КГБ = Клуб на Готините Баби - 185.

• 70 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте милички !
От сутринта  все пиша ,та чак сега му дойде времето.

Честит  Иванов ден !
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА  МАМСИ, ГОЛЯМ И МАЛЪК ИВАН НА МИМИ, ИВЛИН, СЪПРУГЪТ И СИНЪТ НА ИХА,  ЙО ЙО, ЩЕРКИТЕ НА АЙША И ХАРМОНИЧНО, МОМЧЕТАТА НА РИМАР, ДИДИМИТИ , МАЯ И ВСИЧКИ ,КОИТО ИМАТ ТАКИВА В СЕМЕЙСТВАТА СИ , А НЕ СА СПОМЕНАТИ !
ЧЕСТИТО И НА НАШАТА ВНУЧКА!
ЗРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСИЧКИ !

Благодаря ви мили приятелки за хубавите пожелания към внучката ни ! Дай Боже да са реалност !

Хриси, прочетох какво ти се е случило.. Малкият дявол ! Иди в църквата и си пиши благодарствена служба .

Алфея, така ме расмя с твоята одисея с водата ....Sweat Smile Представях си те ! Simple Smile
Аз също си направих ритуала. Всяка година си го правя ,но моите в къщи си го знаят и не  ме разпитват...   Simple Smile
Борянка ,какво ти е миличка ? Излизай от тази дупка ,от това настроение ! Дано със здравето да си добре ! С най- голямо удоволствие и възхищение ти чета поезията ! Поздравявам те ! Стихосбирка да си отпечаташ ,да остане спомен за деца и внуци .

Приключвам ,че ще се глася за гости на внучката .

Приятна и уютна вечер на всички ви !

Прегръдки и целувки от мен !

# 451

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС - МАМСИ, СЪПРУГА НА IHA, ЙОЙО НА ЗДРАВЧЕТО, АНИ НА AISHA, ГОЛЯМ И МАЛЪК ИВАН НА МИМИТО, ЩЕРКАТА НА ХАРМОНЧНО, ВНУЧКАТА НА ЛЮСИ, МОМЧЕТАТА НА РИМАР, МАЯ И ДИДИМИТИ ! ДА СА ЖИВИ, ЗРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ С КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА! ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ С ПЪЛНИ ШЕПИ!

ЧЕСТИТИ ДА СА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ, КОИТО НЕ СЪМ ПОЗДРАВИЛА НА ПРАЗНИКА ИМ! ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА ВСИЧКИ!

И благодаря заедно с ММ за поздравите за рождения му ден. Още го празнуваме, очаквам и продължение като си дойдат децата.
Иначе - изморена съм от празници, обърках деня и нощта, боря се с кръвнишкото не особено успешно, но успях да прочета пропуснатото за десетина дни и си затрих листчето със записки...
Та само да кажа - обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Да ви е вкусна вечерята, който вечеря, тази  ще я пропусна, че ще си купувам направо нови дрехи с по-следващия размер...

# 452
Честити да са имениците!

# 453
  • София
Със закъснение да са живи и здрави малките и големи Ивановци!  bouquet bouquet bouquet
Да си носят с гордост името!
Благодаря за поздравите към Ани на всички.
Дано от вашите клавиатури в Божиите уши.
Празнуват с Пламен и компания.
Аз днес голяма разходка направих по слънцето.Накрая се прибрах пеша от Лидл в Студ. град.
Бавно, спокойно през парка, много приятно беше.
А като си влязох във входа - изненадааааааааа....и двата асансьора не работеха.
Ами въздъхнах и продължих по етажите.
Утре сутрин явно ще слизам пеша по тъмното.
Случва се 1 -2 пъти годишно, не е страшно.

# 454
Честит празник на празнуващите !

Хубави са тези зимни празници, но януари ми излиза доста тежък финансово.

Получих първите сметки за ток и парно, а щом има сметки значи съм жива Joy

Гледах Марта Вачкова в едно предаване, отслабнала е 15 кг. и изглеждаше чудесно,

а аз кога newsm78

# 455
  • Вила Великула

Честито на всички празнуващи!
При мен нищо ново. От снощи до днес на обяд малката беше при мен. Много е палава милата, но пък е много умна и говори всичко. Голяма радост ни е. На обяд си я взеха и аз поработих 3-4 часа. По-късно бях на масаж и сега след като набързо приготвих една мусака и хапнахме-сме в пълен Релакс.

# 456
Пипи, Марта каза ли как е отслабнала? И аз съм на тази вълнА.

Ето нещо за всички грижовни баби:

# 457
Със ,,Зоната" по примера на Руслан Мъйнов.

# 458
  • София
Гледам, че за слабеене си говорите...
А стига, бе Simple Smile Я да си говорим за мъже... Joy
Аз от както започнах да уча и седя до по-късно, вечерям по два пъти Wink Горкият ми мъж-ще го разоря! За сега кантарът е милостив...МъжО също Mr. Green
Имам я тази книга. Намира се на сеЙо. Купих я и защо ли я купих newsm78
Хайде лека нощ newsm46 Утре съм първа, след малко трябва да ставам doh

# 459
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро, дружки!
Нова седмица - нов късмет! Ставайте, че кафето ще изстине:

# 460
Честит   Йорданов и Иванов ден на всички празнуващи !

Силен ангел да ви пази и много добри дни да имате!

Добра нова седмица, момичета!

# 461
Красива Бела, благодаря за информацията!  Чела съм за Зоната и книгата я има в книжарницата. Не ми хареса това, че има много изчисления.

И за да не стигат нещата до диети, не яжте  това:

Хубав и ползотворен ден на всички!

# 462
Добро утро ! Добра седмица ! Честит Бабин ден!

Честити именни дни на всички празнуващи. Най-вече здраве и късмет им пожелавам

На семейно ниво снощи приключихме с празненствата .С “гала вечеря” почетохме 2 рожденни и 2 именни дни в семейството и сега вече ще реанимираме от многото празници. (Еле пА Я)

Много благодаря за поздравленията към ММ и сина. Предадох им ги и те , много трогнати, благодарят от сърце.

Мери , голямо премеждие си преживяла. Добре , че всичко е било “малкия дявол”.

И аз онази вечер имах стресова ситуация – запали се олиото в тигана и докато намерим начин да го изгасим , бая екшън си беше. Пораженията са –един хвърлен тиган и изгорели конци на щорите /Ще се купуват нови/

Скрит текст:
Заинатила съм се и пиша в новата версия на мамата , но ми е трудно да пиша на “Лични”. Затова тук ще отговоря на Айша и още една дружка , за новите лекарства , които ми изписаха за кръвното – Конкор , Валтензин + и Норваск. Но знам , че за всеки е много индивидуално и доста трудно се нацелва комбинацията. Сега от време на време вдигам до 140 , но последните дни съм под 100 , та ще видим какво ще кажат докторите , след като още малко се наблюдавам

# 463
  • тук, на мястото си
Добро утро!

Честит Бабин ден днес, на 21-ви пак!
Още по едно кафе предлагам след Янчето, че на някой може да му е дошло малко.

# 464
Добро утро!
Тенкю на Янчето и Алфея за кафето❤

Всички говорят за диети.
И "я" се позакръглих,ама имаме още едно мероприятия,та от другата седмица съм се заканила😁😁
Майката му е правилното хранене,амааа
Пържени филийки ,сладко,сиренце,луканка-как ви звучи?😂😂
Ужас!Тип турска закуска-в смисъл изобилна.
А уж не закусвам.
Е,това беше вчера.😁 Като за почивен ден.

При нас мъгла и студено.Дано се покаже слънчо,че днес ще е ден за пране.
Мразя накичени дрехи по сушоари.
Не че не мога да пусна сушилнята,ама трябва да ги подбирам и т.н.
Друго си е слънчо и вятър да ги изсуши.
Нещо в тенджерата трябва да сложа.
Че и прахосмукачка и т.н.
Пълен работен ден.
А идете и кажете,че пенсионера не е най-заетия човек😁

Хайде,лек ден за всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт