КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • тук, на мястото си
Да взема да ви поразсмея малко, че аз цял ден днес сама си се хиля като патка. Голям майтап беше моята вода снощи.
Реших да я сложа в порцеланова купичка  към  7 часа. Тъкмо се "запознаваме" като я държа с две ръце и МХ (моя хубостник) излиза навън и започва дъжд от въпроси - какво правя с тая паничка, какво има вътре,  сама ли си говоря и т.н. И понеже нали аз не  му отговарям, той идва към мене, с него върви и кучето което се изправя да види да не би случайно да и нося нещо за ядене. Завардих се аз и половината вода върху мене, обръщам се да я оставя -спънах се, малко остана да се просна по очи.
Наложи се  да си  правя втора купичка, а на ММ пълно разяснение какво правя и защо го правя. После в полунощ  се изливаха едни кючеци и чалги от ресторанта до нас,  на цялата махала кучетата лаеха,  така че няма как да ме е чула водата.

# 436
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ИВАНОВ ДЕН!
МНОГОБРОЙНА Е АРМИЯТА ИМ.

# 437
На всички, които  празнуват  днес Ивановден и безбройните производни имена,( май излиза около 1/5 от населението на България) честити да са, живи и здрави да са, да вървят под ръка с късмета!.

На останалите весело прекарване на неделния ден

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 09:45 от Caroline

# 438
  • Кубрат/ Пишурка
 ЧЕСТИТ ИВАНОВДЕН В СЕМЕЙСТВОТО НА МИМИ - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ИВАН СТАРШИ И МАЛЪК ИВАНЧО! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАМСИ - ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ЧЕСТИТИ ДА СА ЙОЙО НА ЗДРАВКА И АНИТО НА АЙША И ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕНИЦИ!

И понеже аз още съм на кафе - ето и за тези, които сега ми правят компания:

# 439
Добро утро!

Честит имен ден на многобройните именици-голям и малък Иван на Мимето,на Мамси, на Ани на Айша, на либето на Ихичка,на философ Йойо,на Иви  и на всички ,които празнуват днес!
Здраве,късмет и много обич за всички!

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 11:48 от Gabkata

# 440
                     Честит   Йорданов и Иванов ден на всички празнуващи !
    Носете още много години имената си със здраве и от бог бъдете благословени ! bouquet
                    Наздраве!
Wine Glass

# 441
  • София
Хайде и от мен наздраве за Иван и производните, а и на всички останали - та нали Ивановден си е почти национален празник!

И сега едно пожелание, което току що се роди в главата ми WinkДА СА ЗДРАВИ КАТО ДРЯН ВСИЧКИ С ИМЕТО ИВАН: МАМСИ, ГОЛЯМ И МАЛЪК ИВАН НА МИМИ, ИВЛИН, СЪПРУГЪТ И СИНЪТ НА ИХА, ВНУЧКАТА НА ЛУСИ, ЙО ЙО, ЩЕРКИТЕ НА АЙША И ХАРМОНИЧНО, МОМЧЕТАТА НА РИМАР, ДИДИМИТИ И МАЯ. ХАЙДЕ СИПЕТЕ И НИ ПОЧЕРПЕТЕ! АКО ИМА ОЩЕ ИМЕНЯЦИ - ДА ИЗЛЯЗАТ НА ПРИПЕК Simple Smile

АЛФЕЯ, завеждащ смехотерапията си! smile3501 Последните усмивки за вчерашния ден бяха от теб! Joy

Хубав ден момичета!!! Hug

# 442
За всички, които днес празнуват

Алфея! Разсмях се! Под секрет ще ти кажа, че и аз не смях  да говоря много силно, за да не ме чуят я синове, я съседи. Ще се чудят како правя, защото по нашия край този ритуал е непознат.Но все пак си  направих всичко точно. Желанието ми е голямо и вярвам, че ще се сбъдне.

Борянке, всичко е уточнено.

# 443
  • тук, на мястото си
Честит имен ден на всички именници!
 Здраве, късмет  и много сбъднати мечти!
 Хубав празничен ден!

# 444

Здравейте група! Да са честити всички именници и с гордост да носят имената си!
Черпя за нашия Иван!

# 445
Честит Ивановден на всички именици! Да сте живи и здрави, вие и вашите семейства!!!

# 446
  • София
Честит Ивановден на всички именици и от мен!

# 447
  • в малка спретната къщурка
От кал да си, Иван да си.
Не изброявах, че толкова много празнуващи днес, няма как да не пропусна някой.
Мери, ужасно е това, което ти се е случило.Добре е пак, че не е станало по- лошото.
КАГ, Алфея, дори и тихо, чул Ви е този, който трябва. При нас такъв ритуал нямаме.
Алфея, а с твоите  любопитковци се смях от сърце.
Кари, как мина почивника?
Вчера до обяд се занимавах със слугинаж и готвене. Днес сутринта само едно ядене и айляк. Имах си гостенче и като се развихри да ми готви, ама човечето иска с истински продукти и истински тенджери. Ти да видиш, кухнята стана, като след битка. Не иска да си тръгва, ама при мен свобода на действие. Мастър шефчето си отиде и след него започна миячка и чистка.Забавлявахме се двамата доволно. Детето в моята душа не си е отишло още.

# 448
  • София
Честити именни дни на всички Йордановци и Ивановци! Честито на семействата им!Здраве и дълъг живот,пълен с любов и щастие!

Аз спрягам глагола ПОДМОТВАМ СЕ Joy //Градско,превеждай,ако се налага!/

# 449
  • тук и там
ЧЕСТИТ ИВАНОВДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СА БЛАГОСЛОВЕННИ И НОСЯТ С ГОРДОСТ ИМЕТО СИ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  МАМСИ, ИВЛИН, СЪПРУГЪТ И СИНЪТ НА ИХА, ВНУЧКАТА НА ЛУСИ, ЙО ЙО, ЩЕРКИТЕ НА АЙША И ХАРМОНИЧНО, МОМЧЕТАТА НА РИМАР, ДИДИМИТИ И МАЯ.
И да почерпя за моите именници

На обяд си посрещнахме гостите та до сега.А по старому пък с тези,които бяха заети днес.
Ще оправя и си лягам.
Хубава вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт