Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 287
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Жани и нашия е почти 7кг. Simple Smile Споко. Важното е да са живи и здрави.
Мдаам, наближава времето, когато ще стане година откакто сме направили нашиге бебоци и е много сантиментално. Аз се записах в темата тук почти веднага Simple Smile

# 361
  • София
Аз на 14.02 разбрах. Видях една позната с второ и ми стана гадно щото всички , които са с моя син имат второ бебе. И си направих на обяд теста. На ММ по вайбър му го пратих:)Simple Smile

# 362
Онзи ден си мислех за миналата година по това време...тръпнех в очакване в подготовка за трансфер. На 14.01. ми върнаха две ембриончета, а тестът ми беше на 26.01. Точно в същия ден ММ замина да работи в чужбина. Абе много емоции бяха, много чудо.

# 363
Аз, чисто банално, подарих теста на мъжът си на 14.2 Simple Smile Понеже имаме годишнина на тази дата и празнувахме 10 години заедно и... те ти тест Simple Smile Но той ми прецака изненадата, защото неговата колежка му беше казала, че отива да каже на мъжът си,че е бременна. И аз му давам кутийката с теста и той "И сега само не ми казвай, че си бременна" и аз зяпнах.. А аз цял ден ходя, купувам кутийка, един памперс, на който нписах "честита годишнина" , майсторя изненада и.. Не,че не се радва ама странно съвпадение беше. А като видях теста толкова исках да му кажа. Как изтраях един ден, не знам Simple Smile

# 364
  • София
Аз понеже това ми 4 бременност моя мъж винаги усещаше преди мен и сега вика хайде хайде, той искаше много да имаме още едно детенце. И като ми звъни вика а верно ли и сега:)Simple Smile

# 365
Аз бях толкова ужасно болна миналата година края на Януари, че направо не мислех за нищо. Дошъл ли е цикъла, не е ли. Въобще не мислех за това! Дори ходих при хирурга ми в София да се консултирам дали може да имаме деца, а то вече е било станало Simple Smile
Толкова треперех дали всичко е наред, че бях 2 седмици на инжекции, а не съм знаела за бременността

# 366
  • София
Важно , че всичко вече е наред идерзаем за други неща. Бързо мина времето и ми липсва. Даже се шегувам с ММ за още едно. Но врче ми е късно .Simple Smile

# 367
И на мен ми става много сантиментално като си припомням събитията от миналата година по това време.Беше люта зима,а аз в процедура.На 16.01 ми беше пункцията.На 21.01-Бабин ден ми върнаха единственото оцеляло ембрионче за трансфер.Всеки ден правих тестове и гледах как чертичката потъмнява и потъмнява..На 04.02 ме викнаха за кръвен и скачах до тавана от щастие като се потвърди,че тестът е силно положителен. Simple Smile От единствената ми свястна яйцеклетка какво хубаво бебе стана.Чак още не мога да повярвам.Догодина същата тази яйцеклетчица вече ще бяга и ще щъка около мен и ще ми казва „мама”. Heart

# 368
В този ред на мисли.. в един момент много се чудех защо не замразихме яйцеклетки преди да започне химиотерапията ми. Не бях сигурна дали ще имам годни след всички тия химии и дали ще започнат да функционират яйчниците ми отново  след това. Но Слва Богу, чудото вече е на 3 месеца Simple Smile

# 369
  • София
Октомврийче вече пее, гука и се смее Simple Smile

# 370
  • София
И ние онзи ден празнувахме 1 година от зачеването му. Цял ден гледах зверчето и си поплаквах.. пусти хормони.

# 371
Аз явно съм много странен човек. Притеснявам се, че може би се чувствам прекалено дистанцирана от детето. Нито помня кога какво е станало /зачеване, разбиране за бременността, нищо/, нито рева от щастие, не че не я обичам Ради, но някак като гледам мои приятелки и ви слушам вас имам чувството, че нещо не ми е наред. Дали пък нещо не съм прекалено студена с това дете, почвам да се чудя нормално ли е. Но и не зная какво да направя по въпроса. Дано всичко е нормално и мъничка се чувства добре...

# 372
Аз си поплаквам и помня всичко и му се наслаждавам, защото знам как са ми казали " и да не смееш да си помисляш никога да имаш деца" , а сега детето е факт. За мен това беше най- важното нещо! За това се наслаждавам на всеки миг с него. И бремеността ми беше толкова хубава, макар и да бях параноичка и да ме болеше всичко.

# 373
  • София
Добре си не се притеснявай. Аз с големия бях така. Сега беше много желано бебе след спонтанен аборт и всеки месец все чаках и затова помня иначе къде ти.
С първата бременност се вей по заведения и пиех като смок а бременна съм била.Simple Smile

# 374
Joony, една партия сме. Мога да си отворя приложението в телефона да видя евентуалната седмица, ама честно казано не ме интересува особено. Но това не ме прави студена към бебси, напротив, супер гушкано бебе е, на което непрекъснато някой се радва. Имам голямо дете, което също ми е носило и продължава да носи много емоции, но ако се разчувствам от подобни сантименталности трябва по цял ден да рева. Сега да не се засегне някой, явно сме с различна емоционалност.

Общи условия

Активация на акаунт