Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 252
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Сигурна съм но определено това не е моето:) Освен това то аз не ям не само млечни и яйца, ами банани, цутруси, соя,внимавам с ядките и рибата,морски дарове йок също, целина,царевица, и да не продължавам да изброявам и съответно всички продукти които ги съдържат дори в минимални количества.Проблема с алергичните деца са че са по-склонни да реагират на алергенни храни без да имат даже алергия. Давам.пример, купих си едни аспержита с парченца целина готови от.Лидъл и оп на следващия ден реагира веднага...защото Целината била алерген номер едно, та има разлика.между вегетарианците и алергичните:)))

# 601
  • София
Може може аз не ям риба и морски дарове също цитруси никакви.

# 602
Може може аз не ям риба и морски дарове също цитруси никакви.
Браво, със сигурност се чувстваш по-добре от хора които ядат джънк:) Знам.че млякото е доста вредно за човешкия организъм. Обаче когато човек си го избира сам е едно, когато му се налага и нагласата е друга. Това веганството и вегетарянците аз не ги разбирам как живеят,.мега е затормозяващо:)))

# 603
  • София
Аз мляко не ям от дете не ми харесва .А затормозяващо пък ти свиква се. Ако питаш ММ ще ти изнесе лекция. Дупе знае 2 и 200 Simple SmileSimple Smile

# 604
Вегетарианец мога да стана, но веган не. Без млечни не мога.Месото не ми е любимо, докато бях бременна почти не ядях месо, просто не ми се ядеше.

# 605
Момичета,вие давате ли на бебчовците да гледат ТВ?Моят много се заглежда по телевизора,много му е интересно.А като съм сама вкъщи телевизорът постоянно работи.Сигурно не е хубаво,но пак да питам. Blush

# 606
Не, против тв съм. Случва се да се загледа вечер, когато всички са вкъщи и някой я гушка на дивана, а са пуснати я новини, я детско, но съм предупредила бебето да е с гръб към телевизора. През деня не гледам телевизия. Иначе й е изключително интересно и не само се заглежда, но направо започва да си гледа.

# 607
Не, вкъщи нямаме телевизор съвсем умишлено, а идвам от дом с ТВ във всяка стая. Филми си пускаме вечер семейно някои вечери и малката е с нас тогава, но толкова. Имам много негативно мнение за телевизията като фон на ежедневието (телевизора да въврви нон-стоп, дори никой нищо да не гледа), създава проблеми със съсредоточаването и организирането на времето при децата.

# 608
  • София
Във връзка с косата, моята не е почнала да пада, но се омазнява супер бързо. От момиче не съм имала тоя проблем...

И аз се имам за дебеличка и искам много да си върна старата фигура. Щях да почвам фитнес след нова година, но бебка има друго мнение. След ваксината беше кисела и ревяща до немай къде.

Ние имаме тв само в хола и по принцип не гледаме много, особенно като ходихме на работа. След като родих в началото си го пусках сутрин, но забелязах че звука изнервя бебето или поне не може да заспи. Почна да спи само в количката и то на вън. Та от седмица и нещо спрях да го пускам и си чета книжка докато кърмя  или спи. Но и аз смятам, че не е много полезно или поне възможно най да се отложи.

# 609
  • София
Заглежда се , но и аз не позволявам за сега.

# 610
То аз почти не гледам пък той ли! Пускам го само в събота и неделя, за да гледам алпийските ски при мъжете (евентуално и Аустрелиан Опън тия две седмици). Гледам да е с гръб към ТВ като е пуснат, че почна да се заглежда. Още се боря да отуча баща му от гледане на плиткоумни сутрешни блокове по Нова и БТВ.

По темата с телевизорите: потресох се в болницата. Една вечер обикалях из отделението, за да взема бебчо след "солариум". В аквариума нямаше никой, та влязох в бебешкото интензивно да търся неонатологичната сестра на смяна. Там също бяха само бебчетата, на който им беше пуснат турски сериал на 70-инчов телевизор. Е за какво му е на новородено в кувиоз телевизор?

# 611
Значи аз съм единственият телеманиак. Може да не гледам постоянно,но го пускам ако ще и само музикалният канал да свири за фон.На дечко му е много интересно,така се забавлява..Но знам,че не хубаво да си мъчи очите от толкова малък.

# 612
Не си само ти Стефи, у нас е същото.Телевизора е фон от сутрин до вечер.Гледам да не я оставям срещу него и да я забавлявам.Но ако се загледа , то е за кратко и не мисля че е кой знае колко вредно.На батко и нищо му няма, по същия начин е гледан✌Не мога цял ден да стоя в тишина, музика не обичам да слушам.Освен това съм я научила д спи на шум точно с телевизора, у нас няма кой да и пази тишина.Това е положението.

# 613
И у дома е от сутрин до вечер. Но го слагам в люлката и в шезлонга с гръб към телевизора. Преди заспивах само на телевизор. Вече не е така. В спалнята не го пускам вечер.заспивам на мелодия от въртележката Wink

# 614
  • София
Може би това е нещото за което съжалявам, май я свикнахме да спи на тихо. Дано не ни вземе здравето с това.

Общи условия

Активация на акаунт