Отговори
# 195
И ние запазихме във future health. Имах много добра комбинация с мацката. Всичко стана много лесно и дори и не разбрах кога са взели клетките, а бях будна при цялото раждане. Само накрая лекарят каза, че са взели добро количество.

Иначе всичко що си се полага направих- и погача и фотосесия.
То погачата е основно за майката. Аз я чаках с нетърпение , за да си видя приятелките. Те пък стояха, нищо не говореха и гледаха бебето. Добре, че беше мъжът ми, че да повдига настроението..
Аз лично се обзаведох с 2 хавлии и 3 одеала на погачата. И ни е мъчно за дрехите, които не му станаха..

# 196
Нищо не съм правила, нито погача, нито орисване, нито фотосесия, въобще и не страдам, старая се върху други неща, наш'те ме бъзикат дали ще има рожден ден, че като ме знаят какъв съм социопат, може и да няма.

Стволови клетки не съм запазила, не бях чела, нямах повече сили да се ограмотявам преди раждането, беше ми писнало от всичкото четене и треперене, както и от цялото даване на пари и тук, и там, и за щяло и за нещяло.
Попрочетох малко информация след дъжд качулка... може да запазим от пулп на млечен зъб, доколкото помня точният момент за вадене на зъба се определя от стоматолог, трябва да е преди зъбът да се разклати и след като зародишът на постоянния зъб е узрял. Т.е. има известно време да помисля върху тази опция. Simple Smile

# 197
Аз четох сега, че се пазят 20 години. Т.е. след 20 години ако платиш пак, пак продължават да се пазят или 20 години  им е срока на годност и не може повече?

# 198
Плащаш и продължаваш

# 199
Нищо не съм правила, нито погача, нито орисване, нито фотосесия, въобще и не страдам, старая се върху други неща, наш'те ме бъзикат дали ще има рожден ден, че като ме знаят какъв съм социопат, може и да няма.

Стволови клетки не съм запазила, не бях чела, нямах повече сили да се ограмотявам преди раждането, беше ми писнало от всичкото четене и треперене, както и от цялото даване на пари и тук, и там, и за щяло и за нещяло.
Попрочетох малко информация след дъжд качулка... може да запазим от пулп на млечен зъб, доколкото помня точният момент за вадене на зъба се определя от стоматолог, трябва да е преди зъбът да се разклати и след като зародишът на постоянния зъб е узрял. Т.е. има известно време да помисля върху тази опция. Simple Smile

тоест, когато поникнат зъбчетата се отива на стоматолог и той вади зъбчето и ти го носиш на банката? или в огранизацията със стволовите клетки си има стоматолози?

# 200
Аз четох в дентален център, който предлагаше услугата. Предполагам, че всички, които имат услугата за ск от зъб работят със стоматолог за извличането на материала. Но най-рано след 5г. възраст се прави, та имаме време Simple Smile.

# 201
  • София
Скрит текст:

ИТе пък стояха, нищо не говореха и гледаха бебето. Добре, че беше мъжът ми, че да повдига настроението..

около мен повечето ми приятели нямат деца. събрахме се и ние по празниците и всички бяха ошашавени. После една ми каза "сега като го осавите да спи, аре ела на Балкан бийт парти" Simple Smile))))))) аз онемях, хората съвсем си нямат представа какво е да имаш бебе...лошото е, че сигурно и аз бих казала подобо нещо преди да родя.
Но пък всички мацки бяха на мнение, че е много красив синът ми, сърцеразбивач си е отсега на мама скорпионченцето Heart.
Е, то остава да дойдат у вас и да ти кажат, че не е хубав. Всяко дете е най-красиво и най-, най-, най- за родителите си, роднините, приятелите, познатите и т.н. Да не говорим пък за майка си.

# 202
Мише, аз като го видях след като се роди си викам, брей, какво сбръчкано бебе. На момичето на съседното легло беше едно красиво, с бузки, розово, голямо бебе с изразително лице. И после дойде завеждащата отделението и й каза, че детето й може и да има някакъв вроден дефект на сърцето... И бързо бързо ми стана ясно кое е важното в живота.

# 203
Момичета, искам да попитам вече родилите от вас ... Вероятността да родя секцио е 90%. За в болницата да си взимам ли интимния гел, или ще ме накарат да се мия само с вода ? И въобще ще ми бъде ли нужен душ-гела, ще ми позволят ли да си изкъпя тялото ? Confused

# 204
Вземи си интимния гел и душ-гела, при нас нямаше ограничение с какво да се миеш. Само първият ден, преди да те раздвижат не даваха къпане, за да не ти прилошее в банята нещо от горещата вода. После вече - който колкото иска, все пак с по-хладка вода.
Честно си признавам, че на мен не ми беше до къпане до ден 3ти. Не, че ми беше лошо, просто ми беше всичко ново с бебето и бях уморена.

# 205
Значи и раната може да се мокри, но с водоустойчиви лепенки предполагам ? А иначе в болницата, в която съм се насочила ми казаха, че 24 часа няма да има мърдане от леглото ( което според мен не е правилно )

# 206
аа[МОМИЧЕТ бебето гука и е будно много дълго с една муэика . никога не е гукало и усмихвало толкова дълго, и не эаспива. просто си гука. може ли да не е полеэн эа нервната му система? муэиката е уж специално эа бебета.

# 207
Значи и раната може да се мокри, но с водоустойчиви лепенки предполагам ? А иначе в болницата, в която съм се насочила ми казаха, че 24 часа няма да има мърдане от леглото ( което според мен не е правилно )

Ами при нас имаше такива водоустойчиви лепенки, които ни сложиха, като ни раздвижиха. И ние на следващия ден ни раздвижваха, аз родих следобяд, та имах по-малко лежане. Но наистина и на мен ми беше терсене да лежа, че се сковава човек. Но пък на сутринта като те раздвижат постепенно и нещата се оправят.

# 208
Нормално е да раздвижат на другия ден, предвид, че си е коремна операция. Изтърпява се някой и друг час. Мен на сутринта дойдоха да ми махнат катетъра и да ме подмият  преди визитация и следобеда ме раздвижиха и след някой и друг час доведоха бебчо.

# 209
Момичета, искам да попитам вече родилите от вас ... Вероятността да родя секцио е 90%. За в болницата да си взимам ли интимния гел, или ще ме накарат да се мия само с вода ? И въобще ще ми бъде ли нужен душ-гела, ще ми позволят ли да си изкъпя тялото ? Confused

Къпънето е след като те изкарат от реанимация и те преведат в стая и след като твоят лекар ти види раната и ти сложи специално водоустойчива лепенка.

Общи условия

Активация на акаунт