Звездни компромати - част 347

• 114 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Деси Радева не я видях, но Деси Банова е до бившия президент на Българската Коледа

# 91
Фенките на Вергов да си пуснат Българската Коледа по БНТ1... Водещ е. Аз пак да си кажа, че грам нищо не харесвам в него Trollface Весела Коледа

# 92
Вергов нещо не е в кондиция. Представи Орлин Горанов като Павлов, Михаела Филева аха да я изпрати като Маринова.

# 93
Вергов нещо не е в кондиция. Представи Орлин Горанов като Павлов, Михаела Филева аха да я изпрати като Маринова.
hahaha Ей за това ида да кажа и аз. Сега пък Мариана Попова имала две дъщери. Тоз човек кръкнал ли е? Crazy И да, като доцент Банков ми харесва, ма като Вергов ... не.

# 94
Виола Дейвис с мъжа си и детето
Скрит текст:
Тя ми се струва много остаряла.

# 95
А на Доню наред ли му е всичко  newsm78
Направо се е стопил. Детенцето дето пя с Нета тяхно ли е?

# 96
Стресирах се от вида на Дони! Rolling Eyes Той е голям мъж, направо се е затрил. Дано е здрав и само тибетските му залитания да са довели до тоя вид. Нети изглежда великолепно, да, момиченцето е тяхната дъщеря.
Васко Найденов ме разочарова, освен че е напълнял и одъртял, тоя плейбек беше обида някак си. Пък и накрая от къде го измъдри тоя номер за СМС-и... Tired

# 97
Съвсем съм офтопик, ама да кажа в продължение на публикацията Меркантилна Grinning.
ДА, ВИНАГИ ИМА ТАКИВА УСЛУЖЛИВКИ УСМИХНАТИ! По магазини, по кафенета, ресторанти, даже в Еконт оня ден една много отзивчиво изслушва тирадата на някакъв ленивец, дето жена му го пратила да прибере пратките от Джъмбо. И нагла! Вика му: "Следващия път я прати тя да си ги вземе!" Викам си, ейййй това мъжете, ако ще най-голямото пропадалище да е, пак ще се намери някоя скубла да го прибере.
Какви пратки от Джъмбо,сайт на Джъмбо на Бг има ли?

# 98
Аз имам параноя към онкологични заболявания и изтръпнах като видях Дони. Дано е здрав и се погрижи за себе си, ако по желание се е докарал така. Не му отива никак.

# 99
  • София
Съвсем съм офтопик, ама да кажа в продължение на публикацията Меркантилна Grinning.
ДА, ВИНАГИ ИМА ТАКИВА УСЛУЖЛИВКИ УСМИХНАТИ! По магазини, по кафенета, ресторанти, даже в Еконт оня ден една много отзивчиво изслушва тирадата на някакъв ленивец, дето жена му го пратила да прибере пратките от Джъмбо. И нагла! Вика му: "Следващия път я прати тя да си ги вземе!" Викам си, ейййй това мъжете, ако ще най-голямото пропадалище да е, пак ще се намери някоя скубла да го прибере.
Какви пратки от Джъмбо,сайт на Джъмбо на Бг има ли?

Никаква идея, цитирам дословно какво чух Grinning.

# 100
Дони още преди 2 години много отслабна. С някаква японска диета, която сваля по 25 кг се вталява. И ми се стори, че не само Кеца пя на плейбек.

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 22:55 от Шушон

# 101
Мерки, доусмихна  ми деня! 😂😍❤ 

Честито Рождество! Светлина и любов в сърцето ви винаги да има!

# 102
Защо я нямаше Деси Радева редом до Президента, тя да изпусне такова събитие ?

# 103
Честито Рождество Христово и от мен  bouquet
Меркантилница, усмихна ме и мен  bouquet
Относно Дони - гледах в сутрешното предаване на Бтв, че се е натровил със стар шоколад. Преди седмица някъде беше. Дано да е това.

# 104
Бихте ли показали Дони да го видя, че чак утре ще мога да върна концерта пък ми стана любопитно

Общи условия

Активация на акаунт