Откраднат живот - Чуждо тяло Тема 26

• 46 323
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Зорница беше несигурна преди да дойде Банков, но след като той се прибра набра смелост да му каже, а и се радвам, че го направи вместо да увърта излишно и да чака подходящ момент, защото той така и нямаше да дойде както видяхме....беше  просто щастлива от новината за бебето и мислеше, че това ще го зарадва...уви за нейно нещастие сгреши.Банков разбирам защо реагира така със всичко струпано на главата му в момента, но не мога да го оправдая....вбеси ме когато й каза, че го е планира все едно той не е бил там като са направили бебето.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 22:32 от maichetoo0o

# 91
  • София
Нямам думи! Рядко пиша така, но - страхотна серия. Съжалявам всички, кието са се сблъскали с мъката и болката от тази зла болест и разбирам защо не могат да гледат, обаче Буковска направи невероятна игра. Ревах с глас! Адски истинско беше! Всичко останало беше като някакъв пълнеж, на фона на нейния образ.
А как се изкефих на записа със зам-министъра. Е, това е да си играч. И в такова състояние да можеш да изиграеш другия!

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 22:49 от Светулчица

# 92
  • Кърджали
Не му завиждам. Ще му е трудно да изостави Зорница, още по-трудно - детето. Не може да иде да каже и на жена си " Аз, таковата, влюбен съм в друга, че и дете ще ми роди". Полезен ход няма, или поне аз не виждам. Макар че ако Вергов участва в следващия сезон /дай Боже, искам още да му се радвам/ очаквам да остане да се грижи за жена си, да го играе семеен мъж /няма да се учудя ако и жена му се възстанови в голяма степен и да я докара в България/, но акъла му да е още при Зорница и бъдещото бебе, да има срещи и ситуации с нея...
Значи и ако още един път прочета в анонса че в отношенията им ще настъпи "ново развитие" /така ли пишеше точно/ на тия сценаристи такова развитие ще им дам...

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 22:24 от Aлекcандрa

# 93
  • София
Зорница пък трябваше да гледа за слоновете, че да се сети, че може да е бременна Wink

Сценаристите си направиха бъзик с нея, или с нас. Както зле преживях Виолета, така от сърце се смях на Зорчето и слоницата.  Joy

# 94
Ако всички лекари са толкова прости....Господ да ни е на помощ

# 95
Не вярвам Банков да изостави Зорница, щом тя е бременна. Може да се върне в Германия, да се грижи за жена си, но в крайна сметка мисля, че ще останат заедно.

Разбирам поведението на Банков. Обича Зорница и когато се отпусне, чувствата му личат, става топъл, обичащ. Но мисълта за жена му от друга страна го държи леко дистанциран и не му позволява да се отдаде на 100% в любовта си.

Ситуацията като цяло стана много сложна за него. Дилемата е огромна. От една страна стои Зорница, жената, която успя да му вдъхне кураж за нов живот и ще му роди дете, а от друга е съпругата му, с която го свързва един подпис и починалата им дъщеря. Изборът е много труден, защото нещата се обвързват и с морала - дали да оставиш жена на легло и да продължиш живота си и да бъдеш щастлив или да оставиш друга жена бременна, въпреки, че я обичаш. Мисля, че само в последния вариант, ще загуби.

# 96
Забравих да пиша преди, много ме изненада Захариев с постъпката си, не очаквах от него да съдейства на Виолета.
Страхотни бяха и двамата!!!!

# 97
От това, че остават три епизода аз разбирам, че Банков ше отиде в Германия, Зорница ше го изпрати и би трябвало да не е ясно дали той ще се върне. Защото той отива да види какво се случва, но нататък не знаем. Тоест оставяме си вратичка и после в зависмост от това Вергов дали ще участва в петия сезон, ще се върнв или Огнянова ще е самотна майка.
Като цяло обаче сценаристите оплескаха ужасно тази история.

# 98
  • София
Забравих да пиша преди, много ме изненада Захариев с постъпката си, не очаквах от него да съдейства на Виолета.
Страхотни бяха и двамата!!!!

Аз пък бях сигурна, че ще го направи.

# 99
Затова трябваше да реши първо въпроса с жена си и после да се отдава на любов.
Това сериозно ли го казвате или е някакъв вид добро пожелание? Би ли могло любовта да се планира? И когато се случи видяхме каква борба беше със самия него та дори му се искаше да умре за да не си причинява шастие в този момент. Но любовта както и в приказките се оказа по-силна.

# 100
Толкова лично преживях този епизод, че чак не го догледах до края.. Йоана съм я гледала преди години в пиеса, в която играеше в количка , беше много силна игра и представление. За жалост ми бяга името на представлението. Бях на един от предните редове, просто виждах как живее в ролята , а не маркира само!

# 101
  • София
Затова трябваше да реши първо въпроса с жена си и после да се отдава на любов.
Това сериозно ли го казвате или е някакъв вид добро пожелание? Би ли могло любовта да се планира? И когато се случи видяхме каква борба беше със самия него та дори му се искаше да умре за да не си причинява шастие в този момент. Но любовта както и в приказките се оказа по-силна.
Не казвам да планира кога да се влюби. А да беше решил въпроса с жена си и после да се отдаде на любовта. Така и така се дърпаше в началото и не се даваше (образно казано). В кома или не си му е съпруга. А тяхното е изневяра. Но това е филм, трябва да предизвиква дискусии😃

# 102
Значи и ако още един път прочета в анонса че в отношенията им ще настъпи "ново развитие" /така ли пишеше точно/ на тия сценаристи такова развитие ще им дам...
Joy Joy
Cпоред мен ще я омаскарят и тази двойка. Вече взехме да се дразним на поведението ту на единия, ту на другия. Aко вземе пък и да рипне жена му  Whistling

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 23:37 от Zlati***

# 103
А тяхното е изневяра.
За останалото имам достатъчно аргументи, но точно върху това и аз дълго съм разсъждавал и се налага донякъде да се съглася с вас въпреки смекчаващите "вината" обстоятелства.

# 104
  • There I was on a July morning
Моите адмирации за Буковска и Емил Марков, бяха страхотни и много истински.Flowers Hibiscus
Драматични бяха сцените с Виолета, но показаха, че тя е помъдряла в края на живота си и поне малко е израснала духовно. Не знам защо са решили да извадят героинята от сериала, но със сигурност Буковска ще липсва.

Разбирам реакцията на Банков на новината за бебето. Изненадан е, има служебни и лични неприятности, твърде скоро е загубил дъщеря си и не желае неин заместител. Все пак, нощта за размисъл му беше достатъчна, за да премисли и да приеме ситуацията адекватно.

Събуждането на Ева Банков от кома е достойно за сапунена опера, мислех, че този сериал има по-големи претенции от това. Можеха да ни спестят подобна драма сценаристите. Предположението, че обаждането от Германия е инсценирано от Зам. министъра, също не ми е убедително, тъй като Банков разговаря редовно с наблюдаващи лекари на жена му, които би трябвало да познава.

Общи условия

Активация на акаунт