Либидото... на омъжена жена

• 120 837
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 1 005
За разлика от жените, за мъжете секса е релакс.
А за жените тежка работа, нали? Grinning

# 1 006
  • Наблизо
Ми не пич,обаче ако не си в кондиция физически - сексът дори може да ти влоши състоянието.Въобще не успокоява,освен ако преди това ''играта'' и вниманието не е била достатъчно за да те релаксира - тоест при нас е обратното,за да има секс,първо релакс.

# 1 007
Ми не пич,обаче ако не си в кондиция физически - сексът дори може да ти влоши състоянието.Въобще не успокоява,освен ако преди това ''играта'' и вниманието не е била достатъчно за да те релаксира - тоест при нас е обратното,за да има секс,първо релакс.

да и аз това обяснявам, трябва да ми се настрои главата , не че не искам секс, работата е там, че трудно ми се започва, когато съм изморена и с проблеми, след това и ми се приспива на работа съм на следващия ден , не ми се занимава с това до 2-3, било е сега ми се спи Simple Smile

# 1 008
  • Наблизо
Ами тогава сутрин?Хем ще сте отпочинали.

# 1 009
Ами тогава сутрин?Хем ще сте отпочинали.

аз обичам на обяд Simple Smile, или следобед

# 1 010
  • Наблизо
Едва ли има човек,който не обича на обяд или следобед,след като си е починал и примерно се е пуснал да гледа филм.
Това няма как да стане,ако имате деца обаче.Да се включи Сирената,тя е специалист в секса по график...
Иначе защо не се прибирате от работа на обяд тогава,уж да хапнете заедно аи ще е доста по-вълнуващо.

# 1 011
То и аз ако силно изморен - не искам да се раздвижа изобщо. Ако жена поиска да направи ми френска - аз съм за, обаче мога да се заспя в процесса Grinning

# 1 012
нали, няма деца наоколо, и да и на мен така ми е по-вълнуващо, на обяд изненада , и в почивните дни така повече ми харесва , следобед Simple Smile, ще се разберем може би, когато се изпокараме достатъчно Simple Smile, вече започвам да се успокоявам, благодаря ви

# 1 013
вече започвам да се успокоявам, благодаря ви
Така, успокоява се, щото капки няма да ти помогнат докато си стрессирана

# 1 014
да си призная и за капки не съм отишла до аптеката

# 1 015
  • Наблизо
нали, няма деца наоколо, и да и на мен така ми е по-вълнуващо, на обяд изненада , и в почивните дни така повече ми харесва , следобед Simple Smile, ще се разберем може би, когато се изпокараме достатъчно Simple Smile, вече започвам да се успокоявам, благодаря ви
В такъв случай бъди по-активна - покажи му че принципно го искаш,в моментите в които ти харесва и се чувстваш в кондиция,а не изобщо да забравяш и да си мечтаеш за идеалната неделя.Той ако знае кога и как би ти харесало на теб,също ще се успокои тъй като ще знае,че все пак го желаеш.

# 1 016
  • На Марс
съвсем я разкостихте тая "омъжена жена" Simple Smile

# 1 017
Обедната почивка е идеално време, наистина.

# 1 018
не няма проблем, и не съм омъжена, просто изморена, приемам съвети, за да мога да се коригирам, трябва да видя как изглежда отстрани ситуацията, и това правя с разговор кога и как искам, обаче ми се струва,че забравя или не слуша ли не знам, защото после пак същото се обясняваме-караме, ще видим сега колко е запомнил Simple Smile

# 1 019
Ти четеш ли изобщо?
И в отговор на какво е написано?!
Ауу, омръзнА ми да обяснявам като на малоумни!!!

Върни се и четИ, ако можеш!Ако ли не, не е мой проблем!
Кой разбрал, разбрал!

Общи условия

Активация на акаунт