Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 238
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Дрешките мисля да ги подаря.Я имам второ дете..я не..мал шанс.Цал чувал съм събрала умалели дрешки под леглото.Някои даже не са обличани,а са толкова сладки.

# 421
Аз не искам да ги пазя, защото, дори да имаме второ/трето, знам какъв кеф е пазаруването на нови дрешки и колко хубави нови неща излизат всеки ден на пазара. Големите неща - да, бих ги запазила, но дрешките... Може да запазя няколко по-джиджани, но за спомен на малката като порасне, не за да се носят отново.

# 422
По принцип с педиатъра сме си говорили, че човек носи в себе си някаква болест, т.е.всеки човек е болен от нещо, въпросът е дали тази болест се отключва с времето или не. В случая с ваксините той казва, че не те разболяват, а е възможно да отключат заболяването, което носим, било то астма, аутизъм и т.н. Ако ни е писано да заболеем на 10 годино от астма например, ваксина забързва процеса и се случва на 6 месеца са речем, т.е.забързва процеса (ако така е речено)
аз не съм лекар, но и мен логиката ме води натам! Алерголога ми каза същото: Не мисли от какво се е отключила алергията, тя е генетично заложена и всичко е можело да я отключи. Въпреки че с този аутизъм да не дава Господ там е тъмна индия.какво точно се случва...ама да не гояоря за неща за които не съм компетентна.

# 423
  • София
Ние имаме проблем ужасен за мен: само аз мога да успокоя Мони... Flushed Понеже той се буди към 4 и 30 през нощта и после иска внимание и приспивсне се редуваме с мм. Той стои с него 2 часа, уж аз да спя, но тези чссове са в опити да го успокои. Ставам аз, гушкам го и спира, подавам му го спокоен и настава неутешим рев. С майка му е по същия начин, взимам го и се успокоява иначе се дере. Той ми каза дай шанс на хората да се научат да го успокояват, но колко дълго?? Та той в продължение на часове не спира..а би го оставил да се нареве, което за мен е безумно, мм излъчва напрежение, изнервя се като започне да плаче най-вече през нощта. Не мога да го оставя на тях, защото горкото ще де съсипе от рев, а с майка ми и баба ми няма такъв проблем.
Оплаках се

# 424
  • Варна
При мен е обратното, само мм може да го успокои и да го приспи. Полюшва го няколко пъти или го слага по корем на ръката си и нашият е готов. При мен започва едно гърчене, ритане, върти си главата

# 425
Другите да правят като баба ми, когато леля я оставила да гледа кака. Да облекат твои дрехи, да си мисли, че си ти.
Ние такъв период с успокоение имахме в много коликовия период. Само аз го успоявах и заспиваше в мен.
Сега е много общителен и контактува с всички. Като му се спи- спи. Няма нужда никой да го успокоява Wink

# 426
Не е хубаво да реве с часове но по някой път да си поплаче мъничко не е страшно. При нас също с този мъник , мъжа ми има малко по-сериозни трудности да го сложи в кревата, ама това е и зашото той като цяло преди вечерното си спане е по-неспокоен и трудно заспива. Освен това те като не са по цял ден с мъниците, не им познават добрв харалтеропатиите, колко време им тряжва преди да хи сложиш в леглото и тн...Аз само на моя мъж имам 100% доверие за всичко, той е на 26 но се справя бтилянтно и с двете деца, бих казала по-добре от мен;)

# 427
  • София
Аз я успокоявам , ММ също като има ереме и нерви да я носи:)
Свекърва ми е много зле онзи ден идва тя не я познава за трети път идва и ревна веднага, а и тя бяма подход към деца да не говорим за вкус:)Simple Smile
Има рев и киселее не снощи от ваксините. Спа като цяло, но се буди през три маса  да яде.
Всичко бях подарила или продала от синът ми и сега всичко купувахме. Аз бе исках още едно дете ММ ме нави , а сега и трето бих родила ама няма за кога:)Simple Smile

# 428
Давам ги на съседката, нейната девойка е точно месец по-малка😁Тези които са много захабени(аз дрехи не съм купувала, всичко ми е от приятелки) ги закачвам в една торба на контейнера за боклук.Доста циганета съм облякла🤣

# 429
Аз ги прибирах в едни куфари и складирах при майка ми, после ги раздадох наляво надясно. Сега ги пазя защото 3-ре от най-близките ми приятелки още не са забременяли. Та за тяхните чаяенца живоъ и здраве и давам на племенника.

# 430
Аз нищо от дрехите не мога да ползвам ,защото сме момченце и някак не ни стой розовото ха ха .Иначе на каката имам мноооого дрехи стоят по пликове в гардероби ,под спалнята и къде ли не,като и съм раздавала от тях.Иначе сега човекът спи,при нас нощем е купона,рев ,гърчене,кривене,ММ успява да го приспи,казва,че аз съм нервна и затова не ми се получава,май е прав,наистина.

# 431
Аз също нищо не съм купувала, всичко ми е от приятелки и подаръци, така че - предай нататък. Имам приятелка, която роди преди месец и друга, която чака през февруари Simple Smile
За успокоянането и приспиването при нас е много трудно, защото той реве преди сън МНоГО. Таткото се опитва, но аз не издържам и го взимам да го успокоя. Докато бяхме при майка ми, детето заспиваше и в нея. Тя ми показа един номер и сега много по-лесно заспива - сядам с опънати напред крака, слагам върху коленете една възглавница и върху нея бебето с краката към мен и започвам да си клатя краката наляво-надясно. Когато заспи си измъквам един по един краката и бебчето остава на леглото. Много съм благодарна за този трик, защото ми писна да го друсам на ръце по 15 мин и накрая по 10 пъти да се пробвам да го слагам в неговото легло и все да се буди....сега ако заспи дълбоко мога и да го преместя.

Момичета, знаете ли дали мога по настоящ адрес да заявя еднократна помощ или трябва да е по постоянен? Имам карта за 10 год настоящ адрес, но не съм сменяла все още ЛК, защото точно я бях сменила преди да заживеем тук? И само аз ли мога да заявя или мъжът ми?

# 432
Нашият хич няма скруполи кой го приспива. И в трите баби е заспивал, в баща си - постоянно. В неделя заспа и гушнат в един от чичовците. Даже и сам на леглото си заспива от време на време. Сега закърти в шезлонга, дано не се разбуди като го преместя.

# 433
  • София
Абсурд да заспи в друг..Тя ако не я гледаш в очите и да й говориш не отразява никой.. Сега стана в 9 и още неиска да спи.

# 434
Toni_st, не само можеш по настоящ адрес, ами трябва да я заявиш по настоящ адрес. Това е според новия закон, незнайно колко нов, защото преди 9 г. беше по постоянен.

Общи условия

Активация на акаунт