Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 283
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Джони, хич не си вкарвай тия мухи в главата.
Всички сме с различна емоционалност, както казва Попи, адски верни думи. Hug

# 376
  • Бурса
Джони и аз не съм от сантименталните. Въпрос на характер. Не помня кога са заченати и двете деца, нито кога точно съм си направила теста. В тези моменти съм си мислела само дано всичко да е наред до края, тогава ще се помнят рождените дати. С ММ нямаме брак, а сме от 11 години заедно и също не помня кога сме станали гаджета, не празнуваме годишнини 😁 14 февруари също не го почитаме пък си се обичаме 😀 Та разни хора разни идеали.

Моята беба май е с атопичен детматит. Кака и имаше по същия начин но чак на 10 месеца. Отшумя с времето. Но сега се чудя дали трябва да се подложа на диета. Тук доктора каза че се чистела от майчините хормона ама азси мисля че това се отнася за в началото. Сега петънцата не са само по бузките.

# 377
Скоро не съм писала. Лори е на 2м. и 15 дни и тежи 5.700. Като заговорихте за преди година си спомням всичко и ми става тъжно. Странното е, че ми домъчнява за децата от групата ми. Разбрах на 15.02. и бях на ски с тях на Витоша. Беше слънчев и ясен ден, закъсняваше ми трети ден, погледнах към ясното небе и вече знаех. Отидох на ски и вечерта след работа си направих теста. Не се зарадвах, а умирах от страх да не пометна.ММ се прибра и му покаЗах теста. Много се зарадва. Иначе съм забременяла между 24 и 02.02.Предполагам на 29.01. след една разходка на Алеко. Беше кучи студ.
Лорен понесе добре за сега шествалентната ваксина. Сложихме и куул пач. Почти не е плакала.
Пийкок, ти си била болна, а пък моят мъж на първите два гинекологични прегледи беше с мен и беше с ангина. Добре, че не се заразих, умирах от страх, той с 39 градуса температура, аз 6-7г.с.Спомени.

# 378
Джони и аз не съм от сантименталните.Това не е показател дали си добър родител или не.Аз просто помня всичко защото по принцип много помня дати и събития.

# 379
Не знам за вас, но животът с дете се променя коренно. За всичко трябва да се съобразяваш, понякога ми липсва времето когато си ходехме където ни е кеф с ММ.Сега всичко се върти около нея.

# 380
абе въпросче, болничния който педиатъра ни издава последен ли трябва да е или и той е за 2 месеца и после е епоследния?  Питам че моя ми е издал до 08.02..и се чудих.

Извинявайте че така не пиша по темата ама нямам време а исках да ви питам.

# 381
Последен е.След това счетоводителя на фирмата,в която работиш има задължение да задвижи нещата за майчински.Питах на последната консултация. Wink

# 382
  • София
Последен е до 135 дни. След това декларации се попълват за 410 дни по нам кой си член.

# 383
Ха, добър въпрос.. аз щях да ходя при личната, че моя е до 14.1
Сега при нея ли да ходя или на работа? В счетоводството или човешки ресурси?

# 384
Ха, добър въпрос.. аз щях да ходя при личната, че моя е до 14.1
Сега при нея ли да ходя или на работа? В счетоводството или човешки ресурси?
Не ходиш при лекар, а направо на работа, за да подадеш молба ли какво се води. Звънни да питаш най-добре в кой отдел да идеш. Аз направо при счетоводителите ходя, но ние нямаме ЧР.

# 385
Аз днес попълних документите - приложение 2, което от фирмата подават в НОИ и молба за отпуск, в която се посочва, че е за майчинство.

Приложението го има и в интернет и всичко изпратих с куриер и си спестих ходенето до офиса 😊

# 386
Аз съм готова с бумагите отдавна. Офис мениджърката ни е много оправна и ми беше подготвила всичко за подпис за Коледното парти на фирмата.

# 387
Аз пак да се оплача. Моето юначе пак е без глас, от толкова рев последните няколко дни....Мерих му темп с два термометъра за под мишница - няма. Отидох да купя с мек накрайник за дупето и там ми казаха, че трябва да сваля 0.5 от това, което покаже. Показа 37.4 вчера и 37.1 днес. Не съм сигурна дали тези, за дупето, също трябва да се държат след сигнала и колко!?
Чакам да стане по прилично време и ще звъня на педиатърката. Струва ми се, че си слага ръката на дясното ухо, не знам и аз вече. Опитвам да си обясня рева и ужасно неспокойния сън последните дни. Сякаш не са колики, не знам и аз вече....побърквам се от ужас, че следващия вторник е на ваксини, ако не е напълно здрав или пропуснем нещо 😥

# 388
В продължение на предната тема с документите си спомних,че имам този линк:
http://accountingnews.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0 … %BD%D0%B0-91.html

Много хубаво е описано в него.

# 389
  • София
Не знам, Мони като реве истерично от киселеене и преумора го хващам като бебе, тикам бибата в устата и я държа докато не я засмуче и едновремено друсам и ходя и по някое време спира и притваря очи.
Ние от днес започнахме схемата със шуслеровите соли преди, в деня и след ваксина да видим как ще я понесе

Кои соли пиете и как мина ваксинацията

Общи условия

Активация на акаунт