"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 495

Палавник  Mr. Green Двете колежки   е имал връзка .  Селен  нямам инфо. В дизита не играе .
Аз пак нещо съм изпуснала. Значи хубавеца е имал връзка и с Серенай и с Селен? Изиграл е Сезони на любовта и в реалният живот Relaxed. Изобщо не си поплюва нашият, няма да се изненадам ако се раздели и с сегашната хубавица.
Velvet, Феми,  
Ето ви една статийка.
Толгахан Сайъшман стана абсолютен любимец на милиони жени с ролята си на Ийт Козан.
21.10.2017 г.

Скрит текст:
Красавецът Ийт успя да плени сърцата не само на двете съпернички за любовта му в „Сега и завинаги“. Сексапилният турски актьор Толгахан Сайъшман е смятан за конкуренция на Къванч Татлату по визия и брой фенки. За съжаление на нежния пол, обаче, и двамата са женени!
      Преди да стане популярен с ролята си на Ийт Козан, актьорът изгря за широката аудитория с превъплъщението си в друга поредица – „Сезона на любовта“. Именно на снимачната площадка Толгахан Сайъшман бе прострелял от Амур и се влюбил с Серенай Саръкая. Красавицата участваше в хитовата поредица „Кварталът на богатите“.
     Освен това се прочу и като „Мис Турция“ и доста успешен модел. Двамата със сексапилния актьор изкараха бурна и страстна авантюра, която, обаче, приключи доста бързо. А Толгахан е известен в турските актьорски среди, че сменя гаджетата като носни кърпички и има навика да прехвърля професионалните си отношения с колежки в спалнята.
     След Серенай идва ред на Селен Сойдер. Друга красавица, носителка на титлата за най-красива жена в Турция. С нея също се запознава покрай снимките на „Сезони на любовта“. Така двамата си партнират не само на екран, но и в живота за известно време. Дори се заговори, че двамата са сключили таен брак, потвърждения за който така и не видяха бял свят, пише blitz.bg.

Толгахан Сайъшман и Серенай Саръкая

Толгахан Сайъшман и Селен Сойдер

# 496
 Кво е аресал на Серенай   . Гаджета са с Керем Бурсин . Селен я харесвам.

# 497
Привет! wavey wavey wavey

Гледам, гледам снимки и намирам малки разлики във веждите.Дали е ползван този инстумент?
Скрит текст:

С това не искам да кажа, че ми е чудно и неприемливо, напротив, просто виждам разликата.
И малко, като че ли са му запълнени бръчките на челото. Това е мнението ми от снимките, които знаете могат да се коригират. Но с какъвто живееш, такъв и ставаш. Предполагам Иджледа да е повлияла поне да си направи филъри.  Joy Joy Joy Забавлявам се в момента и моля, не ми се сърдете, защото  не целя да ви развалям настоението , а споделям наблюдения и някакви си заключения.
Няма лошо човек малко да се пипне оттук, оттам при добри хирурзи, особено, когато възрастта напредва.
Толга е все още доста млад, но си има вече белезите на умората и възрастта и понеже му е такава професията дълго време трябва да изглежда   добре, а освен това е бил и манекен, а те са си доста суетни, та затова започнах да си мисля в тази посока и предположих, че вече е правил намеса върху визията си.

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 19:47 от Dimana-nova1

# 498
Подготовка за предстоящия епизод.

Момичета, въоръжете се със здрави нерви и търпение, защото тази седмица ще има много напрежение. Предстоящите епизоди винаги са ме изваждали от равновесие, дано това не се отрази и в коментарите ми, защото ще има засегнати Нурки. Но пък от другата седмица ще отдъхнем за кратко. Ще поемем въздух и ще ни е по-леко на душите.

Пожелавам ви приятно гледане!

# 499
Подготовка за предстоящия епизод.

Момичета, въоръжете се със здрави нерви и търпение, защото тази седмица ще има много напрежение. Предстоящите епизоди винаги са ме изваждали от равновесие, дано това не се отрази и в коментарите ми, защото ще има засегнати Нурки. Но пък от другата седмица ще отдъхнем за кратко. Ще поемем въздух и ще ни е по-леко на душите.

Пожелавам ви приятно гледане!

Охо, Еми Hug, със сигурност ще има не точно засегнати Нурки, а опониращи. За засягане не може и да има дума, защото всеки си има позиция и мнение по повод възприемането на главните герои и тяхното поведение, което няма да промени. Тук визирам  само себе си, разбира се. Peace Heart Eyes
Наистина ни чакат тягостни, но и динамични серии. Гледайте и да си коментираме!
Приятна вечер!

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 20:58 от Dimana-nova1

# 500
Сезон 2
Епизод 37

- Забавен е, но малко страда от мания за величие!

„Не ме искай, не ме искай  в живота си! Какво от това, след като аз съм в сърцето ти! Ще ме изхвърлиш от живота си, а от сърцето, а,  ще можеш ли да ме изхвърлиш  и от там? Ще се получи ли като ме накараш да си вървя? Толкова ли е лесно?  Не можеш да се откажеш от мен! Аз ще бъда във всяка твоя сълза, аз!“

„Наистина ли искаш да спреш Ийт? Дали партньорството ти с мен има за цел да се отървеш от Ийт, или да заблудиш съвестта си? Може би всъщност заблуждаваш самата себе си, може би си казваш: Ето аз правя всичко, но Ийт не ме оставя! И така се успокояваш!“
- Просто сърцето и мисълта ти са при Ийт! Затова не правиш друго, освен да се чувстваш зле!

- Тогава няма да вечеряш с нас тази вечер!
- Виж ти, виж ти, тъкмо се чудех кога ли г-н Ийт ще се намеси в разговора ни!
- Лельо, не го свързвай с Нур! Изцяло е свързано с брат ми, за него е важно и всички ние ще го уважим!

- Толкова упреци съм отнесъл от Нур, леля е назад с материала!

- Добре, че не доведохте лошата вещица Нур!

- Не ме питахте дали искам братче, може пък да не искам братче!
- Не се сдобрихте заради мен, а заради него. Обичате го повече от мен, мен не ме обичате изобщо!

- Какво си мислиш, че правиш? Престори се, че се изпусна пред детето, а след това му се караш. Мразиш ли това дете? Как може, как може да се държиш така?

- Аз съм му майка  ако искам ще му се карам, ако поискам ще му се радвам.
- Аз пък съм му баща и няма да позволя да се играеш с психиката му.

- Но не, не, ти не умееш да чакаш, не си способна. Детето не те интересува! Никога не те е интересувало!  Що за егоизъм! Каква майка си ти?
- Ще се ожениш за мен!
- Само за това направи всичко, нали! Ето, ето го доказателството!

„Заловени в любовното гнездо!“

- Дано съдбата ти не е като на двойничката ти!
- Не разбрах какво искате да кажете.

- Тя не успя да бъде щастлива, дано ти да бъдеш!

- Темата на съвещанието е Нур, да. Така, можем да продължим!
- Това е лоша шега.

- Къде тръгнахте? Хванах те лошо, няма да се спасиш! Типичната реакция на Иджлял! Хващат я в издънка, а тя важничи!
- Чу Иджлял! Да, ще можеш ли да ми обясниш нещо за тази лъжа, Керем?
- Нейният живот се състои от задкулисни игри и капани. Ако е поискала нещо от теб, то не е в ролята й на съвестна майка! Но след като те видях с нея вече не съм сигурна дали ние с теб играем представление, или ти и Иджлял играете игра!

