Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 282
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И мен ме натъжихте, като ви чета. Замислих се за семейството, причините двойка да има бебе и личното спокойствие и щастие.

Желая ви наистина през новата година да намерите вътрешна хармония, спокойствие и щастие. Което ще доведе до такива отношения и с околните.
Весело изкарване на днешната вечер!

# 196
Весело постещане на всички, аз се вълнувам защото с ММ сме малдички и дивички и купонджии и досега все с приятели сме били. За първи път вкъщи с децата:))) Натъжихте ме с нещата които казвате защото и аз винаги съм мислила че по-добре разделени но щастливи отколкото кавги пред децата. Не е лесно като се появят децата, а второто като се появи съвсем не е лесно:))) Да сме живи и здрави, другото са бели кахъри.

# 197
От 12 г. сме заедно.
Сигурна съм, че само с детето ще се занимава като си дойде, от тази гледна точка нямам капка съмнение. Аз обаче съм на мнооого заден план, а мен това ме дразни. Съответно го заяждам за всяко нещо, той мен също. Постоянно сме в контра, постоянно. За хармонични отношения съм чела книги само, при нас никога не е било мир и любов.
Така съм свикнала да сме в кофти отношения, че в дните когато не сме скарани само се чудя с какво да го жегна и да започне да мрънка, а аз да избухна съответно.

Стефи, много тъжно...дано да му дойде акъла в главата.

Жани, едно към едно сме. Вече го чувствам чужд човек. Това беше най- самотната ми Нова година. Той и гостите ни излязоха на терасата да гърмят шампанското, а аз останах с Лори на ръце. Се факти бях сама. Заедно сме от 12 години, исках кротка Нова година, не ми беше до гости, защото предполагах, че ще е так исках да сме си само ние, а той не, та не. Еми ето му масите, ето му гостите, а жена му нещастна. Да си седи с брат му и компания, а аз да го духам. Той помага за детето, но не се целуваме, всеки ден е кавга за нещо. Секс не сме правили от 01.09. и то защото аз поех инициатива. След раждането секса е мираж. Много съм самотна.

# 198
И аз изкарах много време с бебчо в опити да я приспивам. Сигурно повече от час, а тя спа 10 мин. После киселя, киселя и накрая я приспах е 12 без 2, колкото да си кажа ЧНГ с ММ, детето и гостите. И си легнах, но няма заспиване. Каката лудее отатък, ММ лафи на терасата, гърми се отвсякъде. Ама сами на НГ съвсем щеше да ми е криво. Точно днес съжалих, че не сме заминали да празнуваме с приятели, ама сега си давам сметка, че щеше да ми е най-скъпият престой в хотелска стая. Отделно има болни навсякъде, а бебчо е със сополи, щях да се изнервя до краен предел от притеснение.

# 199
За много години, момичета !
Бъдете здрави и щастливи, вие и бебчовците Heart
Цвети, прекрасно те разбирам. Миналата година бяхме с приятели на вила, аз бях в подготовка за трансфер и не можех да пия алкохол, понеже пиех сума ти лекарства.
Та всички се наковаха, хванаха някакви си пиянски мохабети, смяха се, голяма простотия ми беше. В 0.00 ч. всички се забиха на терасата, ММ и той барабар Петко с мъжете и последния човек с който той си честити новата година бях аз. И предишни години е било същата история.
Хич не се впечатлявай. Гледай ти и малката да сте добре, майната на всичко друго. Hug

# 200
Честита Нова Година Момичкии:) Здрави и щастливи:) Ние си имахме професионална заря от 15 минути направо беше уникална в заведението до нас, държат го едни мутри и перат пари:))) Бебока спеше като пън, баткото го събудихме да гледа с нас зарята, после с мъжо гърмяха двамата на балкона. Бебока ококориночи в 12 и 30 с усмивка, беше в мега блажено настроение вупреки че не беше ял от 20 и 30. Обаче аз сглопих нали е нова година и ми се радвах честитях желивах хилих хахах и ей на още се приспиваме;) А и няма цица и няма да има в идните 2 дена че нали съм на антибиотик;( И днеска изака предимно слуз:( Поне бръкнах в нета и видях че доста често така става при кърмещи майки които пият антибиотик пък макар и съвместим ушким с кърменето..та извадих целия снаряд от кърма. Ама ще стигне само за утре..на 2-ри ще яде гадното мляко дето хич не го харесва.

