Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 302
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да е честита НГ много да сме здрави!!
Да ми препоръчате детски дерматолог?

# 211
midnightStar, д-р Албена Ангелова. Имаше кабинет в 29 дкц, тогава часовете й вървяха с 3-4 седмици напред. Сега вече не работела със ЗК и не се чакало толкова. Виж й тел в нета, че го нямам в новия телефон.

# 212
Ема, аз пих АБ с каката, ама съм забравила какъв, преди 9 г. беше, заради мастита. Тя си беше обрината и преди това, че имаше хубаво бебешко акне. Друго не бях забелязала да има. Кърмех си я, тя шише не признаваше.
еми той моя просто си е с по-нежен стомах и явно затова. Но е и факт че този аугментин дава много реакции пеи деца незнам защо...Моя си цока и от биба и от цица, никъв филм няма. Ядемпп 120 мл на хранене , някой път по малко.

# 213
  • София
ЧНГ, момичета. Пожелавам ви много здраве, късмет, хубави моменти и положителни емоции.

Моят синковец новогодишно ми подари сън от 2 до 10ч. После изяде 180мл кърма. Шооок.

# 214
ЧНГ и от нас! Живи и здрави да сме!
Ради тези дни и аз й давам на 4 часа, просто увеличих милилитрите. Вчера направи огромна пауза и спахме много добре, пу-пу!

# 215
ЧНГ мили мами,да сте живи и здрави вие и семействата ви.Много да ви радват и да слушкат бебчовците през цялата година! Hug
Моето дете започна да прави големи паузи вечер,но не яде много.Най—много 120 му давам.В редки случаи 135.Вчера направи пауза от 18:00  до 01:00ч.И преди малко го нахраних в 06:00ч.Сега пак си заспа сладко сладко.Ние с татко му май се оправихме,но не се знае до кога.
Бебчо започна много да говори.Казва нещо като „маамоо” но дали е осъзнато или ми се иска да е така. Simple Smile

# 216
Оооо Стефи:) Има още мнооого време докато човечето почне да казва Мамо осъзнато:) Може би след годинка:)))) Абе не ми отг никой с какво сте третирали крустите и кога изчезват. Само май Попито ми ксза че сина и ги има и досега:)

# 217
Зя много години, момичета! Бъдете здрави и щастливи, вие и семействата ви!
Боян не е имал крусти и не знам как да помогна. На НГ го остових при майка ми, след като го изкъпах и нахраних и го приспах към 21:30. Спа до 1 без да отрази бомбите. Но това е максимума на сън 3-4 часа. Събужда се детето от глад, хапва и пак си ляга. След 3 часа пак се събужда и пак го храня...нямам търпение да отида на 16 на консултация, да да питам как точно смята тя да пропусна нощнети хранения. Но сте прави - като е граден, сакво да го правя? Буден и ревящ ли да го държа по нощите!?

# 218
Ема, ние също имаме крусти, мажа го с олио и аз незнам как точно да ги третирам. Утре сме на преглед и ваксини при педиатъра, Та ако не забравя ще я питам.

# 219
Оооо Стефи:) Има още мнооого време докато човечето почне да казва Мамо осъзнато:) Може би след годинка:)))) Абе не ми отг никой с какво сте третирали крустите и кога изчезват. Само май Попито ми ксза че сина и ги има и досега:)
🤣🤣🤣
Отскоро и девойката има малко отгоре на главата.И баткото имаше така.Само в банята, като е насапунисана косата реша с четката.Падат за около 2 седмици.С нищо не съм мазала.✌

# 220
Малкия има съвсем малко крустички в едно участъче и не ги мажа с нищо за сега. Иначе съм чела, че се мажат с бебешко олио, оставят се около 30 мин., разресва се с четка косичката и се измива след това.

Малкия започна изведнъж сам да прави по-големи нощни паузи. Поспиваше 4-5 часа през нощта когато ядеше по 135 мл. Будеше се, ядеше и пак заспиваше за 3-4 часа. От както яде по 165 ми прави нощни паузи от 6-7-8 часа, тази нощ е спал от 22.30 до 8.30.

Не знам дали си въобразявам, но от Стодала направо се скъсва да ака това дете. И едни ситни пъпчици му избиха около устичката, чудя се от сиропа или от лигите, които постоянно хвърля. Може и от ръчичките, които все са му в устата да е обрива, знам ли. Днес за последно давам сиропа и ще видим как ще е без него, ако се увеличава ще ходим до д-ра.

# 221
Нашия няма крусти и за това и аз не знам как да помогна.
Бо напоследък много общува с нас. И гука и подвиква и издава продължително звуци. Често като му кажеш :" кажи агу" и казва "агуууу" Simple Smile Много се забавляваме с него,защото виждаме, че иска да контактува с нас. Напоследък все някой е на гости и общува с всички, усмихва се, гука. няма проблем други хора да го държат на ръце, не търси само нас двамата. Вчера даже беше сурвакарче с едно малко клонче дрян Simple Smile

# 222
За много години, момичета! Здраве, щастие, късмет и хармония в семейството ви желая. Отдавна не бях влизала, но успях да ви изчета. Откакто родих все има някой вкъщи, а от днес сме сами и ще видя как ще е. Никаква помощ не исках отначало, именно защото знаех, че ще се разглезя и после ще е тегаво.
Като ви чета вашите бебчета по колко ядат и се стряскам. Ние сме уж на кърма, но от около две седмици кърмата ми е намаляла. Бебка заспива на гърда и не си дояжда май и хич не стимулира лактацията. Не се цедя, защото понякога се буди след 20мин и пак е гладна, а понякога изкарва и 3ч. Вечер обаче има апетит за сто...От няколко дни преди 3ч-3ч30 не заспива и хем суче, хем яде между 150 и 170мл. АМ. Нормално ли е това? На 2м и 13 дни е. Факт е явно, че си стои гладна през деня, но като хване дрямката няма будене... Аз съм доста изнервена, не се понасям. Бях под напрежение покрай АМ, предполагам сте чули, че имаше проблем във Франция. Е, познайте, баш от него бяхме купували. Бях й давала инцидентно броени пъти, но като ми звънна ММ, че са му се обадили от аптеката да го върнем полудях...Слава Богу мисля, че вс е наред. Свекърва ми беше тук в този период и сериозно ми намрънка и може и затова да ми намаля кърмата...а уж едно от най-скъпите АМ! Още съм бясна! Имах някои неща, за които исках да се консултирам, но блокирах. Нещо много забравям в последно време, това не е било. Ще пиша като се сетя Grinning
П.с - Извинявам се за дългия пост

# 223
На синът ми цялото му теме беше в крусти.Много добре му се отрази пяната на Мустела.Много омекнаха крустите от нея,но само с четка не можах да ги махна напълно и се наложи да помогна и ръчно за отстраняването им.Не го препоръчвам този ръчен метод,но крустите до една се махнаха.Вече косичката му не се оназнява толкова бързо и мирише на хубаво.Продължавам да си го къпя профилактично с Мустелата,за да не се появят отново.

# 224
  • Варна
Как давате примерно 135 мл мляко? Правите доза от 150 с 5 лъжички ли?

Общи условия

Активация на акаунт