Калориите броим и здравето ценим - тема 12

• 74 471
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • Plovdiv, Bulgaria
Днес завърших деня с 1196 калории -  81гр В, 45гр М, 53гр П
 Вечерята ми беше преди 18ч, имам над 13хил крачки, около 2л вода.
Когато споделям пред аудитория ми е по-лесно да искам да съм стриктна, затова се отчитам така Grinning

# 196
  • Велико Търново
Вдигни калориите с около 100-150, защото ти гарантирам, че след 3-4-5 дни на такива калории ще сътвориш ужасно прекаляване.
Ако не пишеш къде, какво и по колко ядеш те съветвам да започнеш.Също така да си отбелязваш след коя храна как си се чувствала и т.н.Помага и то много!

# 197
  • Plovdiv, Bulgaria
Вдигни калориите с около 100-150, защото ти гарантирам, че след 3-4-5 дни на такива калории ще сътвориш ужасно прекаляване.
Ако не пишеш къде, какво и по колко ядеш те съветвам да започнеш.Също така да си отбелязваш след коя храна как си се чувствала и т.н.Помага и то много!

Мерси за съвета. Ами днес така се получи, май се и разболявам и хич не ми се яде даже. Насилих се да вечерям изобщо. Записвам си да. Искам да видя няколко дни как ще се чувствам. Реално повече от 2 дни не съм била абсолютно стриктна към себе си, примерно. Още нагласям и какво кога да ям.. На обед ми се ще да хапвам повече, но салатата ми преобладава. Сутринта може би трябва по-обилна закуска, за да не се налага да наваксвам с вечерята след това, искам тя да е най-лека. Програмата ми е изчислила по принцип 1350к, и може би ще гледам да ги поддържам тях.

Вие теглите ли се всеки ден? Чудя се дали да се тегля и да следя кое как ми влияе, или да не се тегля толкова често, че да не се разочаровам..

# 198
  • София
Аз се тегля всеки ден, иначе се отпускам. Дори като ходим за повече дни на вилата си нося кантара (почти всеки път малкото кантарче за храната, миналия месец и постелка, гирички... добре, че в къщи не ми се смеят).

# 199
  • Велико Търново
Аз се тегля всеки ден, иначе се отпускам. Дори като ходим за повече дни на вилата си нося кантара (почти всеки път малкото кантарче за храната, миналия месец и постелка, гирички... добре, че в къщи не ми се смеят).

Миналата година на морето си бях занесла и пасатора да си разбивам протеина Mr. GreenВинаги, когато избирам хотел гледам да има фитнес.С голямо прискърбие приех новината, че са затворили Гранд хотел Варна за ремонт, а там в ресторантите има и кантар за храната Mr. Green Тегля се всеки Божи ден, по няколко пъти Blush

Днес менюто ще е основно протеиново.
Закуска след тренировката към 8.00-200 грама извара+един грейпфрут
обяд-към 14.30 след кат осе прибера от работа-4 яйца+125 суджук
вечеря доза протеин+20 грама масло

Калории-1318 Б127 М85 В 14

# 200
Здравейте всички Simple Smile От днес твърдо и аз при вас, без никакви извинения. Ще се отчитам за да имам стимул. Положението при мен стана ужасно. Сутринта кантара показа 70.200. Никога не съм била такива килограми и направо вече се задушавам от тях. Отлично се чувствам с 53-55 килограма, но 70 си е затлъстяване, всъщност кантара ми точно това показа - затлъстяване. Много смятах, но не знам дали е вярно. Мога ли да Ви помоля (който може и иска разбира се) да ми изчислите колко калории трябва да приемам за да отслабвам. Висока съм 168, 70 килограма, 45 години, жена. Хубав ден на всички. Simple Smile

# 201
Здравейте всички Simple Smile От днес твърдо и аз при вас, без никакви извинения. Ще се отчитам за да имам стимул. Положението при мен стана ужасно. Сутринта кантара показа 70.200. Никога не съм била такива килограми и направо вече се задушавам от тях. Отлично се чувствам с 53-55 килограма, но 70 си е затлъстяване, всъщност кантара ми точно това показа - затлъстяване. Много смятах, но не знам дали е вярно. Мога ли да Ви помоля (който може и иска разбира се) да ми изчислите колко калории трябва да приемам за да отслабвам. Висока съм 168, 70 килограма, 45 години, жена. Хубав ден на всички. Simple Smile
https://www.osata.eu/badi-krasiva/zdrave-i-dieti/kakvo-e-idealno … ed-rasta-ni-3096/

Предвид това, ще трябва як глад и тормоз, за да свалиш до 55.....като изобщо не е необходимо.

