"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 944
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ох, един ден ме е яд на Ийт, днес ме е яд на Нур.
Не става.Я някой да ми напише на лични какво ше стане, как ще се развие действието че търпението ми се изчерпа.Ако и Ийт се ожени за оная кривокрака откачалка съвсем ще се подредят и двамата.
Моля напишете ми.
Ако може и на мене.Гледах напреде ама дори турският ми е по добър от руският Peace

# 556
Брилянтна игра на Толгахан Сайъшман! Поздравления!

# 557
Много тежка серия. Нур изглеждаше толкова уплашена, а богаташът се беше надул до небесата. Този актьор играе перфектно. Само като го видя и ми призлява...

# 558
   Нур много я болеше, че беше принудена да се омъжи за човек, към когото не изпитва абсолютно нищо, само и само да накаже любимия си. Пак се повтарям, за това положение, в което изпадна Нур, е виновен само Ийт.

Керем е психопат. Какви неща наприказва на Хазал? А тя глупавата, още го обича, въпреки че щеше да умре и я обезобрази.

# 559
  • в кукувиче гнездо
   Нур много я болеше, че беше принудена да се омъжи за човек, към когото не изпитва абсолютно нищо, само и само да накаже любимия си. Пак се повтарям, за това положение, в което изпадна Нур, е виновен само Ийт.

Керем е психопат. Какви неща наприказва на Хазал? А тя глупавата, още го обича, въпреки че щеше да умре и я обезобрази.

Сама си е виновна, никой не й е виновен. Можеше да постъпи и по друг начин, а не да се прави на многострадална Геновева. Образ на такава глупачка и наивница са й изградили, че чак губи връзка с реалността. Е няма в живота такива кукувици.

# 560
Филма е много завладяващ.
Може ли някой да каже дали Ийт наистина ще се ожени за Иджлял.
Ако може в скрит текст или на лично съобщение

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 16:16 от vanya1

# 561

Сама си е виновна, никой не й е виновен. Можеше да постъпи и по друг начин, а не да се прави на многострадална Геновева. Образ на такава глупачка и наивница са й изградили, че чак губи връзка с реалността. Е няма в живота такива кукувици.

Всеки си има мнение.  Simple Smile Аз разбирам много добре Нур и разбирам защо го направи.

# 562

Всеки си има мнение.  Simple Smile Аз разбирам много добре Нур и разбирам защо го направи.

Привет! wavey wavey wavey

Дженифър,
Hugтака е и аз разбирам много добре Нур и не я упреквам, че го направи. Видяхме тя какви терзания имаше преди подписването и след него. Безпътицата, в която се намираше, упрека от обществото, манипулациите от околните и играта на Керем с Иджлял я накараха да не бъде себе си, а да се предаде на всичко, което беше извън нейната душа. Нито искаше да се омъжва, нито можеше да забрави Ийт. Нейните сълзи след бракосъчетанието и молбите й към всевишния са отговора за нейното състояние. Тя го молеше да й помогне да забрави тази любов, Ийт и всичко, молеше се болката, която изпитва физически да спре.Знаеше, че трябва да го освободи от себе си и го направи. Ийт й каза накрая, че е успяла. Беше трогателна сцената с махането на халката. Когато пиша тези редове отново ме хъваща нещо за гърлото.
От друга страна Ийт беше прекрасен в в мъката и поведението си.
Честно да си призная, когато гледах сериала за първи път си виках, ето, той сега идва и ще я спре. Тя когато го види няма да може да каже "евет". Но нищо от това не се получи. Този подход на сценария беше голяма изненада за мен. Не считах, че ще стане, но пък е интересно, защото завъртяха драмата на 360 градуса. Добре, че не стана както си мислех, защото бе клиширано.
Толгахан изигра перфектно мъката от загубата на Нур. Ако имате възможност погледнете оригиналните серии, за да чуете гласът му и как предаде мъката на Ийт, особенно, когато каза на брат си, че Нур го е убила. Плаках и с двамата. Разбирах и нея и него, сърдех се и на двамата за голямото си разминаване, което позволиха да се случи с тях. Позволиха да действат спрямо желанията на околните, въпреки, че сърцата им им подсказваха, че има някъде нещо, което пречи, че има нещо което ги разделя, но не разбираха кое е то. Ийт не разбираше,по-точно не искаше да повярва, че в основата на бедите му е леля с Иджлял. Нур, подвластна на съвестта си, не чуваше какво й се говори от Ийт и братовчедка й.
Наистина огромна житейска драма, от която две млади неопорочени души не можаха да излязат, защото бяха в плен на околните.
Предстои също доста тежка серия. Гледайте става много интересно.
Но всяка такава драма разтърсва всеки човек из основи и  води до изтрезняване. Предстои хубавото.

Ето част от него

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 19:10 от Dimana-nova1

# 563
   Точно описахте в какво състояние беше Нур. Огромна е душевната и физическа мъка, която обичаш някого повече от себе си и този човек е неговият цял свят.

Също ми стана много мъчно за Ийт в сцената, изиграна снощи и думите му "Нур ни уби". Насълзиха ми се очите.

# 564
   Точно описахте в какво състояние беше Нур. Огромна е душевната и физическа мъка, която обичаш някого повече от себе си и този човек е неговият цял свят.

Също ми стана много мъчно за Ийт в сцената, изиграна снощи и думите му "Нур ни уби". Насълзиха ми се очите.

Дженифър много точно си го казала newsm10 Наистина Нур обича Ийт повече от себе си и той е целият й свят.

# 565

Много забавно клипче  от рускините с Толгахан и навсякъде са изрязали Алмеда

https://vk.com/video-45712272_456239717

# 566

Предстои да видим:

Приятно гледане!

# 567
Лелеее, видях рекламата... там където Керем е облякъл Нур като Инджи ме уби... за друг такъв психопат в турсите сериали, не мога да се сетя. Брутално е и това, и онова което направи на Хазал.

Тази реклама иначе, според мен, много разкри, ама аз съм си доста строга за тия работи...😂😂

# 568

ново от Толга

Нур ако беше послушала Ийт нямаше да се стигне до  тук  Naughty

# 569
Сезон 2
Епизод 40

- Аз, аз умрях, но ти ще живееш! Отсега нататък заради сина ни ще живееш с мен! Женим се!

- Какво повече, Ийт! Време е да теглиш черта на миналото! Не стой така безмълвен, кажи нещо!
- Ще можеш ли да забравиш, че Иджлял те е гледала в очите и те е лъгала?
- Не ме интересува! Оттук нататък за мен няма никакво значение за коя ще се оженя, с коя ще си легна или коя ще хвана за ръка! Нищо не ме интересува! Днес е моят край! Денят, в който умрях. Бях погребан и заровен жив! Колко дълго може да живее човек без душа? Колко дълго може да издържи тялото му без душа! Аз умрях, да и до последно обичах тази, която ме уби!

- Прекрасното ми момче, единственият ми! Ако след всичко преживяно днес баща ти още се държи, ако още диша, то е заради теб! Когато ти се роди сърцето ми стана само твое, но после се влюбих и разделих сърцето си на две – половината си остана твоя, а другата половина взе тя. Но знаеш ли, тя си отиде, вече не е в живота ни. Така че оттук нататък разбитото ми сърце ще бие единствено за теб, синко! Единствено за теб!

- Боже, много ме боли! Моля те да мине!
- Мамо, не е дори нещастен, изглежда като труп, като мъртвец. Човек ще каже, че Нур ми върна един жив мъртвец!

- ... Радвай се на победата! Вдигни глава и отпразнувай победата с усмивка! Знам, Ийт изглежда като труп, но ти ще го съживиш!

Общи условия

Активация на акаунт