Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 276
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Да и ние макс 22 даже където спим не пускаме нищо. Пренасям я гола до банята и обратно с хавлията .
Миднайт, така плаче ли мъника след баня? На нашия при къне гледам температурата в стаята да е около 25 градуса и в нея го къпем. Иначе стане ли му малко студено и започва тръшкане и рев.

# 151
  • София
Не не плаче даже я държа Пи 10 минути гола и я мажа с олио и правя масаж.

# 152
Не не плаче даже я държа Пи 10 минути гола и я мажа с олио и правя масаж.
И у нас е така.Не затоплям допълнително.През деня без отипление е 22градуса.Вечер пускам климатик за да ги докара до 20-21.

# 153
  • Sofia, Bulgaria
И ние сме с олекотена завивка, бабата искаше да подари спалните комплекти. Постоянно рита и се отвива, а аз само ставам да я завивам. Имаме едно спално чувалче с ръкави, но е поларено и тънко. Понякога и го слагам през деня. Ние държим около 19-20градуса. Но като я къпем затопляме, иначе се напишква. Но пък обича да се къпе с вода около 34-35 градуса.

# 154
  • Sofia, Bulgaria
Да се похваля.... сега преди банята правихме гимнастика и я оставих по корем. За първи път си задържа продължително време главата изправена. По принцип си я задържаше и преди, но за кратко и все мрънкаше.

# 155
Не е фатално през нощта да се отвият, нито пък чувалчетата трябва да са много дебели. Аз понякога я слагам, понякога не. Но с чувалче ми е по-спокойно, защото знам, че е завита все пак. Понякога си изритва завивките - спи с оликотена завивка и тънка плетена пелена. Самото чувалче е тънко, просто плътен памучен плат, но двоен някак. На Лупилу, взех го от ЛИДЛ през пролетта. Една от първите бебе-покупки. Леле, кога мина времето.

# 156
И моя е от Лидл , имам и по- дебел но още не съм го извадила. Като дойде голямата зима може би

# 157
Да се похваля.... сега преди банята правихме гимнастика и я оставих по корем. За първи път си задържа продължително време главата изправена. По принцип си я задържаше и преди, но за кратко и все мрънкаше.

Анди от началото на седмицата я задържа като е спокоен и по коремче. Почнал е и да се оглежда като го нося из къщи.

# 158
Прибвахте ли ги в огледалото?? Голям смях пада там Wink

# 159
Водя го и му соча "мама", "бебе", ама още не проявява интерес. Кучо, обаче, си лаеше отражението днес - за последно го е правил като пале.

# 160
Моята като я нося от стая в стая яко се заглежда от около 14 дни, за огледалото е по-скоро и се кокори и е много сладка.

# 161
  • София
При нас с ММ нещата вече не вървят изобщо, момента на спасяване ба отношенията е минал отдавна, сега вече само си вдигаме кръвното взаимно и някак нямам желание да работя за връзката. Знам че трабва Мони да расте в една здравословна и любяща среда с двама щастливи родители, затова сериозно се замислям за живеене по отделно ако нещата съвсем потънат. Cry

# 162
Алекс, ако го обичаш, не се отказвай. Ние също сме имали тежки моменти, но вярвам, че той е моят човек. Вие от кога сте заедно? Ние от 12 години, а сме приятели от 15. Може да е временно, имай предвид, че ние сме изолирани покрай децата, нямаме социален живот и всичко ни дразни, те пък от своя страна ходят на работа и там общуват и като се приберат не им е много до разговори. Не знам какъв е проблема, но ако го обичаш, пробвай да оправите нещата.

# 163
  • София
Александра, ние също имахме такъв период. Бях поставила и въпроси за развод. Обаче си направих сметка, че наистина държа на него и го обичам, а малкият заслужава стабилно семейство. Поговорихме, изяснихме си нещата и сега всичко е наред.

# 164
Алекс и ние с ММ преминаване през тежък период но го Обичам и знам че той е моя човек! И аз неколкократно съм му казвала че ако не бяха децата досега да съм го оставила, но в същото време знам.че много го обичам и мисля това да е поредния просто период през който да преминем и преодолеем! Моя бебок от ден първи си държи главата, добре че беше.братовчед му да се роди преди това и той да е така, че да не се чудя дали това човече е нормално:) Още от 3 тата седмица като го сложа по корем си държи главата без проблем и без да мрънка. Големия не беше така, тоя мъника жилав се оказа:) Аз чувалчета ще.ползвам лятото, улекотени. Сега ако му сложа и дебело чувалче ще пукне от жега, в нас без парно е ужасно топло сигурно е 24 градуса...просто изолацията ни е страшна и сме среден апартамент само с една външна стена. За сметка на това какъв конденз става, мале ужас...

Общи условия

Активация на акаунт