Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 709
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Кърджали
Аз па снощи сънувах кошмати - болници,  бомби' изгубено дете. И в цялата тая суматоха какво ще стане с Банков го мислих. Това беше прекалено, и в сънищата ми да влязат.

Иначе на мен ми беше много хубав момент и в 16ти епизод след драмите с финансирането и Зорбица трябваше да влезе в операционна със Захариев (там май Банков я взе на майтап за шоколада). После Захариев и беше оставил шоколади на рецепцията. Та беше се получил много приятен разговор между Зорница и Банков, опитвайки се да получи един от шоколадите от нея

# 331
Те сякаш никога не са държали дистанция между тях, винаги се споделя и клюкарства за нещо. Банков се опита още с идването си да вкара ред и с право, да не се смесва личното и професионалното, но го направи по много неподходящ начин с рогата напред тръгна към тях и те му отговориха по същия начин. Дори самата Зорница му каза, че е смятала правилата му за смешни, какво остава за другите където ги проверяваше по операционните.

# 332
Аз па снощи сънувах кошмати - болници,  бомби' изгубено дете. И в цялата тая суматоха какво ще стане с Банков го мислих. Това беше прекалено, и в сънищата ми да влязат.
Аз пък като си гледах статистиката за последните 11г. във форума, не съм изписал никъде общо толкова колкото съм се вълнувал в тази тема. Не без основание бях започнал да си мисля, че съм се повредил нещо, но като гледам има и други така, че засега няма да ходя на лекар. Smile

# 333
Александра, този епизод 16-ти- беше много хубав, едни от малкото моменти, когато между тях всичко беше ведро, а директорът открито си я закачаше Grinning

# 334
Иначе на мен ми беше много хубав момент и в 16ти епизод след драмите с финансирането и Зорбица трябваше да влезе в операционна със Захариев (там май Банков я взе на майтап за шоколада). После Захариев и беше оставил шоколади на рецепцията. Та беше се получил много приятен разговор между Зорница и Банков, опитвайки се да получи един от шоколадите от нея
В кабинета му за любовта й към шоколада определено си беше опит да се пошегува с нея, тогава на нея хич не и беше до шегички обаче Smile .
Във фоайето относно шоколада и набавянето на ендрофин беше интересен подход сякаш да получи лична информация за нея, всички знаем кои са най-популярните начини за получаване на хормона на щастието-шоколад, спорт и секс....... след този епизод си казах, че ще завъртят нещо между тях Smirk Smile

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 21:43 от maichetoo0o

# 335
Тя тогава яко беше яхнала метлата, а той искрено се забавляваше, въпреки че се опитваше да бъде сериозен. А после мен лично искрено ме удиви колко упорито се домогваше до един от нейните шоколади и как открито флиртуваше с нея и завърши с думите, че нощта му със сигурност ще бъде сладка, което нея леко я шокира Grinning Тя тогава абсолютно нехаеше за него все още.
В този епизод много ми хареса и поведението й в операционната със Захариев.

# 336
Тя тогава яко беше яхнала метлата, а той искрено се забавляваше, въпреки че се опитваше да бъде сериозен. А после мен лично искрено ме удиви колко упорито се домогваше до един от нейните шоколади и как открито флиртуваше с нея и завърши с думите, че нощта му със сигурност ще бъде сладка, което нея леко я шокира Grinning Тя тогава абсолютно нехаеше за него все още.
В този епизод много ми хареса и поведението й в операционната със Захариев.

