Отговори
# 510
На Бебелан е по-евтина водата, около 60ст. за половин литър и около 1,20 май беше 1,5л. Аз ползвах нея, то не, че и пиеше кой знае колко преди годинката.

# 511
Аз в началото ползвах Бебелан директно от шишето. Педиатър обаче ми каза, че не е стерилна и трябва да се преварява и тя.
Е, като ще преварявам, преварявам чешмяна.

# 512
На мен не са ми казвали такова нещо. Напротив, разрешиха от раждането да давам  newsm78

# 513
В сайта на Хип пише, че водата е изворна, не намирам инфо за допълнителна стерилизация.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 23:33 от Анонимен

# 514
Аз бях с Бебелан, не съм ползвала Хип. Но изрично питах педиатрите дали може директно от шишето.

# 515
На Бебелан е по-евтина водата, около 60ст. за половин литър и около 1,20 май беше 1,5л. Аз ползвах нея, то не, че и пиеше кой знае колко преди годинката.

Не толкова за пиене, а за приготвяне на АМ. Мерси, ще пробвам с Бебелан

# 516
  • Бургас
Здравейте, имам един бърз въпрос към тези, които дават АМ: тази вечер за първи път ще давам АМ, приготвих го, но междувременно бебето заспа (става въпрос за 5-месечно, досега на кърма). Сега млякото е прибрано в една термокутия, за да се запази уж топличко, но въпросът ми е до колко часа мога да го запазя така??! Ако се събуди след 3-4-5 часа предполагам не е проблем да го притопля леко (в случай че е изстинало)и да го дам??!? Или трябва да се приготвя ново? Въобще до колко часа след приготвяне е безопасно да се даде адаптираното мляко?

# 517
  • Дания
И моята дъщеричка имаше такива пъпчици първите седмици след раждането. Аз промивах бузките с лайка, но здравният асистент, който идва вкъщи ми каза, че тези пъпчици са от хормоните. Също както и подуването на гърдичките.
Колкото до водата, при нас е МНОГО варовита. Ние имаме кана Брита и от каната преварявам на детето, макар че след седмица две, като се поизхаби филтъра и пак се появява лек слой.

# 518
И на бебо се появиха ситни пъпчици по лицето, само с крем го мажа.
От няколко дни му се появиха и плешиви петна-на места дълга коса, на места почти без коса и се чудя това нормално ли е, момичета?
Вода и аз само от чешмата преварявам.

# 519
  • София
Изхвърляй г това АМ като се събуди направи ново. Не може да се съхранява.

# 520
  • Бургас
Благодаря ви! Kissing Heart

# 521
  • Дания
Не може. Винаги хвърлям. А да ви питам какво значи да се “запази топличко”?На което мляко не пише да се прави с топла вода. Пише да е със стайна температура. Колко го затопляте? Може да зависи от марката, знам ли...🤔

# 522
Различно е. Аз давам aptamil comfort и изискването е 40-50 градуса. А дори да пробваш с вода на стайна температура то няма да се разтвори а стана на буци, парцали...

# 523
  • София
От няколко дни му се появиха и плешиви петна-на места дълга коса, на места почти без коса и се чудя това нормално ли е, момичета?
Нормално е.
При дъщеря ми смяната на косата беше много видим процес. На темето косата ѝ почти опада. Имаше и голо петно.
Косата ѝ растеше бавно.
При синът ми почти не забелязах опадване на косата. Преди да навърши 1г го подстригах, защото много се потеше.

# 524
На млякото което аз давам , пише точно на какви градуси.
Но много съм чела че не трябва да са с гореща вода млеката като се правят

Общи условия

Активация на акаунт