Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 280
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Ясно, Мерси много на всички за отг. Трябва значи да отида някой хубав ден до офиса ама те ще ми звъннат. Всъщност може и вече да са задвижили нещата щото от пейрола ми искаха акта за раждане ама новата от човешки ресурси ми искаше данните и неможа да каже защо. Другата която се занимава с това беше в отпуска. Бях постнала един коментар ама явно не се е публикувал. Та ако се.повтарям сорка

# 391
Мъниците ви правят ли вече.опити да де обръщат? Моя напира, веднъж даже успя но беше случайност така се беше засилил че се обърна и се върна хахахс Нютоновия закон направи че всяко действие има своето противодействие:)))  Държи главата като го вдигнат в седнало положение,вчера нали бяхме на консултация..не сложихме ваксините,.моя педиатър е пич и каза споко ще изчакаме 1 месец,.но каза не повече защото ще се забавим.много. Та живот и здраве Фев ще.слагаме.Да се оплача, въведох млечните и 3 дена нищо нямаше,.нормални акита и аз бях на 7-мото небе,.ама.вчера почнаха едни пъпчожи по бузите, само там никъде другаде и естествено сега съм във филма...приличат супер много.на тези които имаше преди за които педито твърдеше.че.са акне но са само по лицето, и нямат.общо с тежката реакция което направи преди. И вече съм в тотална чуденка дали е възможно на 2 м да е бебешки акне,.и къв е шанса да се засече с въвеждането на млякото, егати мал.шанса....писна ми;)

# 392
  • София
Моя се обърна веднъж от гръб по корем и няколко пъти от корем по гръб. Сбогом спокоен живот си викам аз хаха.
Днеска бяхме на ваксини - биха му синфлорикс и втората доза ротарикс. Иначе е пораснал с 1080гр и 4см юнака на мама.

# 393
Браво Unknown16.Това за един месец ли?И ние утре сме на имунизация.Нашият почна много да се върти.Като сменям памперса все едно се боря с октопод.След баня зор докато го намажа и облека.Не смея вече да го оставя без надзор и за минута.Върти се и лапа всичко що види.Наистина край на спокойствието. Grinning

# 394
  • София
От 5.12 до 09.01. И той се ошишка по празниците 🤣🤣 Преди ми беше спокойно, че го оставя на спалнята и отида до тоалетна или да стопля млякото, а той си седи там, където го оставя. Сега вече ще си е в кошарата или обграден с възглавници.

# 395
  • София
Сложихме днес ваксините две. Ротарикс другата седмица.
Иначе кака ви Елени е 5800 кг и 63 см на два месеца и 20 дни.
Дано нама темп.

# 396
  • София
Понеже ние утре сме на ваксина да ви питам как преценявате кога да мерите т ? През някакъв интервал ли мерите или пипате челцето

# 397
  • София
Пипам челото ако не вдигне няма да давам  панадол./)

# 398
На мен ми казаха само ако усетя,че е топъл тогава да меря температура.А иначе имахме изписан превантивно само първия ден Панадол,защото облекчавал и болката.За следващия ден вече казаха само ако има температура тогава.

# 399
  • София
Аз пък се психясвам и меря през час и половина. Не ми отнема много, а и той не се буди докато го правя.
Дадох ибупрофен сега, че го боли много и е кисел, реве. Уфф

# 400
5700 /61 см🤔 на 2мес и 20 дни...но не вярвам на кантара на педиатърката🤔
Вчера я мерих у нас само по боди беше 5800, днес с дрехи 5700...едва ли.Направихме втори прием на Ротарикса, да го приключим и ваксините другата седмица.Доволна съм от девойката😁

# 401
Ние ще изостанем мнохо с ваксините...а Педаитъра вчера ми вика е вврно ли не искаш дс го боцнем , хайде де аххаха:) майтапеше се с мен, неговата дъщеря е с алергия и каза абсолютно те разбирам тъмна индия е с тия алергии, може да психиасаш. Той е невролог по специалност. И не се бърка там където не му е работата. Но като цяло каза че според него наистиня няма какво да се притеснявам за ваксините, но ще изчакаме още малко. Харесва ми че има разговор с него, той е млад и не екато изкуфялите бабички дето едно си баба знае, едно си баба бае..Simple Smile

# 402
оф, Ема като каза за изкукуригали хора - в една фб група полудях. Някаква майка била чела УЖАСНО много за ваксините и, виж ли, само ваксинирани деца били болни и търсеше съдействие от лекар да й фалшифицира документите в бъдеще, та да тръгне детето й на детска. Изкипях направо...

Днес си оправих всички истории с документи и болнични. Ако пак нещо оплескат от счетоводството, ще ги съдя. Чисто и просто. Засега чакам отговор от жалбата си.

Мамчета, нашата ваксина втората ще я слагат на 19-ти, дано Ради се оправи дотогава - изписаха ни някакво мазило за в носа, Бакторан ли беше, нещо от рода, но утре ще го заредят в аптеката. Дотогава ще сме на физ. разтвор и онзи уред за изсмукване, как му беше името :Д.

Скарах се с майка ми, че почна да ми дава непоискани съвети, пък и без това съм нервна покрай местене и забавените майчински, и обикалянето - днес ходих до МД да ми анулират болничен, който уж се дублирал, както ми казаха от работа, познайте - той вече си бил анулиран. Настоях да погледна и жената ми показа - наистина е анулиран в системата. Не знам вече, тея хора нещо лично ли имат към мен, кво ли...

# 403
5700 /61 см🤔 на 2мес и 20 дни...но не вярвам на кантара на педиатърката🤔
Вчера я мерих у нас само по боди беше 5800, днес с дрехи 5700...едва ли.Направихме втори прием на Ротарикса, да го приключим и ваксините другата седмица.Доволна съм от девойката😁

Теглото зависи и от това дали е хапвал скоро, дали му е сменян памперса току що. А и според мен някои кантари не отчитат правилно вирнати/движещи се крачета.

Няма значение - посоката е важна; малък няма да остане.

На нас ни сложиха шествалентната и ротарикс. Като го боцнаха изплака, ама бързо го успокоих с едно шише с кърма. Добре го прие в сравнение с кучо, който много драматизира на годишните реимунизации. Последният път беше 2 дни в кучешка депресия.

# 404
На нас вчера ни сложиха шествалентната, другата седмица ротарикса. Според педиатърката имало слух, че от грипа към 20-ти ще затварят  детските консултациите, така че към 30-ти ще правим пневмококовата ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт