Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 223
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте мами.Отдавна не съм влизала тук в фб ми е по-лесно. Толкова много неща сте изписали,че имам занимание да чета сега назад.
Искам да попитам как забавлявате бебинките в тези мрачни дни?
Моята зайка явно и е много скучно в къщи и иска постоянно внимание.Вчера 5 часа готвих 1 леща защото постоянно плачеше и искаше на ръце.Как процедирате вие?

# 436
Пеем, танцуваме (предимно аз Grinning ), гимнастика, дрънкалки, активна гимнастика, активна възглавничка, шезлонг-люлка, играчка над леглото и май това са ми забавленията. Даже не правим всичко всеки ден. Но ние сме всеки ден ранния следобед навън. На пръсти се броят дните, в които не сме излизали.

# 437
Благодаря, poppy Simple Smile
И ние така - активна гимнастика, шезлонг, гимнастика, играчки и все пак носене на ръце, много говорене и танцуваме заедно Simple Smile

# 438
Моя мъж вчера му чете книжка. Аз пях. Всеки ден е различно

# 439
  • София
Днес сутринта бяхме на ваксина...в двете крачета по една, скъса ми се сърцето милия как изплака със сълзички. Днес цял ден ще давам шуслерова сол 3, баба ми каза да не чакам реакция днес, а утре другиден евентуално киселеене и Т.
Вашите бебешоци кога започнаха да киселеят и да вдигат Т ?

# 440
  • София
Алекс ние кум 14 вчера ги сложихме и вечерта към 20 вдигна темп и плака. Днес няма нищо за сега.
Може и да нямате реакция , пожелавам ви.

# 441
  • София
Т не е вдигал, но беше кисел. Цяла нощ не сме спали, сега през деня спи и довечера пак същото.. Отново ще си обърне деня и нощта, а такива хубави нощни паузи правеше..

# 442
Т не е вдигал, но беше кисел. Цяла нощ не сме спали, сега през деня спи и довечера пак същото.. Отново ще си обърне деня и нощта, а такива хубави нощни паузи правеше..
Мятай го в колата и през нощта обикаляйте квартала, за да спи

# 443
Ради беше спокойна след ваксините, освен куул пач и панадол друго не съм давала. Т също нямахме.

# 444
Панадол и куул пач по съвет на педиатъра е да давам ако вдигне над 37.5 . Вече имаме 2 пъти по 2те крачета и първи прием на ротавирус. Не ми се е налагало да давам панадол..

# 445
И на мен не ми се наложи след шествалентната.Само куул пач сложихме. Единствено беше кисела същата вечер, без никакви други странични ефекти. Дано ги понесе леко и другите. Трябва да сме положителни, момичета!

Да ви кажа в  неделя бяхме на Витоша, на Дендариума, спа през цялото време в количката, а чистия въздух и се отрази сърахотно.Беше слънчево и за мое учудване имаше още 2, 3 бебета под 6 месеца с колички като нас.
Кофти е, че имаше много народ там, но като най- близка дестинация и на приятно време нормално.Поне там се налюбувахме на сняг.

Искам да питам за съвет, покрай 3-ти март искаме да отидем на почивка със спа и мин. басейн. Лори ще е на 4 месеца, според вас да ли да не я топна в басейна? Дайте съвет и педито ще питам, но си кажете и вие мнението дали е рано?

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 19:00 от TsvetelinaP

# 446
  • София
Аз мисля, че е рано за басейн и то общ за възрастни. Ако има нещо малко за деца само може би.
Ние много ходим по Витоша, но с количка няма да ида никога. Чакам да израстне и в кенгуру. За преход по 10 км няма друг вариант.

# 447
Аз мисля, че е рано за басейн и то общ за възрастни. Ако има нещо малко за деца само може би.
Ние много ходим по Витоша, но с количка няма да ида никога. Чакам да израстне и в кенгуру. За преход по 10 км няма друг вариант.

Да, за преход да, ние не сме правили преход. Бяхме на разходчица, за басейна не съм се изразила правилно говорих за детски басейн, не за този за възрастни.

# 448
  • София
Питай педиатъра за съвет. АЗ не бих я топнала Simple Smile
Догодина ще кандидатстваме за ясла ние.

# 449
Ние днес сложихме ваксините.Малчо се държа геройски и само при убождането плака,а после се смя все едно нищо не е станало. Simple Smile Пораснал е с цели 5см.Сега обаче не иска да спи за разлика от миналия път.Педи каза,че има млечница и изписа Дактарин гел.Някой ползвал ли го е и как го давате?Мисля,че Unknown16 беше споменала,че са им го изписвали.

Общи условия

Активация на акаунт