# 501
Интересен е по-нататък монолога на Керем, когато обясняваше , по-точно заблуждаваше Нур.
Той насочи изцяло манипулацията си върху съвестта на Нур за нервната бременност на Иджлял за двете деца , за общественото мнение, което е срещу Нур, за лъжата на Ийт към нея, когато се ожениха и още, и още такива  "истини", от които има и същински истини, една от които е, че Ийт с поведението си поставя Нур в тази лоша позиция на втората жена.  По този въпрос мога да пиша до сутринта и да върна целият сериал назад, за да докажа точно тази теза, жалко, че беше казана от Керем. Всъщност и Джахид в предходната серия му бе казал, че Ийт е виновен за създалата се ситуация, относно положението на Нур, а отговорът тогава на Ийт беше:-"Но тя ме обича". Значи, след като го обича трябва да трае цялото това положение, да е хулена, осъждана от околните, манипулирана от близките си и най-вече вечно упреквана и нападана от Ийт. В една такава ситуация една чувствителна, честна, благородна, обичаща и горда жена винаги ще се пропука в твърдостта и правилното си виждане на ситуациите около нея и ще бъде завладяна от манипулаторите, които искат да я отстранят от любимия. Любимият от своя страна вместо да я защити я укорява и непрекъснато я скандализира. Това момиче какво трябва да направи в такава ситуация? Да избере пътя на метресата, за каквато я считат околните ли, или да се оттегли, защитавайки себе си и любимият си и най-вече децата му. Защото любимият й не може да сложи действаща спирачка на майката на детето си и на леля си. Той с тях може само да се кара, да им казва истините, такива, каквито са, но без да действа твърдо и окончателно. Ийт това не го прави и точно това е голямата пречка за тяхната любов. Това е лично мое мнение, доказано ми и от реала на моя близка, за която бях писала по-рано.
Да, Ийт страда, обича безпаметно Нур, но нищо не може да направи, за да бъдат заедно двамата, безсилен е. Чака Нур да го разбере и да чакат докато Мерт порастне, да му обяснят любовта си и Мерт тогава ще ги разбере. Ами до тогава? Двамата ще си пилят нервите, защото Ийт , за да чака Мерт да го разбере ще бъде отново на две места, нито при едната качествено, нито при другата, същевременно карайки втората да търпи, а първата да се примири, че обича втората. Абсолютен наивник, че това може да се случи, особено при тези географски ширини.  Яд ме е на него, защото това тъкане на два стана ще му изиграва лоша жега и за в бъдеще. Осъзнава много от нещата с манипулациите в къщи, но не предприема никакви действия. Писах и преди, че докато той не се отдели битово и емоционално от леля и останалото присъствие, то никога любимата му, която и да е тя няма да се чувства пълноценна. Тези взаимоотношения трябва да се решават  на време, а не отлагани във времето, през което се натрупват много негативи точно от нерешенията.

Дано не съм ви ядосала, особено Ийтките. Нищо лично ще кажа, просто форум! Peace Heart Eyes bouquet

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 22:35 от Dimana-nova1

# 502
         Димана,

# 503

Благодаря, Сийка!  newsm51

# 504
Привет! И аз съм съгласна с мнението на Димана за снощната серия. Керем каза доста истини на Нур, истини, които тя знае и затова се опитва да се откъсне от Ийт. Вярно, че той използва ситуацията в своя полза. По отношение на Ийт бих казала, че той трудно ще застане по-твърдо срещу Иджлял и Айтюл. Освен майка на детето му и тъща те са му и роднини, с които е израстнал. Идеята Нур и Ийт да изчакат, докато Мерт порастне, не е нещо, което не се е случвало.  Има случаи на овдовели или разведени родители, изчакващи порастването на децата, за да сключат втори брак. Даже бих казала, че вариантът един мъж с две жени, едната законна съпруга, а другата с религиозен брак, също е срещан в Турция, макар че се борят срещу него. Само че и Иджлял, и Нур не искат подобно положение. А и според мен Нур и Ийт са страстно влюбени, колкото и тук да се твърдеше, че Ийт в началото не бил движен от страст в отношението си към Нур. Ами аз точно това виждам. И затова им е толкова трудно да се разделят и не искат да чакат с години.

