Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 154
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Ужасни сте, значи! Grinning Това е епизодът, в който любовта възтържествува! Wink

# 481
Ужасни сте, значи! Grinning Това е епизодът, в който любовта възтържествува! Wink
Демек СЕФТЕТО!!!! Или както казва доц. Банков “Баууу!”...... да, моля, без вглеждане за кусури Wink

# 482
Да, този епизод Wink , част от зрителите бяха толкова възмутени, как могат да дават такива неща, май не са гледали сериали по HBO Smile , а  мисля, че сцената беше направена с много вкус, нищо повече или по-малко Smirk

# 483
Да, този епизод Wink , част от зрителите бяха толкова възмутени, как могат да дават такива неща, май не са гледали сериали по HBO Smile , а  мисля, че сцената беше направена с много вкус, нищо повече или по-малко Smirk

Хората според мен бяха най-възмутени от сцената на Виолета и Захариев от предишния епизод.

# 484
Бе и от нея имаше доста възмутени, но определено сцената между Петър и Виолета беше много по-хард, въпреки че нямаше нищо разголено.

# 485
Да, с Виолета и Петър беше по-голям проблема, но и за Зорница и Банков имаше достатъчно.....едните много хард, другите пък голи, няма угодия Smile

# 486
И аз бях възмутена от сцената на Банков и Огнянова - свърши на най-интересното Smiling Imp Честно казано, не разбрах защо имаше толкова критика - не гледаме секс сцени във филми/ сериали за пръв път а и сме големи хора все пак

# 487
Защото го дават рано вечерта и доста хора го гледат заедно с децата си. Но честно казано, аз съм на мнението на Йоана Буковска - това не е сериал, който е подходящ за малки деца.

# 488
И аз бях възмутена от сцената на Банков и Огнянова - свърши на най-интересното Smiling Imp Честно казано, не разбрах защо имаше толкова критика - не гледаме секс сцени във филми/ сериали за пръв път а и сме големи хора все пак

Аз пък бях възмутена от това, че ги оставиха за накрая на епизода и после направо ни прехвърлиха 4 месеца по-късно и не дадоха нищо от щастливия им период след тази нощ. Директно прецакаха пак нещата между тях.

# 489
Да, спестиха ни ги и не видяхме и секунда от тях, чухме само, за съжаление... а можеше за 1мин. не повече да ни покажат какво е станало.....явно са били доста интензивни 4-ри месеца щом имахме бебе Satisfied , за което все още ме е яд, че махнаха.

# 490
Да, спестиха ни ги и не видяхме и секунда от тях, чухме само, за съжаление... а можеше за 1мин. не повече да ни покажат какво е станало.....явно са били доста интензивни 4-ри месеца щом имахме бебе Satisfied , за което все още ме е яд, че махнаха.
Във форума се дадоха доста идеи как сценаристите да.....”възстановят” бебето, така че надеждата умира последна Simple Smile
Fairy, не съм чела това мнение на Буковска, но и аз съм съгласна с него

# 491
Сетих се когато Зорница последва съвета на Кръстева и му върза тенекия. Когато тя прие поканата му супер въодушевено нямах съмнение, че ще пренебрегне съвета й. Но като я откри Банков, с възглавницата и одеяло спяща осъзнах,  че тя изобщо не е имала намерение да излезе с него. Беше като Спящата  Красавица, само липсваше целувката от любимия Kissing Heart  ..... макар когато се надвеси над нея реших, че ще го направи.

# 492
Аз тогава пък бях убедена, че ще му върже тенекия, не знам защо. Въпреки че, когато той я покани, тя се засмя сякаш искаше да каже - бе да си гледа работата Кръстева, бях сигурна, че няма да отиде на срещата. И добре направи:))
А това, че той се надвеси над нея и...махна боклуче от ръката й, беше поредната творческа слабост на сценаристите.

# 493
Сетих се когато Зорница последва съвета на Кръстева и му върза тенекия. Когато тя прие поканата му супер въодушевено нямах съмнение, че ще пренебрегне съвета й. Но като я откри Банков, с възглавницата и одеяло спяща осъзнах,  че тя изобщо не е имала намерение да излезе с него. Беше като Спящата  Красавица, само липсваше целувката от любимия Kissing Heart  ..... макар когато се надвеси над нея реших, че ще го направи.

А на мен ми се стори малко съмнително. Тя първоначално го гледаше някак странно, позамисли се и след това изведнъж реагира въодушевено и прие с усмивка. Аз точно тогава си казах, че ще му върже тенекия и ще послуша Кръстева.

# 494

А това, че той се надвеси над нея и...махна боклуче от ръката й, беше поредната творческа слабост на сценаристите.

Това с боклучето изобщо не ми дойде на ум. По-скоро мислех, че е решил да я погали и впоследствие се отказа, за да не я събуди. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт