Либидото... на омъжена жена

• 124 011
  • 1 117
  •   2
Отговори
# 1 020
Аз ,нали съм от типичните жени,изпратих на ММ на месънджър два цитата от Аmour(извинявам се,но съм казала,че не са мои)за това как и въздейства на либидото прегръдката преди работа,целувката по врата, комплект и т. н.И му казах,че и на мен така ми действат и мисля ,че ги взе под внимание,по негов си начин го прави,но мн ми "попада на мястото"😉.Но ние мн говорихме и дори той каза,че иска да се постараем за връзката си,за Любовта си,да я съживим .

# 1 021
Аз ,нали съм от типичните жени,изпратих на ММ на месънджър два цитата от Аmour(извинявам се,но съм казала,че не са мои)за това как и въздейства на либидото прегръдката преди работа,целувката по врата, комплект и т. н.И му казах,че и на мен така ми действат и мисля ,че ги взе под внимание,по негов си начин го прави,но мн ми "попада на мястото"😉.Но ние мн говорихме и дори той каза,че иска да се постараем за връзката си,за Любовта си,да я съживим .
Е, все пак има полза от споделеното....    Simple Smile

# 1 022
Obsession, вашият случай е бяла лястовица - не си спомням да съм срещала друг такъв Simple Smile Желая успех Simple Smile

# 1 023
За разлика от жените, за мъжете секса е релакс.
А за жените тежка работа, нали? Grinning
Ти четеш ли изобщо?
И в отговор на какво е написано?!
Ауу, омръзнА ми да обяснявам като на малоумни!!!

Върни се и четИ, ако можеш!Ако ли не, не е мой проблем!
Кой разбрал, разбрал!
Четох Grinning

"За разлика от жените, за мъжете секса е релакс."
За мъжете секса е релакс, за жените нещо друго. Щото казвайки "за разлика" ти противопоставяш едно на друго, нали?

# 1 024
Скрит текст:
А за жените тежка работа, нали? Grinning
Ти четеш ли изобщо?
И в отговор на какво е написано?!
Ауу, омръзнА ми да обяснявам като на малоумни!!!

Върни се и четИ, ако можеш!Ако ли не, не е мой проблем!
Кой разбрал, разбрал!
Четох Grinning

Скрит текст:
"За разлика от жените, за мъжете секса е релакс."
За мъжете секса е релакс, за жените нещо друго. Щото казвайки "за разлика" ти противопоставяш едно на друго, нали?

Айде сега се опитай, ако можеш, да го прочетеш и с Разбиране.

Аз продължавам да си търся грешката, и за това ще се допитам до мъжката част тук, понеже са сговорчиви,[дали когато сте напрегнати, с проблеми служебни и т.н. имате желание за секс , и също какви сте по характер, чуствителни, изживяващи и страдащи или над нещата 
Скрит текст:
и въпрос към дамите с моя проблем, живеете ли с половинките си,  имате ли проблеми в момента и с какъв характер са те.Имам близки мъже, които са ми споделяли, че под стрес не им е до секс, благодаря ви, че ме изтрайвате:blush:
Най-вероятно и при тях има изключения, или пък зависи от нивото на стрес и проблеми, но повечето мъже нямат проблем да правят секс дори при проблеми и неразбории.

И понеже съм бяла и добра, да обясня все пак, като за бебета:
За мъжете НЕ е проблем (поне за повечето) да правят секс, дори когато имат проблеми, или когато са поуморени, или когато са под стрес.Със секса те "лекуват" и умората, и нервите, и стреса.
При жените не е точно така.Ако на една жена й "пуши главата" от проблеми и стрес, най-вероятно посмъртно не би могла да се отпусне и да релаксира чрез секс.
Панимаеш?

# 1 025
За мъжете НЕ е проблем (поне за повечето) да правят секс, дори когато имат проблеми, или когато са поуморени, или когато са под стрес.Със секса те "лекуват" и умората, и нервите, и стреса.
При жените не е точно така.Ако на една жена й "пуши главата" от проблеми и стрес, най-вероятно посмъртно не би могла да се отпусне и да релаксира чрез секс.
Панимаеш?
Разбрах ти от първ път, обаче не съм съгласен. И за мъжете пак секс под стрес и умора - проблем. Сигурно зависи и от нивото на умора. Айде, добре, ще направим един пример.

Ти си уморен, искаш да легнеш. Жена ти притиска айде правим секс. Добре, почни със массажа, френска и ще видим. Много вероятно, ако изобщо стигне до коитус - той ще бъде мързелив и жената няма как да получи удоволствие. Точно затова казвам, че това не е секс, а поскоро массаж и френска за мъж.

Массаж и френска е добър релакс, съгласен съм Simple Smile Обаче и за жените массаж и куни е релакс.

Затова не виждам защо ти противопоставяш едно на другото.

# 1 026
Скрит текст:
Панимаеш?
Разбрах ти от първ път, обаче не съм съгласен. И за мъжете пак секс под стрес и умора - проблем. Сигурно зависи и от нивото на умора. Айде, добре, ще направим един пример.

Ти си уморен, искаш да легнеш. Жена ти притиска айде правим секс. Добре, почни със массажа, френска и ще видим. Много вероятно, ако изобщо стигне до коитус - той ще бъде мързелив и жената няма как да получи удоволствие. Точно затова казвам, че това не е секс, а поскоро массаж и френска за мъж.

Массаж и френска е добър релакс, съгласен съм Simple Smile Обаче и за жените массаж и куни е релакс.

Затова не виждам защо ти противопоставяш едно на другото.
Не си разбрал....
Ако мъжа си получи масажа и френската, най-вероятно ще изключи проблемите в главата си и ще се наслади на удоволствието.
Ако жената си получи масажа и френската, най-вероятно няма да може да "изтрие" проблемите от главата си и няма да се наслади на удоволствието.

Когато няма стрес и проблеми, и за двамата секса е релакс и наслада.
Когато обаче има стрес и проблеми за разрешаване, мъжа обикновено може да изключи от тях и да се наслади на секса, докато за жената е почти невъзможно да изключи и да се съсредоточи върху секса.

# 1 027
Когато обаче има стрес и проблеми за разрешаване, мъжа обикновено може да изключи от тях и да се наслади на секса, докато за жената е почти невъзможно да изключи и да се съсредоточи върху секса.
И мъж няма да се изключи. Да, ще има стоящ член и свърщване, обаче това няма как да наричеш "удоволствие". Само физически финиш.

# 1 028
За мъжете секса е релакс, за жените нещо друго.

Ако жената е от крещящите и късащите чаршафи, то за нея сексът не е релакс, а тежък физически труд. Особено ако държи целият квартал да разбере с какво се занимава.

Като се замисля, то и мъже трудоваци има... Абе, много зависи кой е отгоре.  Laughing

# 1 029
нали, няма деца наоколо, и да и на мен така ми е по-вълнуващо, на обяд изненада , и в почивните дни така повече ми харесва , следобед Simple Smile, ще се разберем може би, когато се изпокараме достатъчно Simple Smile, вече започвам да се успокоявам, благодаря ви
То най-вълнуващо ми е, когато целия уикенд се отдадем на секс. Малко жени издържат обаче Simple Smile

# 1 030
нали, няма деца наоколо, и да и на мен така ми е по-вълнуващо, на обяд изненада , и в почивните дни така повече ми харесва , следобед Simple Smile, ще се разберем може би, когато се изпокараме достатъчно Simple Smile, вече започвам да се успокоявам, благодаря ви
То най-вълнуващо ми е, когато целия уикенд се отдадем на секс. Малко жени издържат обаче Simple Smile
Милият! Така ли те отпращат?  Grinning

П.П.
Омъжена, неомъжена, либидото е функция на здравето първо.
Подходящ партньор е условието да се случва после.

# 1 031
П.П.
Омъжена, неомъжена, либидото е функция на здравето първо.
Подходящ партньор е условието да се случва после.
Луна, +100500 за това

# 1 032
Obsession, вашият случай е бяла лястовица - не си спомням да съм срещала друг такъв Simple Smile Желая успех Simple Smile

Все ми се ще да е така,ама като няма други такива случаи,мн се плаша,голям форум е това,та дали е възможна такава развръзка като моята не знам😓,направо си ме е страх,ама нали трябва да сме позитивни-може да сме изключение от правилото 😜🙄

# 1 033
Естествено Simple Smile И моят живот е пълен с изключения от правилото сега като се замислям, просто в други насоки Wink

# 1 034
Не мисля, че е нужно да се спори какво е секса за мъжа и какво е за жената. Факт е(по себе си съдя), че когато жената е блокирала психически, т.е. задръстена е от мисли за деца, работа, проблеми, тогава дори и да има либидо, то достигането до кулминация е трудно, да не кажа невъзможно.
Ако партньора е много търпелив и нежен, може и да успее да отпусне половинката си и да елиминира стреса и така да я докара до релаксиращия и избухващ край! 😌

Общи условия

Активация на акаунт