1 ЮНИ - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

• 64 998
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 545
  • на кой му пука, майна
Момичета в колко часа е срещата в НС ? Желая ви успех и бъдете уверени и твърди за исканията, които сътворихме и одобрихме заедно  Peace

Бу, ЧРД   bouquet

# 1 546
Момичета в колко часа е срещата в НС ? Желая ви успех и бъдете уверени и твърди за исканията, които сътворихме и одобрихме заедно  Peace

Бу, ЧРД   bouquet

Утре в 11 Peace

# 1 547
   До колкото разбрах за детските градини, ясли и кухни, ще се разисква проблема САМО ЗА СОФИЯ и за това темата е отделена!Желая Ви успех!

ЧРД на Бу!  bouquet

Ааа, не смятам, че въпроса късае само София, много моля, София не е България  Wink, проблема съществува в цялата страна и мисля, че този който отиде на срещата трябва да има в пред вид и останалите градове

Аз мисля че става въпрос за София защото срещата е със заместник обласния управител или заместник кмет на София, не си спомням точно. Така че нещата в случая се решават на местно ниво. Това естествено не означава, че не трябва да запознаем господа управляващите на държавата с проблема   Peace

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 13:14 от деби

# 1 548
Момичета, а не може ли когато се прави вторият протест да говорим с предавания като "Шоуто на Слави", "Господари на ефира", "Имаш поща" и някакви такива които се гледат масово и да препратим подписката и писмото и до тях!
Все пак е шанс да ни чуят още повече хора ... а, как мислите?  bouquet

Писах и на "Шоуто на Слави" и на "Господари на ефира" и на "Защо не?". Резултат - нулев.
Пак ще пишем, де, не пречи.

Аз пак се включвам с мнение. Мисля си, че не само към шоута трябва да се обърнем, а и към публицистичните предавания, които се гледат от много сериозни хора. Например "На 4 очи", "Сеизмограф", "Вижте кой", и в момента не си спомням как се казва предаването на Владо Береану. Но според мен, трябва да пишем до всички, пък който се отзове добре дошло.
Момичета успех утре в Парламента и да пишете после как е протекла срещата. Стискаме палци с малчо  Peace

# 1 549
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Момичета, да ви пожелая и аз успех утре на срещата, че не се знае до кога ще мога да се възползвам от компютъра на брат ми. Дано всичко мине добре и успеем да постигнем нещо!

Момичета, а не може ли когато се прави вторият протест да говорим с предавания като "Шоуто на Слави", "Господари на ефира", "Имаш поща" и някакви такива които се гледат масово и да препратим подписката и писмото и до тях!
Все пак е шанс да ни чуят още повече хора ... а, как мислите?  bouquet

Писах и на "Шоуто на Слави" и на "Господари на ефира" и на "Защо не?". Резултат - нулев.
Пак ще пишем, де, не пречи.
Да се надяваме, че като видят, че сме сериозни ще ни обърнат внимание.

Бу ЧРД да си жива и здрава и много щастлива!

# 1 550
Честит Рожден Ден на Бу
Много здраве, щастие и любов.
 newsm51 smile3525

Предаването е Частен случай.....
ама то нашия е Национален случай Simple Smile

# 1 551
  • До хладилника, който обичам
Благодаря на всички ви!

Утре няма да мога да отида. Но знам, че Ина, Хриси, Кали, и Влади ще се справят добре и ще говорят от името на всички български майки. Дано има ефект.

# 1 552
Честит Рожден Ден БУ  newsm51

За яслите и градините мисля, че Общините си отговарят за тях. Затова ви канят да говорите само за София. Ако искаме и за другите градове трябва да се обърнем към нашите общини. Поне последно така беше, мисля че с това няма промяна.  newsm78

# 1 553
Инче, Кали и Влади - изпринтила съм за утре законопроекта , както и нашите искания да знаете Peace

# 1 554
Инче, Кали и Влади - изпринтила съм за утре законопроекта , както и нашите искания да знаете Peace

Окей, тъкмо говорих с Инето и тя ме каза. Влади, вземи нещата, които ти даде господин Данев от Варна да видим каква работа може да ни свършат.

# 1 555
  • София
Честит рожден ден, Бу! Нека дните ти да бъдат изпълнени с усмивки и много приятни емоции!     bouquet

Момичета, успех на срещата утре! Дано чуят това, което имате да им кажете.

Когато се срещате с Христина Хрисова Обърнете внимание и на нещо друго, което не е включено в писмото. А по-точно за породените деца. Повечето тук с ме с по едно дете и може би затова не е станало въпрос, но от една друга тема във форума разбрах, че при втора бременност по време на отпуска за отглеждане на дете и болничния от 135 дни се изчислява като 90% от 160 лв., които майката е взимала преди раждането, което е още по-малко.
А дори и при по-голяма разлика на децата, от това че  майката вече веднъж е взимала отпуск за гледанете на дете не следва, че то спира да се храни и облича. Дори разходите за по-голямо дете мисля, че са и по-големи. За това мисля, че обезщетението трябва да се умножава не само по броя на едновременно родените деца, а по броя на децата в семейството. Макар, че тогава общите сумите стават многократно по-големи. В едно от интервютата Мишленце каза, че като отиде в магазина и купи дрешка за едното дете втората не и я подаряват, но същото важи и за другите деца, независимо че не са родени едновременно.

Мдааааа, аз отдавна повдигнах темата, но никой не се обади тогава, първоначалното предложение беше за близнаците, тризнаците и породените деца, но незнам как в официалното писмо вече нищо не се споменаваше, може би защото само аз защитавах и породените деца newsm78

Съжалявам, че повтарям нещо, което написах преди няколко дни, но тогава единствено Мишленцето отговори. А мисля, че е важно особено за случая с породените деца. Не съм запозната точно как стоят нещата, аз имам само едно дете, но нека майките с повече да кажат. И нали искаме да се направи нещо добро за всички български майки. А ако мислите, че това, което съм написала е излишно просто ми кажете и повече няма да повдигам темата.

# 1 556
  • Пловдив

Когато се срещате с Христина Хрисова Обърнете внимание и на нещо друго, което не е включено в писмото. А по-точно за породените деца. Повечето тук с ме с по едно дете и може би затова не е станало въпрос, но от една друга тема във форума разбрах, че при втора бременност по време на отпуска за отглеждане на дете и болничния от 135 дни се изчислява като 90% от 160 лв., които майката е взимала преди раждането, което е още по-малко.
А дори и при по-голяма разлика на децата, от това че  майката вече веднъж е взимала отпуск за гледанете на дете не следва, че то спира да се храни и облича. Дори разходите за по-голямо дете мисля, че са и по-големи. За това мисля, че обезщетението трябва да се умножава не само по броя на едновременно родените деца, а по броя на децата в семейството. Макар, че тогава общите сумите стават многократно по-големи. В едно от интервютата Мишленце каза, че като отиде в магазина и купи дрешка за едното дете втората не и я подаряват, но същото важи и за другите деца, независимо че не са родени едновременно.

Мдааааа, аз отдавна повдигнах темата, но никой не се обади тогава, първоначалното предложение беше за близнаците, тризнаците и породените деца, но незнам как в официалното писмо вече нищо не се споменаваше, може би защото само аз защитавах и породените деца newsm78

Съжалявам, че повтарям нещо, което написах преди няколко дни, но тогава единствено Мишленцето отговори. А мисля, че е важно особено за случая с породените деца. Не съм запозната точно как стоят нещата, аз имам само едно дете, но нека майките с повече да кажат. И нали искаме да се направи нещо добро за всички български майки. А ако мислите, че това, което съм написала е излишно просто ми кажете и повече няма да повдигам темата.

И аз го казах за повечето деца в началото на темата, но бях обявена за малоумна и тактично не продължих темата Simple Smile

# 1 557
Момичета , днес се обадих на Фандъкова , защото тя не го направи  Wink
Става въпрос за второто заседание на Консултативния съвет по  
"Програма за развитие на образованието в София"
Денят е четвъртък ( 8.06 ) , 15 ч. , на Московска .

Поканата е за 4-5 момичета , не се притеснявайте , това е среща на , която ще присъстват много хора , така че дали ще ни се чуе гласа - не се знае , но можем да опитаме

Не се сърдете , трябваше да ми потвърдят преди да кажа

Яслите няма да се разискват , те не са към общината , а към здравното министерство

# 1 558
Ееее, момичета, хайде стига! Аз казах това, еди кой си каза еди какво си.....
Темата за породените деца е коментирана, мислили сме и за тях и въпросът утре ще бъде подвигнат.

# 1 559
Момичета , днес се обадих на Фандъкова , защото тя не го направи  Wink
Става въпрос за второто заседание на Консултативния съвет по 
"Програма за развитие на образованието в София"
Денят е четвъртък ( 8.06 ) , 15 ч. , на Московска .

Поканата е за 4-5 момичета , не се притеснявайте , това е среща на , която ще присъстват много хора , така че дали ще ни се чуе гласа - не се знае , но можем да опитаме

Не се сърдете , трябваше да ми потвърдят преди да кажа

Яслите няма да се разискват , те не са към общината , а към здравното министерство

Аз само да попитам, какво общо имат исканията ни за детските градини, ясли и площадки за игра с темата на заседанието?!

Общи условия

Активация на акаунт