Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 795
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, искам да пробвам Bingo Automat Starry Night но когато търся гугъл ми показва резултати само в онлайн магазини. Продава ли се по големите вериги?

# 601
Защо? Събери си дрехите от цялата седмица и ги изпери наведнъж на нормална програма пак на 30 градуса и ще са в пъти по-изпрани.
Въобще няма да ходя в тази тема да се нервирам, въпреки че са ми интересни идеи как да се пести ток.

# 602
В левчетата съм го виждала аз.
Скоро не беше ли намален и в Кауфланд....Дидка да се явява и да каже...😊

# 603
Ами то така си е редно според мен. На децата цяла седмица им събирам дрехите и в събота ги пускам, веднага след това и нашите дрехи, а след тях и спалното бельо. Та, така 3 перални една след друга, за да използвам, че пералнята е затоплена.

# 604
Трябва май малко да почине мотора. Между пусканията да има поне половин час...така сме обсъждали преди.

# 605
  • някъде там
От четвъртък в ДМ ще са намалени сериите ДЕНК- МИТ-25%, Ариел, Коколино

# 606
  • Варна
Момичета с какво да премахна мазни петна (окапано от дюнер) от зимното ми яке? Снощи киснах 10 мин с някакъв препарат Спот за петна, изпрах на програма за ръчно пране, ама сега гледам, че петната си стоят... Моля за помощ.😞

vermilion21 Flowers Hibiscus  , специално за мазни лекета съм си купила test gel , почиства и стари Peace
Скрит текст:

# 607
От четвъртък в ДМ ще са намалени сериите ДЕНК- МИТ-25%, Ариел, Коколино
Дали и Ултрасензитив праха ще е намален?

# 608
  • някъде там
Цялата серия денк  мит ще е намалена. Такава е акцията

# 609
Добро намаление. Жалко, че имам два малки пакета денкмит за бяло, купувани с 15% намаление. Иначе щях да се възползвам.
Би трябвало и бебешкия прах да е намален...на 7.50 ще дойде...ама да видим. Той е същият като този за бялото....та защо да се хвърляме на бебешкия? 😊

# 610
 В теми за ток и вода ще ме линчуват. Днес от 8:30 до 12:30 прах спално бельо на 60°, с повече вода и с 5 допълнителни изплаквания.
Bingo се продава в Кауфланд, Фантастико и скоро беше на промоция.

# 611
Разсипница.... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 612
Да, срам ме е от себе си. Трябва да мисля повече за бъдещото поколение, ама хич не ми се получава да пестя от ток и вода Grinning.

# 613
  • оттам, откъдето започва България
Тука съм аз, но докато се дотътря на този лед, време ми трябваше.
Прах Бинго Стари найт си го има в редовния асортимент в Кауфланд. Има го и в Бул Маг, но не знам къде живее съфорумката, която пита, и дали имат такава верига магазини. Скоро в Билла не съм ходила, но ми се струва, че там не го поддържат като асортимент, може и да се лъжа.
Наистина, преди една-две седмици беше на много хубава промоция в Кауфланд, но и аз не си купих, че нали съм се заредила...
Това обаче не ме спря да си купя течната Тема от ДМ. Малеее, тази вечер като видях в Бул Маг, че струва 7,79 лв. редовна цена, направо се облещих. Толкова пари не давам. За 4 лв. е добре.
Но да споделя и за прането с течната Тема - то, че е изпрано, изпрано е /нямам видими петна по дрехите, от които да установя/, но прането ми мирише на лимонова есенция, точно както едновремешната в шишенца. Не е моя аромат за пране, ама ще си го изхабя шишето, като се има предвид колко често се пере цветно.

Обобщавайки, който пере с течна Тема няма да мирише на лошо /както по-напред бе писано за лошо миришещо пране/, на кекс ще мирише. Laughing

Забравих да питам, това намаление на ДМ важи ли за праховете?

# 614
Какво ви е мнението за суперконцентрираното Коколино
- ползвам омекотител само с 1-2 рокли че много се наелектризират и го загледах... Оглеждам се за и за Ултрасензитив (прах) заради дрехите на децата. Като беше на няколко месеца синчето се обриваше и казаха че може да е от праха, независимо че пускам много изплакване. Смених го с Ултрасензитив и всичко се оправи. Обаче отказвам да им го купувам на цена от 10 лева. Още карам на Ултрасензитив от Лидъл. Когато го намалиха в Лидъл за втори път бях купила още 10 пакета, преди това бях взела още и сега почти след 2 години имам още, макар че остана само 1 пакет.

Общи условия

Активация на акаунт