Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 936
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
За мен единствено Орлин Павлов би могъл да и пасне за щастлива развръзка един ден, но засега изглежда невъзможно друг освен Вергов, ако ще търсят продължение за Зорница.

# 151
Aбе ,вие не правите ли питки и сарми,откакто свърши сериала ама много се разписахте Grinning
И аз мисля,че в ход ще се решават нещата,дали ще се върне Вергов или не.Много беше сладък в интервюто,не се взима много на сериозно Simple Smile
От неговият ранг са Бахаров и Блатечки,но не ги виждам в тази роля .

# 152
  • София

Аз отдавна си мисля за Владо Карамазов... Hug

# 153
Амбър, ние мързелуваме, защото ще ходим на гости на мама и тя прави питки и сърми Grinning
Блатечки е твърде в образа на лошо момче, за да си го представя като лекар, иначе като мъж е готин. Захари Бахаров не го харесвам като мъж и не давам Зорница на него Grinning

Владо нали в друг сериал участва, не знам дали може да съчетае нещата. Остава Калин Врачански, ама аз и него не харесвам Grinning

# 154
Майче, Диана е доста различна от д-р Огнянова, докторката е много сериозна, Диана е едно изключително лъчезарно момиче, пълно с живот, изглежда си точно на годините, явно в сериала правят нужното, за да й сложат 10г отгоре. Поговорихме си 10-15 минути, у нея няма нищо от звездното, да си е повярвала и т.н., напротив, лишена е от всякаква суета и комерс. Виждаш, че всичко, което прави, го прави заради нейна вътрешна потребност. И което ми направи страхотно впечатление - когато говориш, слуша внимателно, не те прекъсва, не виждаш потребност тя да говори. Много хубав събеседник е и разговорът беше изключително приятен. Нямаше момент, в който да показа и намек, че иска да прекрати разговора и като цяло накрая аз й казах чао, защото ми беше неудобно. Grinning
А, нали си спомняте, че в едно интервю наскоро казваше, че тя била груба за разлика от героинята си. Не знам къде я вижда тая грубост, но без да полага никакви усилия е изключително женствена и нежна. С две думи - впечатлена съм и съм очарована от нея. Simple Smile

Ех, завиждам ти благородно. Личи си, че е страхотен човек. Аз лично и писах в инстаграм два пъти и останах впечатлена, че почти веднага ми отговори и беше доста мила, благодари и изпрати поздрави. Успя да ме зарадва дори с нещо малко.Blush

# 155

Аз отдавна си мисля за Владо Карамазов... Hug
Е,Владо е много сладък,ама е такъв дечко Simple SmileИзобщо не го виждам като директор,мъж с тежест ,отговорност,да всява респект.Виж Захари това го може,ама е нА Fairy не го иска пък Simple Smile,Калин е готин,ама ...тц.
Значи,добре сте си вие с гостито днес,да не ви мисля Wink

# 156
Амбър, ние мързелуваме, защото ще ходим на гости на мама и тя прави питки и сърми Grinning
Блатечки е твърде в образа на лошо момче, за да си го представя като лекар, иначе като мъж е готин. Захари Бахаров не го харесвам като мъж и не давам Зорница на него Grinning

Владо нали в друг сериал участва, не знам дали може да съчетае нещата. Остава Калин Врачански, ама аз и него не харесвам Grinning

След Банков нещо не мога да си я представя с Владов. Поне за мен чисто визуално няма да си подхождат. Обаче пък знае ли човек какво може да измислят сценаристите. Владов на моменти се драчеше малко с Огнянова (спомням си момента, в който тя се гримираше, а двамата с Пенев започнаха да се шегуват с нея). Та може да се получи нещо, като знаем хумора на Владов, току виж я изкарал от мрачните мисли и се получи забавна закачка между тях. Тъкмо ще видим Огнянова с малко по-различна светлина.

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 13:41 от yanitsa.s

# 157
  • Другата България
Присъединявам се към мненията за връщане на Вергов в сериала.
Буковска я няма, Луиза също, ако и Вергов го няма аз поне не виждам на какво и кого ще разчитат за рейтинг. Няма как да не четат и слушат, че именно неговото участие и любовната история с Огнянова направи този сезон най-успешния досега. Така че мисля, че ще успеят да го привлекат отново, дори и да не се включи в началото.
Зорница освен с него с друг не я "виждам".
Вчера сколасах да изгледам интервюто с Буковска - ами страхотна е, нямам какво друго да кажа. И от нейното напускане ще загубят, сигурна съм.

# 158

След Банков нещо не мога да си я представя с Владов. Поне за мен чисто визуално няма да си подхождат.
Владо Карамазов,не Владов от серала.Коментираме кой би заместил Вергов,заключението ни досега е ...никой Wink

# 159
Хахахах, Амбър, така е, няма кой да го замести. Между актьора и героя се получи такава спойка, че резултатът беше изключителен.
Яд ме е, че в интервюто не го разпитаха нищо за ролята му, винаги ми е било интересно как актьора вижда героя, защото се предполага, че го познава по-добре от нас. А Крумова реално го попита най-тъпото - какво ше стане. Е той сезонът свърши, всички видяхме какво стана.

# 160
Няма друг! Единствен еееееее !

# 161
  • Другата България
Яд ме е, че в интервюто не го разпитаха нищо за ролята му, винаги ми е било интересно как актьора вижда героя, защото се предполага, че го познава по-добре от нас.
Което Виктор Николаев направи с Буковска и стана добро интервю.

# 162

След Банков нещо не мога да си я представя с Владов. Поне за мен чисто визуално няма да си подхождат.
Владо Карамазов,не Владов от серала.Коментираме кой би заместил Вергов,заключението ни досега е ...никой Wink

Ааа явно нещо съм се отплеснала. Още сме под влияние на емоциите от любовната им история и развръзката й, та затова и аз стигам до това заключение. Трудно ще ми е да си я представя с някой друг. Ако има такъв сигурно отначало ще и е неприятен чак. Grinning

# 163
Мхм, аз вече я виждам как някой упорито я преследва, а тя го реже с леден тон Grinning

# 164

Ааа явно нещо съм се отплеснала. Още сме под влияние на емоциите от любовната им история и развръзката й, та затова и аз стигам до това заключение. Трудно ще ми е да си я представя с някой друг. Ако има такъв сигурно отначало ще и е неприятен чак. Grinning
И на нас със сигурност Grinning

Общи условия

Активация на акаунт