# 201
Момичета, Честита Нова година! Бедете здрави вие и бебенцата, хората, около вас също.
Да, много е трудно с отношенията. Дано намерим правилния път и всеки да бъде щастлив. Истината е, че аз много обичам мъжът ми и той мен също, иначе до сега след тия скандали да сме се разделили 100 пъти. Имали сме много гадни периоди, ужасни скандали, после мир, после пак кавги. Но много ми се иска детето ни да расте спокойно, а не обременено от караниците ни. За това трябва търпение и компромиси, а сме остри ксмъка и се получава едно. Дано се поостареем и всеки намери своето щастие.и на вас ви пожелавам хармония и топлота!

# 202
Ема, да не си близо до Sweet? Че оттам май след доста време забелязахме, че още се гърми.

Бебчо спа почти 7 часа - направо рекорд. После хапна и още спи. Всички спят всъщност, без мен. На мен ще ми се приспи сигурно като се събудят.

Между другото, като се разписахме за отношения след появата на бебето, от доста време се чудя как е възможно хора без деца са се разправят и да не им стига времето...Grinning Че то без деца си е супер ларж ежедневието.

# 203
Да попи, точно в блокчето срешу църквата съм:) имаме големи прпзорци в холя и зарята беше баш срещу нас. Аз по-голяма заря и по-дълга не бях виждала:) Честита Нова Година пак:)

# 204
Аз не искам да се оплаквам. Знам,че му е натоварено на работа и го побъркват и го изнервят. Но вечер като си дойде си го гушка, говорят си ,сменя го. В един момент бяхме стигнали до кофти момент, в който просто се разминавахме. Но му обясних ,че разчитам на него. Той си го обгрижва-храни, облича, къпе, всичко може да прави с него. Оставяла съм ги и съм излизала и съм спокойна. Много помогна това, че си взе двете седмици бащинство. До вчера си мислех,че и той ме възприема като инкубатор, но ми направи толкова мил подарък, в който обяснява колко е благодарен за всичко и ,че ме обича  и разбирам, че всичко е период. Всеки има силни и слаби дни..

# 205
Значи да ви кажа, нали не кърмя сега че чия антибиотик. Еми хора за пореден път се убеждавам че когато децата сучат от гърда си правят каквото искат. Значи когато пие от биберон и си изпива милилитрите се буди от 20 и 30 в 1 и 30 и после чак в 6 и 30. А когато е на гърда се буди и в 4 и 30...другото е че го виждам че е гладен през 4 часа вече а не през 3...изобщо...а има ли някоя от вас която с първото е пила антибиотик докато кърми. Аз спрях като видях че акото му става зелено и има.мнохо слуз. Незнам дали най-правилното е да спра ама явно стига до него някво количество и не му много понася. Вярно че тоя амоксиклав е всъщност аугментин, а от аугментина супер много деца се обриват незнам защо, включително и големия ми син. Но бил антибиотик позволен през бременността и такъв какъвто като се родят ако имат инфекция и се наложи им слагат от него.

# 206
И ти ли дойде на мойта ЕМА🤣Живот си е АМ 😁И детето доволно и майката свободна...е са пак съм полегнала като свинка и тя си бозае😁😁Къщата е като турски гробища, всички са по пижами...1-ви винаги е бил един пропулян ден😁
ЧНГ🍷

# 207
О Mrs bamboo,аз мноохо отдавна знам че така е по щадящо чисто психически за нас. Честно да ти кажа липсва ми кърменето, мен самото кърмене ни е приятно, мен друго ме натоварва че нямам свобода да си ям и пия каквото искам и да пуша. Вчера изпуших блажено блажено няколко цигарки, но няма да кърмя 48 часа иначе не смея. Много ми е гузно. А и си пийнах шампанско:). Но е факт че с цица е по-лесно и по щадящо. Сега топля мляко, стерелизирам биберони, цедя...ужас.

# 208
Честита нова година мами! Много здраве, щастие и семейно разбирателство през новата година! 😊

# 209
Ема, аз пих АБ с каката, ама съм забравила какъв, преди 9 г. беше, заради мастита. Тя си беше обрината и преди това, че имаше хубаво бебешко акне. Друго не бях забелязала да има. Кърмех си я, тя шише не признаваше.

Общи условия

Активация на акаунт