Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Варна
Същата е...
Дават и втори шанс за по добра изява Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
Мда, същата е.... макар, че ако не го бях прочела тук нямаше да се сетя Smile толкова е различна, не само заради косата, а и заради ролята й.
Отива на Диана да го играе гадна, въпреки личицето на кошута, което има.... едно такова красиво, миловидно и невинно. Много се радвам, че са и дали шанс да изгрее в друга светлина със образа на Зорница Simple Smile, ролята на докторката определено й пасна много добре,а и химията й с Вергов е адски добра. Wink Smirk

# 438
Отива на Диана да го играе гадна, въпреки личицето на кошута, което има.... едно такова красиво, миловидно и невинно.
Не съм я виждал как играе в гадна роля, а в първи сезон си остана незабелязана поне за мен - една от многото на Захариев. Но точно с това красиво, миловидно и невинно лице ролята при "сложния" Банков й пасна перфектно.

# 439
Многолика е Диана. на някои снимки изглежда фатална, на други - бунтарка, на трети - момиченце, на четвърти - щурачка. Аз я харесвам повече сладка, отколкото мръсница Heart

# 440
И на мен Диана ми харесва най-много с онова сладко и невинно излъчване, макар че и с другите си лица е уникална. Пък в първи сезон я забелязах, даже изобщо не ми направи хубаво впечатление, явно заради самата й героиня. Беше ми малко неприятна. Искаше ми се да изчезва по-бързо, да не им прави лошотии и тя. Grinning Обаче в този сезон наистина много добре й пасна ролята, дори по-добре от предишната и изобщо не забелязах, че е била сестра Цанова в първи сезон. А щом не съм я разпознала, значи много добре си е свършила работата. Blush

# 441
  • Другата България
Аз също изобщо не я бях разпознала.

# 442
Аз също изобщо не я бях разпознала.
Все едно гледах две различни жени. Разликата беше голяма.

# 443
На клипчето, за което ви казвах, че бях гледала от кандидатстването в НАТФИЗ, пък съвсем различно изглежда. Вярно е, че е и малка там, но гласът й различен, цялостното излъчване е съвсем друго от това на сериозната докторка.

# 444
Каквото и да кажа мнението ми ще бъде пристрастно, но като гледам как жени се прехласват по друга жена това е повече от показателно. След образа й на Зорница едва ли бих могъл да я възприема лесно в някакъв друг като мръсница например, затова и не съм се връщал към първи сезон да си спомня играта й в аферата със Захариев.

# 445
  • Другата България
 Grinning Чак сега ти забелязвам аватара.

# 446
Гледах я и в "Дъвка за балончета". Там образът и също бе далеч от този на Зорница. Изглеждаше леко фатална, бих казала малко надменна. И на външен вид се различаваше - с по-къса прическа, силен грим и впити дрехи. Като цяло между трите роли няма общо.

# 447
Многолика е Диана. на някои снимки изглежда фатална, на други - бунтарка, на трети - момиченце, на четвърти - щурачка. Аз я харесвам повече сладка, отколкото мръсница Heart
Многолика определено, както трябва да бъде като актриса, модел и жена. Харесвам я по детски сладка, но в същото време женствена и щура, интересна личност Simple Smile  Blush

yahoo, като хетеро жена,която няма проблем да се прехласва по Вергов, който с всяка година става все по-привлекателен и готин Smirk Wink нямам проблем да оценя достойнствата на Диана,  Heart Hug харесвам много и двамата ако не е станало ясно Satisfied

# 448
Стария аватар е от 11г. когато си визуализирах, че искам да имаме палаво момче. Вече приключих с това - имаме момиче, което е палаво като за две момчета (черен колан карате на 10г. го доказа). Нека Диана невинно се усмихва на това място за по-дълго от секундите в които я видяхме такава през целия сезон.

# 449
Стария аватар е от 11г. когато си визуализирах, че искам да имаме палаво момче. Вече приключих с това - имаме момиче, което е палаво като за две момчета (черен колан карате на 10г. го доказа). Нека Диана невинно се усмихва на това място за по-дълго от секундите в които я видяхме такава през целия сезон.

Дано в следващия сезон я видим по-често с тази хубава усмивка на лицето. Тя май в 4-ти сезон повече се усмихваше на другите отколкото на Банков. Спомням си сцената с един пациент мим (доколкото си мисля, че беше). Той беше тръгнал с Банков някъде, а тя го изкара от асансьора и той после й обясняваше как им се е променило изражението и на двамата след нейната поява. Тогава ми направи впечатление каква хубава усмивка вкара Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт