Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 250
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Жана, явно заради релактацията още ти е високо нивото на пролактин. Ама кое е причина, кое следствие, не ми е ясно. На мен ми дойде тогава, когато заместих обедното кърмене. Раждането действа като рестарт в това отношение, така че има шанс част от проблемите ти да останат в миналото.

# 586
  • София
Аз дири сега не забелязвам да ми пада и косата толкова. Първият път беше ужас топки космарлаци:)
Пъпки не ама ми се появиха едни по врата незнам и аь кви са КАТ бенки ама стърчат.как обясних ...

# 587
Благодаря за топлото посрещане!
Да направя кратко представяне: Матей се роди на 24.10 (мисля, че имаше още един бебок на тази дата) в Токуда. Първо детенце ни е и доста дълго чакано. От притеснение, че не наддава добре така го угоихме, че миналата седмица на консултацията го измериха 6400гр/58см (на 2мес. И 18 дни). На комбинирано хранене е и се опитваме да намалим малко АМ, защото педиатърката ни се поскара и ни наплаши с рахит.

Цикъл и аз нямам все още. И косата не пада, но аз я отрязах късо, че дребния започна да ме скубе.

# 588
Моята коса не падаше,но като че ли вече започна.Малчо става на 4 месеца и май косопадът няма да ми се размине. Confused

# 589
  • София
Маски или освежаване Стефи.
Моята е до задника и искам да я подстрижа.Но бяма ЛК да гледа бебето. Трябва да я оставя на брат й , който е на 6 или да я водя с мен.

# 590
И косата не пада, но аз я отрязах късо, че дребния започна да ме скубе.

И аз направих същото. Бебо ме ускуба 1-2 пъти. Опивръща ми косата 9-10 и реших да я отрежа до ушите. При мен беше лесно, защото фризьорът ми е приятел и ме пострига вкъщи (той ми прави и прическата за сватбата).

# 591
  • София
Добре дошла, Августина!

На мен пак ми дойде снощи.. а аз се чудя защо ми намалява кърмата. Мрън.

# 592
  • София
Unknown  пини една биричка ще се оправи кърмата:)

# 593
  • София
От хормоните ли пада косата ? И аз с шепи събирам, ама ми е доста къдрава и гъста та поне не ми личи Smile иначе цикъл досега имах само веднъж и то много странен, от вчера имам зацапване кафеникаво, ама не мисля че е цикъл. Бебо се е укротил доста, направо не е моя син, между храненията си лежи в леглото и си приказва с играчката над леглото, после на люлката гледа една камила на секцията може с часове хаха, после носене из апартамента, някоя друга минута сън и то станало вечер Grinning

# 594
Добре дошла, Августина!
На мен не ми пада косата, бебси ме скубе, но не е болка за умиране и няма да я режа. Цикъл имах миналия месец 7 дни, преди ми беше по 4.
Сега го чакам от 2, 3 дни, но няма никой. Дано бързо се регулират нещата.
Джони, добре че сте ОК с бебето, пази се и забягнах подлези.
Жанче, аз също напълнях и се качвам на пътеката, но докато вляза във форма ще мине
време.

# 595
На мен пак ми дойде снощи.. а аз се чудя защо ми намалява кърмата. Мрън.

И аз от вчера съм в клуба...
Моята коса пада ужасно! Добре поне,че я отрязах ,че не ми с емисли какво щеше да е..

# 596
Аз коса имам бол, не пада тази четина:), първия път се изпъпчих някъде към 4-5 месец от кърменето, нямам идея защо, мина и отмина явно на хормонална основа. Сега засега нищо, даже и дерматита не успя да се активизира,.ама го.чакам по-нататък като хормоните се поразбушуват пак. Не съм се подстригвала от 100 години а е редно да го направя скоро, иначе килограми свалям, ама то няма как да не свалям аз с тая диета заради малкия...не съм хапвала.шоколад, пийвала сок, кола или какъвто и да е джънк от 25 ти Ноември...и си свалям килца, но без спорт няма да успея да се стегна...

# 597
  • София
Аз още 7 и съм в Пит форма. Аз не ги ям тези неща по принцип ЕМА не го приемай за диета просто по - добър вид хранене:)Simple Smile

# 598
Аз още 7 и съм в Пит форма. Аз не ги ям тези неща по принцип ЕМА не го приемай за диета просто по - добър вид хранене:)Simple Smile
хаха:) Еми за мен си е диета всичко което ограничава нещо и в минимални количества. Аз просто винаги съм си ядяла абсолютно всичко и сега това мега здравословно храненен организма ми го приема доста бурно и очаквано. Ям някви елди, киноа, чия, броколи, спанак, вегански бисквити, тахан братле (това не го бях чувала никога преди:), лудницааааа:) Мен не ми тежи диетата честно, единственото което ми тежи е че трябва нон стоп да си готвя, ама.нон стоп, и немога да ям нищо пп заведения защото немога да бъда сигурна от къде и какви са им продуктите и как със сигурност го приготвят., трябва да следв етикетите на всичко което купувам, например немога да хапвам солети Хрус хрус защото имат следи от мляко, лудница, чета дори етикета на лукчетата хаххаа и само еди  вид мога да ям:))))..това е доста изнервящо иначе оцелявам и без млечни и яйца успешно.

# 599
  • София
Виж колко ни е тежко на нас вегетарианците Simple Smile
Свиква се четеш и знаеш какво ядеш. Храниш се по - разнообразно и здравословно. Яйцата са силна храна, укрепваща не е и нужно да ги ядеш.Ние пазаруваме по два часа щот всичко гледаме. Аз също готвя всеки ден.Ще видиш , че ще се чувстваш много по добре така.

Общи условия

Активация на акаунт