# 505

Колко бързо се събудих, четейки поста ти, Димана! Дори и кафето не ми действа така!
Поздравления! За изказаното мнение, за твоето виждане и категорично отстояваната позиция!

И понеже това е форум – за да става интересно, аз съм опозиция! Започвам веднага!

Ийт с поведението си поставя Нур в тази лоша позиция на втората жена.“ Не съм съгласна – В такива заплетени ситуации не е виновна само едната страна.
     Вината на Ийт е, че не сподели с Нур преди да се оженят, че майката на Мерт е жива. До тук! Той изкупи многократно вината си и спечели отново благоразположението на Нур. А тя, защото го обича, сама прие да бъде втората жена, докато Иджлял оздравее, защото беше убедена, че е втората само в очите на околните, не и в сърцето на Ийт. И това е истината. Двамата заедно решиха как да продължат живота си, след като Иджлял се прибра вкъщи!  Ийт никога не е давал повод на Нур да се съмнява в любовта му – държанието му, действията и постъпките му никога не са накърнявали достойнството на Нур. За Ийт Нур е всичко. Страда заедно с нея, радва се заедно с нея, обича силно като нея. И роман ще напиша за тази страстна и безумна любов. И естествено ще защитавам Ийт.
     Приемам и неговите недостатъци (ако мога да определя като такива неговата гордост, самонадеяност и безумно его) и огромната му ревност, която го прави смешен в очите на другите, но на Нур и мен   – допада! Да, Ийт ревнува опасно! И с право! Ревността му не е самоцелна, не е продиктувана единствено от  желанието му   Нур да не работи, а да не попада в света на модата, под обектива на прожекторите, в  този жесток свят, чийто тъмни страни Ийт познава много добре. В това обкръжение  няма място за добродушни и наивни души, каквато е Нур. Това беше и в основата на нежеланието му Нур да стане фотомодел. Пък и по-нататъшните събития доказаха правотата на Ийт!

„Да, Ийт страда, обича безпаметно Нур, но нищо не може да направи, за да бъдат заедно двамата, безсилен е.“ И тук не съм съгласна! Ние видяхме, че купи къща, обзаведоха я заедно и мечтаеха да живеят в тази къща двамата и Мерт да идва, когато иска. Какво повече да направи?  Да, в момента е безсилен, защото не знае как да изкупи вината си за проклетата „изневяра“. Знае, че Нур няма да му прости, дори и той самият не може да си прости. Но е длъжен да опита, трябва да опита, трябва да спечели отново доверието на Нур. И опитва, но това е Ийт, действията и постъпките му изпреварват разума. Харесаха ми думите на Джахид: „Братле, ти наказваш ли я задето те обича?“ Ийт се вслуша в думите на брат си. Отиде отново при Нур и единствената му цел беше: Нур, не съм дошъл да ти търся сметка или да те притискам! ... Целта ми не е да ти крещя! Слушай, може би няма да ми повярваш, но ако не ме обичаш толкова, колкото аз обичам теб, ако съм прекалил и сме приключили, ако, ако ти и онзи човек сте, ако ... ако ти наистина го обичаш, аз ... няма да ти бъда пречка в живота. ... Исках само това да ти кажа.“ Каква сила на духа се изисква да се признаеш за победен, да сведеш глава, да признаеш грешката си ... и да изпратиш най-любимия си човек в обятията на друг. Ийт го направи, преглътна егото си, забрави гордостта си и макар и трудно, но изрече тези думи пред Нур. И виждайки сълзите в очите на своята любов избухна отново:
„.... но ето, ето то е ясно като погледна тези дълбоки очи, струва ми се, че ще полудея. Как да преглътна тази игра?“ И отново беше прав в изблика си на ярост. Двамата толкова добре се познават, че нищо не може да убегне от погледа им. Тук вече Нур показа характер – в името на щастието на другите.

„за да чака Мерт да го разбере ще бъде отново на две места, нито при едната качествено, нито при другата.“ Та  Ийт дори и не е споменавал, че ще живее при Иджлял, че ще бъде при нея. Той ще бъде при сина си, а не при неговата майка.

„Абсолютен наивник, че това може да се случи, особено при тези географски ширини“
 Аз пък точно при тези географски ширини съм срещала и такива семейства: Разделени родители с по едно, дори и с две деца. Разведени, живеят с други половинки, но отглеждат заедно децата си и в името на спокойствието и сигурността  на децата са запазили добрия тон, приятелски отношения и възпитават заедно. Подкрепят се морално и финансово. Отзовават се заедно  при всеки възникнал проблем и го решават заедно.

„Яд ме е на него, защото това тъкане на два стана ще му изиграва лоша жега и за в бъдеще.“ Тук ще замълча, защото в подкрепа на несъгласието си ще трябва да цитирам бъдещи събития.

„Осъзнава много от нещата с манипулациите в къщи, но не предприема никакви действия. Писах и преди, че докато той не се отдели битово и емоционално от леля и останалото присъствие, то никога любимата му, която и да е тя няма да се чувства пълноценна.“ А тука нещо не разбрах  - битово и емоционално? Това за всички мъже ли трябва да важи? Женят се и хоп – късат всякакакви битови и емоционални връзки със семейството си. Тук съм злата свекърва. Отново подминавам!

„Тези взаимоотношения трябва да се решават  на време, а не отлагани във времето, през което се натрупват много негативи точно от нерешенията.“ Ако става въпрос за взаимоотношенията и между Нур и Ийт съм съгласна на 100%.  Това го пиша от доста време насам!

Отегчих ви, ядосах ви, но подминете поста ако не ви допада или ... нападайте смело. С нокти и зъби ще защитавам любимеца си!

Приятен ден, момичета!

# 506
Интересен е по-нататък монолога на Керем, когато обясняваше , по-точно заблуждаваше Нур.
Той насочи изцяло манипулацията си върху съвестта на Нур за нервната бременност на Иджлял за двете деца , за общественото мнение, което е срещу Нур, за лъжата на Ийт към нея, когато се ожениха и още, и още такива  "истини", от които има и същински истини, една от които е, че Ийт с поведението си поставя Нур в тази лоша позиция на втората жена.  По този въпрос мога да пиша до сутринта и да върна целият сериал назад, за да докажа точно тази теза, жалко, че беше казана от Керем. Всъщност и Джахид в предходната серия му бе казал, че Ийт е виновен за създалата се ситуация, относно положението на Нур, а отговорът тогава на Ийт беше:-"Но тя ме обича". Значи, след като го обича трябва да трае цялото това положение, да е хулена, осъждана от околните, манипулирана от близките си и най-вече вечно упреквана и нападана от Ийт. В една такава ситуация една чувствителна, честна, благородна, обичаща и горда жена винаги ще се пропука в твърдостта и правилното си виждане на ситуациите около нея и ще бъде завладяна от манипулаторите, които искат да я отстранят от любимия. Любимият от своя страна вместо да я защити я укорява и непрекъснато я скандализира. Това момиче какво трябва да направи в такава ситуация? Да избере пътя на метресата, за каквато я считат околните ли, или да се оттегли, защитавайки себе си и любимият си и най-вече децата му. Защото любимият й не може да сложи действаща спирачка на майката на детето си и на леля си. Той с тях може само да се кара, да им казва истините, такива, каквито са, но без да действа твърдо и окончателно. Ийт това не го прави и точно това е голямата пречка за тяхната любов. Това е лично мое мнение, доказано ми и от реала на моя близка, за която бях писала по-рано.
Да, Ийт страда, обича безпаметно Нур, но нищо не може да направи, за да бъдат заедно двамата, безсилен е. Чака Нур да го разбере и да чакат докато Мерт порастне, да му обяснят любовта си и Мерт тогава ще ги разбере. Ами до тогава? Двамата ще си пилят нервите, защото Ийт , за да чака Мерт да го разбере ще бъде отново на две места, нито при едната качествено, нито при другата, същевременно карайки втората да търпи, а първата да се примири, че обича втората. Абсолютен наивник, че това може да се случи, особено при тези географски ширини.  Яд ме е на него, защото това тъкане на два стана ще му изиграва лоша жега и за в бъдеще. Осъзнава много от нещата с манипулациите в къщи, но не предприема никакви действия. Писах и преди, че докато той не се отдели битово и емоционално от леля и останалото присъствие, то никога любимата му, която и да е тя няма да се чувства пълноценна. Тези взаимоотношения трябва да се решават  на време, а не отлагани във времето, през което се натрупват много негативи точно от нерешенията.

Дано не съм ви ядосала, особено Ийтките. Нищо лично ще кажа, просто форум! Peace Heart Eyes bouquet

Все едно този коментар съм написала аз. Много ме дразни този Ийт. И в реалния живот е така. Човек като е чувствителен, наивен и добронамерен, го манипулират. Мъчно ми е за Нур. Ийт е виновен, че хвърли Нур в ръцете на онзи психопат Керем. После Ийт няма да иска да говори с Нур. Може би ще я обвинява, че е направила грешка с Керем. Не знам. Не разбирам турски. Гледах в youtube, след като Нур се възстановява от похищението на Керем. Ако бях на мястото на Нур, нямаше да искам да имам нищо общо с Ийт. Щях да избягам в другия край на Турция или да замина в чужбина, само и само да не ме намери. Все многострадалният е Ийт. Онези двете жени - леля му и Иджлял, го влачат на къса каишка и той тичка подир тях.

# 507
  • в кукувиче гнездо
Аз пък съ точно обратното. На Ийт не се дразня, но на Нур много. Просто се държи абсурдно. Аз за сефте виждам някоя жена да прави жертва за чуждо дете, в ситуация с един мъж. Абсурд просто. Била съм в много сходна ситуация и децата са били последното нещо, което лично мен ме е спирало. Виж, мъжът е друго, той като баща се спираше, заради тях. Но за мен те не са били причината. А и за повечето жени не са. Нур е глупава, изключително наивна и лесна за манипулиране.

# 508
  • Пловдив
Аз пък съ точно обратното. На Ийт не се дразня, но на Нур много. Просто се държи абсурдно. Аз за сефте виждам някоя жена да прави жертва за чуждо дете, в ситуация с един мъж. Абсурд просто. Била съм в много сходна ситуация и децата са били последното нещо, което лично мен ме е спирало. Виж, мъжът е друго, той като баща се спираше, заради тях. Но за мен те не са били причината. А и за повечето жени не са. Нур е глупава, изключително наивна и лесна за манипулиране.
Хайде моля без генерални обобщения кое е абсурдно. Това, което за теб е, за други не е. И защо децата да са последното нещо, което те спира, това е крайно безотговорно! Това, че ти нямаш съвест и не ти пречи да нараняваш деца, не значи че всички са така.
Аз пък разбирам Нур и на нейно място също бих се старала да се отдалеча. Заради чуждото дете! Защото за мен е грях да причиниш толкова страдание на невинна душа. Нур не е глупава, а с добро сърце. Да, наивна е понякога, но ще порасне бързо.

# 509
  • On the sea
Здравейте  bouquet bouquet bouquet
Според мен * Дорис* е абсолютно права. Всяка разумна жена би постъпила по този начин. Единствената грешка, която допуска Нур в случая, е че се предоверява на Керем без да осъзнава какво ще си навлече - проява на наивност от нейна страна, за жалост повечето добри хора са така.

С вероятност да се повтаря снимката, ама ми е много красив тук Innocent

Общи условия

Активация на акаунт