Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 286
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Не знам, Мони като реве истерично от киселеене и преумора го хващам като бебе, тикам бибата в устата и я държа докато не я засмуче и едновремено друсам и ходя и по някое време спира и притваря очи.
Ние от днес започнахме схемата със шуслеровите соли преди, в деня и след ваксина да видим как ще я понесе

# 346
Олеле ние сме 5300 ,вярно че сме и най малките тук едва 2 м и 10 дена

# 347
Олеле ние сме 5300 ,вярно че сме и най малките тук едва 2 м и 10 дена
не сте най-малките, ние сме 2 м и 7 дена:))) Обаче сме слонче балонче 6 килца почти:) Да са живи и здрави:)

# 348
Да, особено моят дребосъчко както често връща. Сега говорихме със свекървата, която е педиатър, да почнем захранването с оризова каша, заради рефлукса. Няма да бързаме - когато си покаже, че е готов - тогава.
Вие пък откога сте се сдобилин с това гадно нещо:(? Майките на децата с алергии коити имат рефлукс, слагат оризова каша в млякото още от първите месеци за да понамалят повръщането...

# 349
Кога - от родилния дом. Все си връща Sad

Мислих си, да не е някаква алергия, ама той няма нито един друг симптом. Нито кървави нишки в изпражненията, нито някакъв обрив.

Струва ми се, че е лаком и гълта много въздух, докато е силна струята и после връща лесно. Отделно между храненията понякога киселее и му се повдига.

Засега просто слагам големи лигавници, държа го поизправен след хранене и чакам да дойде "магическия" шести месец, когато обикновено намалявало връщането и се израствал страбизма.

# 350
И бебси е дребничка. На 3м. и 1 седмица, меря я 5 кг. с мен на кантара, че не ми се вади бебешкия. И тя връща, въпреки че откакто спрях напълно млечните доста разреди и вече не е така болезнено, като че ли. И аз като Малдини се чудя алергия ли е, какво е, но няма нищо друго притеснително.

Както започна да прави по-големи нощни паузи, така ги спря. Сега пак е на около 4 часа. Въпреки че 2х4 и после още 1-2 часа са си съвсем поносими за мен. И веднага дневните хранения станаха пак с нормален режим. За втори път се получава така.

# 351
О не, не мисли за алергия. Рефлукс си имат и бебета които нямат алергия. Попринцип да си знаеш не е задължително при алергия да има всички симптоми описани в нета,.но рефлукса сам по себе си като единичен симптом неможе да бъде признак. Обаче много и силни колики които продължават и след 3-тия месец и рефлукс могат заедно да бъдат симптом. Аз вече съм толкова наясно че ужас, освен че.чета затова ами и съдя по всички майки и симптомите при тяхните деца от тази група в кояъо има 2600 майки хахаа. При нас симотмите са обриви и чревни проблеми и благодарение на това го разбрахме толкова бързо, обаче при бебчета които имат просто силни колики и рефлукс много късно го разбират защото това са си иначе нормални неща за бебе. Ти понамали млечните тъй или иначе защото те са тежка храна, трудно смилаема.

# 352
Като ви чета колко ви тежат бебчетата и лошо ми става за моя хубостник, на 29.12. беше точно 7 кг.  Отглеждам си един малък свин, ама такъв ми е пух, че се чудя да му се радвам ли, да се притеснявам ли.

# 353
София на 3 м. е 6300, Павел е бил 6600 г.
Павел спря да повръща, когато го захраних.
Мислите ли, че вече трябва да пусна тема ОКТОМВРИ-йки 2018?
Мислете и заглавие за нашата тема!

# 354
Не им ли е малко рано? Аз бях термин 6.10 и това ми е било началото на 2 г.с. миналата година. Струва ми се, някъде след 2 седмици ще почнат да се появяват положителните тестове.

# 355
И аз бях за 6.10 ❤ Аз разбрах на 31.01.

# 356
Около края на януари ще започнат да се появяват нови октомврийки. Аз на 13.2 разбрах, а бях за 17.10

# 357
  • София
Пролетта наближава, а октомврийчето целувките/игрите обожава.
Зимата почти свърши, а октомврийчето само щуротийки върши.

# 358
Алекс, много яки заглавия!

Хора, имаме сополи и тегля с онова нещо за нос - малката хич не иска да седи да й капя разтвор и после да засмуквам... Тегаво.

# 359
  • София
Пролет иде вече да седи е време октомврийското човече.

Това засега ако измисля друго ще пиша.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт