На море в България 2018 г.

• 136 564
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Направо се стреснах с тези отзиви, че плажът пред Цезар палас не е хубав. Ние няколко години ходим на Приморско и едвам убедих домочадието тази година да сменим /уж Робинзон е хубав плаж/, направо ще ме  разкостят... пък и с обувки ако трябва да се ходи незнам:angry:
И един конкретен въпрос към тези, които са били там - има ли сутрин рано /например в 6.00ч/ откъде човек да си вземе кафе или да си мъкна машинката?

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 14:58 от Grace

# 706
Направо се стреснах с тези отзиви, че плажът пред Цезар палас не е хубав. Ние няколко години ходим на Приморско и едвам убедих домочадието тази година да сменим /уж Робинзон е хубав плаж/, направо ще ме  разкостят... пък и с обувки ако трябва да се ходи незнам:angry:
И един конкретен въпрос към тези, които са били там - има ли сутрин рано /например в 6.00ч/ откъде човек да си вземе кафе или да си мъкна машинката?

И аз бях останала с впечатление , че плажът е хубав . Сега като чета за камъни , дълбоко и не става за деца Weary
Аз съм чак август , та ще чакам отзиви

# 707
И аз бях останала с впечатление , че плажът е хубав . Сега като чета за камъни , дълбоко и не става за деца Weary
Аз пък миналата година останах приятно очарована от плажа
Абсолютно сериозна съм
Бяха чела кофти отзиви за него, а беше със супер фин пясък-особено в морето
съвсем в началото има няколко камъчета, но точно с една крачка се преминават
не знам на какво се дължат толкова разнопосочните мнения
дали през няколко метра е различен плажа, или има значение месеца
идея нямам
Фактът , че тази година сме пак там, е красноречив

# 708
  • София
Този плаж е със син флаг и тази година, така че лично ние ще преживеем няколко камъчета ако има Simple Smile В нета има снимки, изглежда съвсем ок.

# 709
Абсолютно сериозна съм
идея нямам
Промените на морското дъно основно се дължат на това какво е било морето през зимните месеци. Когато е имало много бури и сериозни приливи, както например беше тази зима, то може да бъдат донесени  и доста повече камъни. Ако е бл

# 710
Абсолютно сериозна съм
идея нямам

Здравейте, дали помните каква беше цената на шезлонга и чадъра на плажа пред хотела

# 711
мисля че бяха по 8лв всяко
не сме ползвали, носехме чадър и надуваеми дюшеци

# 712
Попаднах на изгодна оферта за Царево и тъй като не сме плажували там се интересувам от по-актуални мнения относно самото градче и плажовете.
Даже повече ме интересува как са плажовете. Доколкото прочетох има плаж в кв. Василико, който е по-близо до самия център на града и до него евентуално може да се ходи и пеш и плаж Нестинарка, който е малко по-далеч и се стига с кола. Как са плажовете откъм чистота, пренаселеност? Тук в стари теми срещнах хубави мнения за Нестинарка, за самото градче, че всъщност е по-скоро "селце". Grinning Ще се радвам да прочета нещо по-актуално по темата. Уточнявам, че сме без деца.
Благодаря!

# 713
Зле е Нестинарка конкретно ,стопанисването е меко казано ......никакво!Бяхме там преди година ,от цялото черноморие на по мръсен плаж не съм била!Една от най кошмарните ми почивки!!Под мръсен визирам битови отпадъци във водата и на пясъка .

# 714
Въобще не се притеснявай,плажът си е много хубав.Водата е чиста и дори прозрачна.Ние ходехме рано да плуваме ,към 6,00 часа и водата беше чудесна.Нямаше водорасли,нямаше медузи и т.н.Много ще ти хареса почивката там и съм сигурна ,че ще отидеш и догодина.Колкото до кафето ,ние го пиехме рано ,към 6.30 и затова си взехме машината с нас.

# 715
  • София
Благодаря сърдечно, успокоих се Hug
И аз ще взема машината, също пия кафе много рано сутрин.

# 716
Зле е Нестинарка конкретно ,стопанисването е меко казано ......никакво!Бяхме там преди година ,от цялото черноморие на по мръсен плаж не съм била!Една от най кошмарните ми почивки!!Под мръсен визирам битови отпадъци във водата и на пясъка .
Ужас! Направо ме отказа. Миналата година плажувахме на Созопол, Градина - морето беше мръсно, медузи, плуваха някакви найлони /парченца/ и не ми се ще пак да попадам на мръсен плаж.
По на юг по-добре ли е положението - Ахтопол, Китен? До сега сме стигали до Приморско, бяхме доволни от престоя си там (плаж Перла е страхотен Blue Heart), но искаме разнообразие. Вече се чудя за къде да гледам оферти. Disappointed

# 717
  • София
Здравейте.
Пред Комплекс Релакс Поморие - има ли някакви чадъри, които да се предлагат платени?
На какво разстояние горе-долу е най.близкия охраняем плаж?
Благодаря ви!

# 718

Айде стига, бе Grinning Сигурна ли си, че си била на Нестинарка? Имаш ли представа колко хора ще те опровергаят в тази тема? И също имаш ли представа колко хора веднъж отишли там се връщат отново и отново?

# 719
Ужас! Направо ме отказа. Миналата година плажувахме на Созопол, Градина - морето беше мръсно, медузи, плуваха някакви найлони /парченца/ и не ми се ще пак да попадам на мръсен плаж.
По на юг по-добре ли е положението - Ахтопол, Китен? До сега сме стигали до Приморско, бяхме доволни от престоя си там (плаж Перла е страхотен Blue Heart), но искаме разнообразие. Вече се чудя за къде да гледам оферти. Disappointed
Писала съм подробно и съм качила снимки в темата за хотел Серенити бей, който си намира на плаж Нестинарка. Отзивът ми е от месец септември 2017 г. - прекрасен плаж, чист, поддържан от новият концесионер, чисто море с равно дъно. На плажа има инсталирани съблекални и душове, чадъри със шезлонги и има предостатъчно свободна зона. Плажът е много широк с фин пясък. Другите плажни ивици в Царево са каменисти. Самото Царево е тихо и малко градче.И да от предходните години имаше много оплаквания от този плаж, но през 2017 нещата бяха коренно променени. След 15 дни отново съм там.

Общи условия

Активация на акаунт