница 1
страница 2
6. Становище на г-н Данев относно отговора на МТСП. Изратено на 05.05.2006
страница 1
страница 2
страница 3
страница 4
7. Становище на Министерство на здравеопазването относно проекта от точка 3. Отговорил е зам.министър Матей Матеев
страница 1
страница 2
Интересно е да се прочете защо са отхвърлили пректа в точка 5 и последващото становище на г-н Данев
Дерзайте и четете ако ви се занимава аз го научих вече на изуст:)
П.С. Ще помоля който иска да ги чете изцяло, да си ги свали от там или да ми пише. Ще му ги изпратия на пощата, че утре ще ги махна от този адрес да не товаря сайта.