Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 274
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, бебчовците са едно от най-големите изпитания в една връзка и носят, както огромно щастие, така и напрежение вкъщи. Рядко се случва двойки да не се разправят, но ви съветвам да не правите равносметка сега. Недоспиване, грижи, хормони, нарушен ритъм и баланс - нека отминат и тогава взимайте категорични решения. След годинката нещата започват бавно да придобиват по-светъл отенък.

# 166
Да , а за тези с второ дете са ми казвали че.първата една година е ужас. Аь признавам че.съм едно.огромно кълбо от.нерви и то не толкова заради раждането а защото вече почти година не разполагам с тялото си. Немога да пия,чуша, ям.каквото си искам, вързана съм да съм си вкъщи горе долу на всеки 3 ти час...та.ще попочакам а и ние правихме много неща в едно, бременност, къпуване на апартамент с всичките му проблеми, основен ремонт и живот на 57 квадрата с 2 деца:) хол пълен с играчки, вечно разхвърляно:) Та искренно се надявам като се преместим да се пооправят нещата:)

# 167
Имма.едно въпросче, крустите с какво ги махахте и докога стояха. На нас ни казаха с олио да мажем и да чакаме 30 мин, после с тампонче да ги обираме и четка. Има значително подобрение ама още си седят.

# 168
  • София
Добро утро. , отзад напред:)
Крусти моя син влачи до 3 г. Казах с какво ли не и се отказах. Той понеже ходи гола глава от малък постепенно се махнаха .
Ние сме с второ дете и няма проблем с първото докат се нагодим беше малко Бейрут , но мина всичко.
Относно огледалото хората между 18 и 24 месеца си различават собсвения образ сега ни са знай на какво се радва .

# 169
И при нас отношенията са малко опънати. Мислехме, че като се приберем по празниците и ще ни олекне малко, а то е едно постоянно разнасяне на бебето от едната баба в другата, вечно някой иска са го види и му носи подаръци....и вместо една хубава почивка, ще се приберем още по-изнервени.
Много се радва и нашият на огледалото. А си държи главичката изправена от края на първия месец и то доста стабилно. Водихме го на ортопед и той го похвали, че е много напреднал, пу пу да ми е жив и здрав. Притеснява ме това огъване на ушите докато спи и обмислям вариант за шапка или лента някаква. Вие как се справяте с ушите? А иначе го обличам с боди къс ръкав отгоре цяло боди с ританки и го завивам с одеяло, ръцете отвън. Вкъщи е топло 21 в спалнята и 24 в дневната и така му е добре.

# 170
  • София
И аз така обличам, бодита та с дълъг ръкава са страшно неудобни за мен. Главата от родилното си я държи, а за ушаците нямаме проблем ние.

# 171
Ушите и при малкия са проблем, бях писала. Сериозно обмислям някаква лента да му слагам, че шапки хич не търпи.
Всеки божи ден се караме с ММ по телефона, пък ако си беше тука, не знам какво щеше да става. Не знам какво е това чудо. Изнервя ме, че ми дава акъл, пък хептен нищо не разбира и кавгата е готова.

# 172
И моят мъж много акъли дава и все ми се кара за нещо, а детето за 2-3 часа като остане само с неги и всичките му правила и акъли са на боклука. Изведнъж осъзнава, че нещата, които е говорил сигурно се получават ама по филмите само.
Отивам още утре за лента за глава. Момченце е и ще е само за вкъщи. Видях, че има някакви лепенки също, скъпички са, а мненията не са от най-добрите та се чудя за тях...

# 173
  • София
Тони лента му вземи на човека Simple Smile
Моят мъж му е трето дете реално. С големия викаше аз памперси, колчк да бутам. А всичко прави сега даже на малката повече се лигави.

# 174
Ние с ММ сме пред раздяла.Аз нямам желание да си оправям отношенията с него.Имам чувството,че му мина меракът да е баща и правя всичко сама.Той само носи пари.Освен това започна да се държи нагло.За мен синът ми е най важен и предпочитам да съм самотна майка отколкото да си отглеждам детето в нездравословна среда.Вчера имахме грандиозен скандал на който станаха свидетели и майка ми и детето.Когато се борехме за общата кауза да имаме дете отношението беше друго.Сега след като го имаме аз ще направя всичко възможно то да расте щастливо,а  в съжителство с баща му се съмнявам как ще се получи.Първата Коледа и Нова година на малкия не са това,което исках да бъдат.

# 175
  • София
Ох незнам момичета какво да ви кажа. И двата случая не са Ок. Не е лесно сам с дете нито враждебна и нажежена атмосфера децата я усещат и се изнервят.
Трябва баланс и златна среда. Живота не се променя коренно след детето поне според мен де. Аз си го оставях за да ходя да се возя примерно , но на ММ му е мъчно и не иска. И затова целия катун се движи заедно навсякъде.Simple Smile

# 176
И ние в един миг бяхме стигнали до разминаване по коридора, но аз не му мълча. Сега, след като свекърва ми си отиде, мъжът ми сякаш намира утеха в бебчо и малко да речем се нормализираха нещата.

# 177
При нас проблеми няма. Мъжът ми може да прави всичко освен да кърми и да дава Вигантол (нещо не може да се пребори с капкомера), та го няма усещането, че едва ли не детето е само на майката. Май затова не сме имали скандали за битовизми. Като си е вкъщи си разделяме и домакинската работа, и грижите за бебето.

И ние не сме го оставяли на никой. Само двамата си го гледаме от изписването. Бабите идват да му се порадват.

# 178
Стефи, абсолютно съм съгласна с написаното от теб. Хубаво е детето да отрасне в семейство, но не на всяка цена. Или става, или не. Имам чувството, че г-нът като си дойде и нас ни чака същото (раздяла), щото в караници и неразбирателство аз не искам да живея. По-добре сама с детето ми.

# 179
  • София
В един момент просто се стига до нежелание за оправяне на нещата, той днес ми каза, че любов няма вече, иначе ми помага много, гледа го храни го къпе го, помага с чистенето, но не върви да живеем като съквартиранти, липсва ми близостта. Има дни дето не се целуваме цял ден, може да звучи нищожно и смешно но ми тежи, ама никой просто няма желание.
Иначе бебчо е с врастнал нокът на ръчичката и се чудя дали мога да мажа  йодасепт защото има гной и е червено

Общи условия

Активация на акаунт