# 202
Добър Вечер Hug
Не се меря аз на кантара.Килограмите варират прекалено много,аз този тормоз не мога да си го причинявам. Crossing Arms
Откакто спрях да се меря всеки ден почнах да отслабвам.
Като го правя всеки ден,се обезкуражавам.Ако съм очаквала минус ,а е било плюс в повечето пъти си завършвах тъпчейки се с мисълта "стараеш се ,а резултат няма ,поне се наяж"
Та,така.. Crazy
daanst за калориите може да са от 1200 до 1500,зависи колко бързо искаш да отслабваш.За поддържане ми ги изчисли 1700.Според мен можеш да започнеш на 1400-500 първия месец и после ,да намалиш на 1300 примерно.
Зависи сега ,ако тренираш 1300 са малко.

# 203
  • Велико Търново
Добро утро и бърз очтет преди да изляза за зала Simple SmileБях си заложила да смъквам наседмица по 700 грама.За седмица с неосообено стриктно броене резултат -1.2 кг.Доволна.Тази седмица ще съм стриктна в броенето Crazy
Хубав ден!
Меню ще пиша като отида на работа Mr. Green

# 204
Здравейте, вчера завърших с 1100 калории.Днес ще ги увелича малко. Благодаря ти Suninthesunset за отговора. По принцип не спортувам, работата ми е на бюро и се замислям дали не е време да започна по малко. Ще се изтегля след седмица или всеки ден? Сякаш и при мен като видя че няма минус и се нахвърлям на храната, за това ще е на седмица. Хубав ден от мен Simple Smile ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ Simple Smile

# 205
  • София
Честит празник, дами! Бързо, здравословно и стабилно отслабване ви пожелавам! И бъдете щастливи и обичани, без значение какво показва кантара!

За тегленето, и аз често съм го правила - няма минус, дай да се надумкам! Обаче пък и с редовното теглене установих, че от разните плодово-зеленчукови дни не отслабвам. Въпреки че се чувствах по-слаба, то е било от глад и от празния стомах. Като минах 1 седмица на протеини, обратното, свалих 1-2кг, обаче дънките ме отпуснаха и без да съм гладна и нервна. Та, сега пак си се тегля, знам, че по-бавно, но пък качествено, защото го усещам по дрехите и мъжа ми го забелязва.
А при мен има и друго, т.к. съм още в къщи и особено като сме на вилата и се размотавам само по анцунг, пека палачинки и т.н., ако не се тегля редовно, докато усетя по дрехите ще е станало страшно.

# 206
Добър вечер и честит празник прекрасни дами bouquet
Моят отчет ще е лаконичен,само ще кажа ,че тези дни съм по план Mr. Green
Старите панталони до един са ми широки.(старите от по-дебелите ми периоди Mr. Green) Иначе "слабите" ми стават,не ме стягат вече,ноо преди ми бяха широчки Mr. Green
 За меренето не знам,аз в един мнооого отдавнашен мой пост бях споделила,че ми носи повече вреди отколкото ползи,но всеки знае за себе си.
Аз предпочитам да следя по дрехите,огледалото и от време на време сантиметъра Laughing
Лека вечер Hug

# 207
  • Велико Търново
Връщам се от Щастливеца.......няма такава храна, ядох каквото ми се ядеше, хубавото е, че е гурме  Mr. Green
От утре по план Heart Eyes

# 208
Вижте каквъв интересен линк намерих:
Как да си определим потребностите:
http://femalefitnesssystems.com/how-many-calories-do-you-need/

И още един, още по-интересен:
https://www.livestrong.com/article/185048-weight-training-diet-plan-for-women/

В сряда имах страхотен тренировъчен ден- час тежести. Вдигам по-тежко вече, при едно от упражненията се виждаха 6те плочки на корема  Shocked. А вчера бях така заспала, отвори ми се прозорец и спах 2 часа. Ометох 2500кал за деня. Глад голям.

Изморена съм много. Май са ми малко калориите, да ви кажа, а въглехидратите ми са скандално малко.
Вчера се консултирах с треньорката на децата, ще седнем с нея за подробно разглеждане на храненето ми, но на първо четене- ям малко въглехидрати, и твърде много протеин.
Та ще си оправя макротата и ще видя какво ще стане.

Много си харесвам мускулите, много! Heart Eyes Днес ще ходя за новите гири. КОлко ще ям, не знам.
Все така съм си- 52.6кг, но нещата изглеждат все по-добре в огледалото и дънките висят.

Сиска, непременно ще го преслушам този Щастливец. В София  ли е? Трябва ли резервация предварително?

# 209
  • Велико Търново
Дези, аз бях в Търново, но в София имат на Сан Стефано и на Витошка.Била съм само в този на Витошка.Ами аз в Търново винаги съм с резервации, особено по празнични дни.

От днес до четвъртък, ако всичко ми върви по план храната ще е основно протеинова.Ще се отчета в четвъртък, а до тогава ще споделям храната Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт