Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 221
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Има една шпатула към него. Аз лично с пръст го мажех:)
Явно всички ще са високи и Елени 5 см е дръпнала.

# 451
  • София
Аз съм правила 2 курса с Фунгостатин (по-лесно ми беше, че е с пипетка). Дактарина го бях мазала с пръст, че имаше 1-2 самостоятелни афти и мина. От Фунгото обаче какви физиономии прави - аз го пробвах и е ГНУСНООЮ

# 452
  • Варна
Членувам в някаква американска група за родени октомври/ ноември и масово виждам снимки на седнали деца.... едно дори беше в столче за хранене. Моето още главата си не може да държи...

# 453
Момичета, да ви питам лефакс по каква схема го давате?
Как седнали Astonished и малката буболечка още трудно вири глава с леко поклащане, ама чак седнали - странно, а после ги возят в количка до 5-6, че и по-големи:thinking:
Фунгостатин и ние взимахме - да гадничко е, малката даже веднъж като й го дадох и ме погледна намръщи се и като каза "пфууу" ама съвсем като голям човек, много съм се смяла Joy
За басейн и според мен е малко рано, но питай педи за да си сигурна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
Аз давам Лефакс на всяко хранене по едно впръскване. Педиатърката каза до 4 месец да го давам.
Моя не сяда ама иска да се надига. Само като ми усети палците и се хваща и набира. Не лежи в мен , а се надига. Не о знам за къде е тръгнал толкова рано.. Ама го мързи да се обръща..

# 455
Благодаря, Peacock Simple Smile
И наш'та мома не се обръща все още, но пък като е по коремче се надига като червейче Blush
А лефакс няма ли ограничение в броя впръскване на ден? На мен ми казаха не повече от 4 пъти на ден и аз леко се стъписах, че то детето да не би да го боли само 4 пъти на ден Thinking

# 456
  • Варна
За Лефакс знам 1 или 2 впръсквания до 5 пъти на ден. Давам или преди ядене с лъжичка или в млякото

# 457
Като правим "коремните му преси", Анди почна да иска да се задържа в седнало положение. Прави и разни опити да се върти.

# 458
  • София
Елени си държи главата от раждането, това не съм го мислила. Сега се надига доста и сама. За седене поне след 4 месец опити. Американците са ГМО тр на 8 месеца ще тичат вече:)Simple Smile

# 459
И моят поклаща глава,но през последните две седмици доста се стабилизира.Като го сложа по корем в повечето случаи го мързи да се надига,но в ръцете ми като е в изправено положение постоянно вири глава и се оглежда.Много е смешен. Simple Smile Аз дори вчера споменах на педиатърката,че се притеснявам че не е  много стабилно детето,но тя ме успокои че е добре и ще се стабилизира.Племенничката ми още от първия месец си държеше главата стабилно,но всяко дете е различно. Wink

# 460
Главата си я държи стабилно от раждането.До седмица ще се обърне така като я гледам, такъв зор да се обръща че памперс не мога да сменя.А като се обърне по корем с моя помощ, се започва едно надигане на дупето и съвсем цвленасочено движение на краката за пълзене👀Просто не се е сетила още че може да движи и ръцете напред👀Какво става с това поколение?!За сядането едвам я удържам, то е набиране то е чудо....Батко и седна сам на 5 месеца в количката...ама пролази на 7...тази мацка ми събита очите просто👀

# 461
И бебси е жилава. Главата я държи от раждането, от Коледа се набира, ако я подпра под 30 градуса ми хваща пръстите и се навдига, мирясва ако се докара до седеж. Не че някой я оставя. Прави опити да се обърне, но още не е стигнала до правилната техника - за момента вдига дупето с двата крака едновременно, завърта ги настрани и се пробва с извъртане на главата да завърши обръщането. Grinning

# 462
И бебси е жилава. Главата я държи от раждането, от Коледа се набира, ако я подпра под 30 градуса ми хваща пръстите и се навдига, мирясва ако се докара до седеж. Не че някой я оставя. Прави опити да се обърне, но още не е стигнала до правилната техника - за момента вдига дупето с двата крака едновременно, завърта ги настрани и се пробва с извъртане на главата да завърши обръщането. Grinning
1:1 с Боян и за главичката и за набирането от Коледа насам. Че и по същия начин се опитва да се извърти настрани.
Ползвате ли някакво приложение за milestones и baby development etc?

# 463
Edit: от зор да налапа и двете ръце едновременно се обърна. Grinning

# 464
Ох момичета,ще се побъркам с тоя безконтактен термометър.Док каза днес след ваксината само ако има температура тогава да давам панадол,а тъпият термометър все различно показва..Tired Face Голяма техника,голямо чудо.Да дам ли превантивно за всеки случай?Вие при каква температура давате?Изкарва му от 37 до 38,2.Струва ми се доста топъл.

Общи условия

Активация на акаунт