Звездни компромати - част 347

• 114 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Страхотна е тази Диана!! Ще ме накарам да гледам сериала заради нея. Има класическа българска красота, в други снимки пO личеше.

Венсан Касел колко е стар? Много ми се вижда.
А, пардон, гаджето му било малко.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 17:36 от Rafiqa

# 676
  • Германия
Тази Диана не съм я чувала, но верно е много красива. Или поне на корицата добре е излязла

# 677
  • На ръба..
Много красива Диана.

Калина, вярвам, че не е спряла навреме, както повечето се е подхлъзнала и вече е необратимо.

И новината, която "осмисли" днешното ми съществуване, просто не знам как сте я пропуснали...тарададъъъъм Фики става татко през Март, както бяхме предрекли още преди сватбата..
Скрит текст:

# 678
Касабаето горда българка ама неграмотно пишеща..

Фикито отдавна го знаем, че ще става татко. Нали още на сватбата беше бременна булката

# 679
Кучето е един път 😍😍😍

# 680
Кучето е един път 😍😍😍
Какво куче?! То жив вълк! Взе ми акъла направо!!! Heart Eyes

# 681
  • София
Направо си е вълк, кръстоска между вълк и куче. Аз съм виждала на живо в Прага, и бях сигурна, че момичето води вълк, а не куче. Но много беше готино.

# 682
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже ми е скачало такова ентусиазмът ви не ме заразява. Представете си да ви тракнат тези зъби пред лицето, бррр

# 683
Джо, е то на картинка де Grinning Иначе и аз сигурно бих преминала на другия тротоар!

# 684
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ей ви го на и на видео. Токова е кротко, сигурно са му дали успокояващ чай Laughing
https://www.facebook.com/EVA.magazine.bg/videos/10155962619152173/

# 685
Ей ви го на и на видео. Токова е кротко, сигурно са му дали успокояващ чай Laughing
https://www.facebook.com/EVA.magazine.bg/videos/10155962619152173/

Горкото куче! Какво го размятат все едно е някаква плюшена играчка! Ей, избеснях  Close
Вижте какъв уплашен поглед има Sad Sad Sad

# 686
  • София
И на мен ми стана жал за животината след като изгледах клипа. Списанието направи огромна грешка като пусна този клип, корицата иначе беше впечатляваща.

# 687
  • София
Те добре са ги подредили отдолу - всички коментари са възмутени. Наистина груба грешка е този клип.

# 688
  • До сърцето...
Кучето просто е много добре дресирано. Нито е упоено, нито е уплашено.

# 689
  • Пловдив
Скрит текст:
Федерер с някакви странни австралийски животинки  Grinning

Скрит текст:

Уомбат е животното, много са сладки 😊

Благодаря ти за информацията, за пръв път го чувам! Симпатични са, само малко цветът им е смущаващ.  Laughing
НЕ е уомбат. Уомбатът или вомбатът е с телосложение на булдозер, това е малко и фино. Това мисля, че е куока. Без да съм абсолютно сигурна, че е куока. Сигурна съм, че не е вомбат.

Общи условия

Активация на акаунт