Хубави сцени имаха. Сега като си ги пусна по-скоро ме карат да се усмихвам и забравям за кофти финала на връзката им. Blush

# 337
Подкарахме го на хубавите моменти, харесва ми тази посока Smiley
Двамата имаха доста хубави моменти заедно, но класацията ми води целувката им в спешния кабинет Heart Eyes .
В началото на епизода когато тя отиде да му се извини за целувката в апартамента му, се държа все една тази целувка не е значела нищо за него, едва когато тя излезе се видя, че това съвсем не е така. След това в коридора,когато я хвана за ръката и я заведе в спешния кабинета, хич не му пукаше кой може да ги види....казвайки, че е бесен затова, че сега иска да живее и тя е виновницата за това, и разбира се целувката, бих казала една от най-добрите изиграни от наши актьори Kissing Heart не случайно след това почнаха да ги сватосват Диана и Юлиан, толкова беше реална Heart

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 23:16 от maichetoo0o

# 338
Хубави сцени имаха. Сега като си ги пусна по-скоро ме карат да се усмихвам и забравям за кофти финала на връзката им. Blush
A аз, след финала, не мога да ги гледам. Заболява ме като за реални хора, когато знам какво ще се случи. А преди това съм ги въртяла по няколко пъти. Kакво беше това въздействие, никога не съм се чувствала по този начин. Hо да си ги припомня, четейки ви, установих, че ми е приятно.

# 339
Ами да, като сценаристите ни отказаха хепи енд, поне докато чакаме следващите неща, които ще ни надробят, да си спомним хубавите.
На мен моментът, в който тя отиде да му се извини в кабинета ми е много любим, защото тогава той се правеше на много незаинтересован, но очите му издаваха, че беше щастлив. Тогава, като я пита защо е в кабинета му, лицето му беше сериозно, но очите му се усмихваха, личеше си, че и той искаше да продължат започнатото. Тогава много се възхитих на играта на Вергов, защото успя да предаде емоцията на героя си само с очите почти без да променя изражението си.
Тогава ми хареса много и как тя му каза, че трябва да се извини на себе си и го попари много лошо Grinning Той остана наистина като попарен, помня, че Добрева му говореше, а той гледаше след Зорница и мислеше върху думите й.

Друг любим момент ми е когато тя отиде у тях, целуна го, тръгна си, а той затвори вратата и се усмихна. Беше истински щастлив в този миг.

# 340
Друг любим момент ми е когато тя отиде у тях, целуна го, тръгна си, а той затвори вратата и се усмихна. Беше истински щастлив в този миг.
Този момент и на мен ми е много любим  Heart Eyes
Гледах последните снимки на Диана във фейсбук. Без грим прилича на 22-23 годишно момиче.

# 341
Този момент и на мен ми е много любим  Heart Eyes
Гледах последните снимки на Диана във фейсбук. Без грим прилича на 22-23 годишно момиче.

А като си представиш, че е на 27...

# 342
Моментите в които му даваше близалки само и само да не пуши също са ми любими. Как го изненадваше в гръб и той пък си ги вземаше, не се дърпаше. Blush Grinning То си стана нейна запазена марка. Хареса ми момента в който му беше оставила бележка, че го чака, за да му се извини. Той като я видя, заедно с близалката направо грейна.

# 343
Яница, дааа, и когато той й казваше, че се чувства като кученце, което получава наградка Grinning
Друг любим момент - след целувката в спешния кабинет седяха на леглото и той й обясняваше къв е смотльо Grinning и й каза, че някой ден може би ще й обясни всичко и тръгна към нея много сладко да я целуне отново, ама тя му се изплъзна Grinning

Моментът с поканата за театъра също беше много хубав, тогава той беше истински радостен, че тя прие и очите му отново се усмихваха. И беше много смешен като тя го попита коя е постановката.

# 344
Яница, дааа, и когато той й казваше, че се чувства като кученце, което получава наградка Grinning
Друг любим момент - след целувката в спешния кабинет седяха на леглото и той й обясняваше къв е смотльо Grinning и й каза, че някой ден може би ще й обясни всичко и тръгна към нея много сладко да я целуне отново, ама тя му се изплъзна Grinning

Моментът с поканата за театъра също беше много хубав, тогава той беше истински радостен, че тя прие и очите му отново се усмихваха. И беше много смешен като тя го попита коя е постановката.

Спомням си колко смешно ми стана, когато на следващия епизод преди да я качи на мотора си и да я заведе у тях, тя си сложи каската и го попита дали прилича на извънземно и той направи една физиономия леко отегчена, но все пак смешна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт