Либидото... на омъжена жена

• 120 770
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 990
в крайна сметка бабините зъби при жените какво стимулират, а и то е извлек капки се пият разтворени  във вода
https://vivata.bg/tribulus-terrestris-demirbozan

# 991
в крайна сметка бабините зъби при жените какво стимулират, а и то е извлек капки се пият разтворени  във вода
https://vivata.bg/tribulus-terrestris-demirbozan
"Има за жалост и негативни ефекти, които следва предварително да се знаят и да се внимава повече при употребата на бабини зъби. ", Както и на всяка билка, како и на всяко лекарство (само дето на лекарствата ги пише и с честота на проява, а на билките - не... четете преди да пиете все пак!)

# 992
При жените не е добре да има нито тестостерон в излишък, нито естроген, а това да се дават съвети как да им повлияем с разни бабини рецепти е равносилно на престъпление. Прочетете малко за естроген --> рак на млечна жлеза, примерно.

# 993
хм, да пробвам тогава бабините зъби да видим дали ще помогнат, ако настроението не се вдигне поне ще се прочисти тялото
Един познат пиеше бабини зъби за повишаване на либидото, но освен, че стана супер агресивен и изнервен /при иначе много спокоен и благ нрав/, друго не постигна. Спря ги и се завърна към себе си. После разбра, че се повишавало нивото на тестостерона, което е била причината за изнервеността.

# 994
Нищо няма да направите с бабините зъби, едно че по билкарниците билките са стари (с поглед ги преценявам) и в тях няма останали никакви етерични масла, второ че хората изобщо не знаят как да си направят хубав извлек - обикновено варят 2 с.л. за 20-30 минути и прецеждат, та с бледата водица, която получават, ефектът ще е колкото и от плацебото.
На всичкото отгоре бабините зъби не са точно за либидо, а по-скоро за потентност, мисля че точно те са активната съставка на трибестан, а иначе имат свойства да подпомагат някои бъбречни проблеми, защото действат леко диуретично, но за остри и хронични нефрити например са вредни.
Не виждам никакво престъпление в това да се препоръчват билки, нито на мъжете ще им се вдигне неузнаваемо тестостеронът от бабините зъби, нито на жените ще им пораснат цици от шишарки хмел поради причините, с които започнах. Трябва да изпиеш стотици литри отвара, за да има някакъв осезаем ефект, да не говорим за вреда. И на хапчета да ги пиете, пак няма смисъл, защото в една капсула се съдържа толкова малко билка, че все едно да пиете картонената опаковка.

# 995
преди съм пила бабини зъби на чай за други болежки, но сте прави, че трябва 1 час варене и т.н., ефект не видях , за това си помислих, че ефекта на извлек от аптеката ще е с някакъв ефект, а за младия доктор сте прави , но....ще има последствия Simple Smile

# 996
Тайс, най-много да станеш по-космата, мани ги тея бабини зъби.
Сънрайс, ако и гаджето ти е над 40, за това ще е, в друга тема мъжете след 40 били увисляци и секса почвал да им куца. Трябва младо гадже.

не не , на него нищо му няма, освен ,че ме ядосва, проблемът е в мен

Сън, и аз съм на 40 и моя мъж е нов и ми лази по нервите. Не знам дали е от мен..Гледам, че ти без бой се признаваш за виновна! 😮

# 997
Така. Прочетох и аз ето тази статия :
http://www.zdrave.org/23340/%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8 … 1%8A%D0%B1%D0%B8/
Оказа се , че  е полезна за много неща . Ще я къркам един месец.

Моята тинктура е ето тази :
https://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D … %D0%B1%D0%B8.2864

Добре , че Сън ме подсети. Аз взех първата доза. Тези дни ще видим ще вдигна ли самолета Joy
ДониДжони , не се притеснявам от окосмяване , най-много да ми се сгъсти косата. То така мислех и за разни масла, които мацките хем ги ползват за косопад/ като рициново масло/ , хем си мажат лицето с тях. Аз първа бучах от подобни интервенции, но вече втора година не ми боцка ни мустака , нито брадата.
Ако ми скочи либидото , ще се похваля , обещавам. Innocent

# 998
Ами обективна съм, в случая аз нямам желание ама заради него Joy

# 999
Аз продължавам да си търся грешката, и за това ще се допитам до мъжката част тук, понеже са сговорчиви, дали когато сте напрегнати, с проблеми служебни и т.н. имате желание за секс , и също какви сте по характер, чуствителни, изживяващи и страдащи или над нещата , и въпрос към дамите с моя проблем, живеете ли с половинките си,  имате ли проблеми в момента и с какъв характер са те.Имам близки мъже, които са ми споделяли, че под стрес не им е до секс, благодаря ви, че ме изтрайвате:blush:

# 1 000
Всеки малко по-чувствителен човек изживява несгодите от ежедневието и е нормално да не се чувства готов за удоволствия, било то и мъж. Wink

# 1 001
Имам близки мъже, които са ми споделяли, че под стрес не им е до секс, благодаря ви, че ме изтрайвате:blush:
По принцип е така, но aко ме хване за пакета, няма да я върна.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 09:40 от DonJon

# 1 002
Аз продължавам да си търся грешката, и за това ще се допитам до мъжката част тук, понеже са сговорчиви, дали когато сте напрегнати, с проблеми служебни и т.н. имате желание за секс , и също какви сте по характер, чуствителни, изживяващи и страдащи или над нещата , и въпрос към дамите с моя проблем, живеете ли с половинките си,  имате ли проблеми в момента и с какъв характер са те.Имам близки мъже, които са ми споделяли, че под стрес не им е до секс, благодаря ви, че ме изтрайвате:blush:
За разлика от жените, за мъжете секса е релакс.
Най-вероятно и при тях има изключения, или пък зависи от нивото на стрес и проблеми, но повечето мъже нямат проблем да правят секс дори при проблеми и неразбории.

# 1 003
За разлика от жените, за мъжете секса е релакс.
Най-вероятно и при тях има изключения, или пък зависи от нивото на стрес и проблеми, но повечето мъже нямат проблем да правят секс дори при проблеми и неразбории.

да и аз така съм чела и за това питам и вашето мнение какво е , практически

# 1 004
  • Наблизо
Ако партньорът ти държи на теб,не би искал секс при напрегнати и проблемни моменти.Разбира се не говорим за месеци,защото тогава очевадно има голям проблем и то с двамата,но и нямам желание да ме използват за ''релакс'' ,за да си изхвърли негативната енергия.
Ако се опита да те предразположи,успокои и сексът е искан и от двамата след това - ок,но да те побутва и не знам там какво и да се цупи после,сори - да си купи гумена кукла.
Аз това си го представям като семейно изнасилване.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 10:07 от BeautifulM

Общи условия

Активация на акаунт