Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 60 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Може да вкарат дори човека на бившата й любов. Да се окаже лекар и вече да е разведен или вдовец.

# 181
Аз пак да си кажа, че големия патрон го изгърмяха, каквото и да ни предложат, ще е досадно и не на място, само колкото да върви сериала. Освен Даниел Крейг да докарат, прострелян и Огнянова да го лекува.

# 182
Хахаххаха, ужасно си права Grinning
За мен цялата драма дойде оттам, че решиха да има и пети сезон. Ако бяха приключили дотук, всичко щеше да бъде цветя и рози. Сега има да си слагат лед по главите.

# 183
Аз пак да си кажа, че големия патрон го изгърмяха, каквото и да ни предложат, ще е досадно и не на място, само колкото да върви сериала. Освен Даниел Крейг да докарат, прострелян и Огнянова да го лекува.
Joy hahaha А може и някой по-млад агент 007  #2gunfire #2gunfire

# 184
Аз писах за Владов. Честно казано, не че я виждам много Огнянова с когото и да било освен с Банков, но с нов образ пък съвсем. Hяма все с директорите да я забъркват, я Grinning Hо и без да я вкарат в любовна история, много не виждам развитие за ролята й.
Cнимките за новия сериал, в който ще участва Владо Kарамазов вече са приключили, но не го възприемам и аз в ролята на директор. Hито Орлин Павлов или Kалин Врачански.
Малко офтопик, но Диана Димитрова играе и в новия сериал на Карамазов( каза го в едно интервю). Така че там ще ги гледаме заедно Simple Smile

# 185
  • Другата България
За мен цялата драма дойде оттам, че решиха да има и пети сезон. Ако бяха приключили дотук, всичко щеше да бъде цветя и рози. Сега има да си слагат лед по главите.
Как да приключи всичко, като и за Мазови, и за Тасеви въпросът остана висящ? Отворен край, така да се каже. За мен и за Банков и Огнянова също остана отворен, все се надявам в следващия сезон да има някакво бъдеще за тях, та дори и да не е в началото както вече отбелязах.
Все си мисля и предвид промяната на сценария в движение, че може и да решат бебето на Зорница да не е махнато. Стилиянова просто да пази тайна и Банков да разбере, когато вече се е родило.
А може и така да ми се иска.....

# 186
  • Кърджали
Аз също не мога да си представя кой може да сложат до Диана Димитрова след тази високо вдигната летва... Орлин Павлов - може би, но той нали ще участва в някакъв сериал по БТВ. А и не знам, мисля, мисля и не мога да си представя друг...
Ще видим, явно като наближи времето за пети сезон или поне като започнат снимките ще се разбере ще я бъде ли, няма ли да я бъде... Много се надявам отговорните там да осъзнават каква загуба ще е напускането на Вергов и  да си го върнат... Пък и дори да е пет - десет епизода след началото на сезона. Само да кажат кога, че да седна да го гледам

# 187
Все си мисля и предвид промяната на сценария в движение, че може и да решат бебето на Зорница да не е махнато. Стилиянова просто да пази тайна и Банков да разбере, когато вече се е родило.
Дори да приемем, че откакто Петър е станал фурия и Стилиянова пак е забременяла, но още не е разбрала, прилошало й по време на манипулацията и не могла да довърши работата, а после покрай сватбата им забравила да й каже. Зорница е доктор все пак и няма как да не се усети при следващите цикли, че нещо не е наред та чак да се стигне до късна бременност и невъзможност за аборт. Или да го отдаде, че е заради депресивното състояние в момента и е нормално. Фантастика отвсякъде са подобни сценарии.

# 188
Какъв  е  този  нов сериал с Карамазов? Не съм чувала. Аз го харесвам и няма да имам нищо против да го гледам в следващ сезон на Откраднат живот.

# 189
  • Другата България

Дори да приемем, че откакто Петър е станал фурия и Стилиянова пак е забременяла, но още не е разбрала, прилошало й по време на манипулацията и не могла да довърши работата, а после покрай сватбата им забравила да й каже. Зорница е доктор все пак и няма как да не се усети при следващите цикли, че нещо не е наред та чак да се стигне до късна бременност и невъзможност за аборт. Или да го отдаде, че е заради депресивното състояние в момента и е нормално. Фантастика отвсякъде са подобни сценарии.
Grinning Даваш много добри идеи на сценаристите обаче.
Аз имах предвид просто на самата Зорница да не ѝ е стигнала смелост да го направи, но нарочно така да каза на Банков.
Какъв  е  този  нов сериал с Карамазов? Не съм чувала. Аз го харесвам и няма да имам нищо против да го гледам в следващ сезон на Откраднат живот.
"Дяволското гърло".

# 190
Мен малко ще ми олекне историята при това развитие. Ако Зорница не е посмяла, нямаше така горко да ридае цял ден, а сцените с нея бяха наистина покъртителни, мисля че това са сцените, които не съм в състояние да гледам отново заради емоцията.
Ако пък Стилянова го е направила на своя глава -що за професионалист е това?
Единствено допускам да е направила грешка и да не го е махнала, ама пак, що за професионалист ще бъде.

# 191
  • Другата България
Ако пък Стилянова го е направила на своя глава -що за професионалист е това?
Човек.
В този сериал нали видяхме, че медицински всичко е възможно. Защо не и това?

# 192
С тези сценаристи всичко е възможно, от девет кладенеца вода ще носят ако трябва за да оправдаят нещо.  SmileСтилянова бях я отписала, пък тя оживя....макар тогава да гледах от дъжд на вятър не вярвах, че ще оживее ама е то на. А сценаристите, сякаш нямат добра памет, няма да се учудя да са забравили какво са писали предния сезон Smiley

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 17:28 от maichetoo0o

# 193
Дяволското гърло се казва, криминален, ще разследват някакви убийства в Смолянско. Карамазов и Теодора Духовникова ще са в главните роли - снимаха го през лятото и есента, надявам се януари вече да го пуснат. И аз го чакам

# 194
  • Другата България
По Нова ли ще е? Аз това не запомних.
П.П. Видях, по Нова ще е.

Общи условия

Активация на акаунт