Звездни компромати - част 347

• 114 038
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Като гледам и двамата са леко стреснати. Но клипа не буди съжаление у мен.

# 691
  • София
Голям хейт отнесоха Ева с този клип.

# 692
И с право. Няма нищо естетично в тази снимка. Ако беше права до кучето, щеше да е съвсем различно.

# 693
Да, странна е идеята... така се носи овца, не вълк! Но пък е толкова красив този Черок! Heart Eyes

# 694
  • София
Махнали са видеото от Ева
"Уважаеми читатели,
реакцията ви на видеоклипа от мейкинга на нашата януарска корица ни накара да премахнем въпросния клип от сайта и фейсбук профила на списанието. Онези, които са прочели текста към тази фотосесия, а не са коментирали първосигнално (надяваме се, че такива има) знаят, че вътре ние сме описали подробно, че на снимачната площадка с кучето е неговият треньор (той именно е човекът, който го поставя върху раменете на актрисата Диана Димитрова) и че този треньор обучава животни именно за участие в различни филми и клипове. Животните, обучавани от него, са участвали в редица филми, снимани на територията на България. Предполагаме, че като хора, обичащи животните, сте гледали филми с участието на животни. Може би „Ласи” или „Белият зъб” (ако говорим за кучета и вълци), а има още толкова много. Никой не е показвал „мейкинг” на сцени от тези филми. Но все пак сме ги гледали, нали? С умиление и любов при това.
Уважаеми читатели, чехословашкият вълк Черок има 10 участия в киното до този момент. Той не е упояван за снимките, нито е пострадал. Огромна част от хората в нашата редакция имат кучета, а някои и повече от едно.
Пожелаваме ви приятна и спокойна вечер!"

# 695
  • Rock & Roll feeling ...
Направо си е вълк, кръстоска между вълк и куче. Аз съм виждала на живо в Прага, и бях сигурна, че момичето води вълк, а не куче. Но много беше готино.
Потвърждавам. Виждала съм на живо в София.

Диана не ми е красива. По симпатична я намерих в онова интервю,дето пушеше една след друга и я питаха за Калин Терзийски.

# 696
  • София
Сега ви изчетох... Stuck Out Tongue Winking Eye
Малко офтопик по темата с Калина - на Нова година бях на Боровец и при една от разходките около пистите виждам позната физиономия. Чудя се откъде го знам този очевидно чужденец. После прочетох, че царското семейство също било там и се светнах, че съм видяла Китин Муньос (калининият мъж). Ако знаех предварително, щях повече да се оглеждам Sunglasses

# 697
Веднъж се натъкнах на цялата им рода /без Симеон/ на бензиностанция. Стоях на опашката зад тях- всички князе с жените и децата си се бяха наредили чинно да си купуват кафета, дъвки и води, даже Кирил все още беше с Росарио.  Heart Eyes  Само Маргарита стоеше по- отстрани и нещо даваше акъл.  Mr. Green Всъщност, първо познах Китин- сблъскахме се около хладилната витрина с вода и после, като се огледах ми просветна какво се случва около мен.  Laughing

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 02:03 от Анонимен

# 698
Много ми е важно да ми кажеш, взеха ли си по едно билетче от Националната лотария да изтъркат ей така от любопитство Wink

# 699
Много ми е важно да ми кажеш, взеха ли си по едно билетче от Националната лотария да изтъркат ей така от любопитство Wink

Те отдавна изтъркаха билетчетата. Падна им се нова-стара къща, резиденция и има няма 16хил декара планина.

# 700

Joy Joy Joy

Още не бяха се излюпили милионерите от селския туризъм- тоооооооолкова отдавна беше.  Mr. Green
Няколко седмици преди катастрофата на Княз Кардам.  Sad

# 701
  • София
Диана е с много класическа и универсална красота, но съм почти 100% убедена, че носът е правен, както и устата.
Добре се е получило, въпреки, че аз също предпочитам по-характерни носове.
ето на този стар афиш е доста различна

Калина Сакскобурготова е обезобразена от години, каквато и да е причината, едва ли ще разберем. Въпреки всичко ми е единствената симпатична персона от цялата фамилия, след малкия Симеон-Хасан

# 702
Нещо се бъркаш за Диана, нищо по лицето ѝ не е пипано.

КрисТо лее мъдрост в bTV - как било по-добре да събираш лайкове с оригинални снимки в социалните мрежи, вместо да хвърляш салфетки по дискотеките... ooooh!

# 703
Ернестина се снимала в 16 филма  Rolling Eyes не мога да назова нито един... познавам я като жена на мъжа си. Красива жена с обноски на бараба.

Много точно описание на Ернестина. Не я харесвам въобще. Може и да има хубаво тяло, но като видя умореното ѝ от цигари лице, посивелите зъби и потъмнелите устни, тялото някак бледнее.
В момента я гледам в повторенията на "Столичани в повече". Сцените с нея ги пропускам. Мъжът ѝ, "интелектуалецът" пък въобще не ми се коментира.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 14:26 от Нинес

# 704
  • До морето
Шинова на мен ми е адски нечистоплътна! Не я познавам, не съм я душила, не знам нищо за нея- просто ми изглежда мърла и това е! За жалост, участието й в ББ, където косата й със седмици не виждаше гребен, само затвърди усещането ми.

Общи условия

Активация на акаунт