Сватба 2018 - IV-та част

• 45 985
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Готови са ни чашите, шампанското, свещите и бокалът. След малко отивам да си ги взема. Нямам търпение! Relaxed Relaxed
Ето ги:
Скрит текст:

Purple_Peanut, уникални са, много ми харесват! Може ли да споделиш /предварително се извинявам ако вече си казвала, просто не мога да си спомня/ от къде си ги купила или са ги правили?

# 646
  • София, България
Може, разбира се. От това ателие https://www.facebook.com/arkadiawedding/

# 647
# 648
По темата със сватбеното меню - аз съм била на сватба, където имаше риба като топло предястие, а основното беше свинско филе. Според мен това е добро компромисно решение, ако държите рибата да присъства в менюто.
Според мен изборът на меню следва да се съобрази и с кулинарната култура на гостите, за да бъде оценено Wink

# 649
Аз да попитам, струва ли ви се странно риба за основно ястие, като част от 5 степенно меню? Сватбата е до морето, но не е с морска тема.
Ако питаш повечето мъже, които познавам, ще отсекат, че нямат против рибата, но да има и нещо за наяждане. Grinning

# 650
Менюто най-вече зависи от гостите. При нас 90% бяха млади хора, затова и храната ни беше по-модерна. Бяхме и на сватба, на която повечето гости бяха на над 60г и менюто беше класическо - шопска салата, пържола и т.н.
Така че и преценете според гостите най-добре

# 651
Ето ме Simple Smile
Прочетох ви и всичко, с което сте се сдобили, ми хареса страшно много! Поздравления за всичко, което сте изработили сами, възхищавам ви се и много ви се радвам!

За риба и аз съм си мислела, но знам, че доста хора не обичат. Трябва да проуча колко от гостите ни са вегетарианци, тъй като знам за 2 жени и да видим дали няма да има и други, за да помислим за меню за тях.

Аз днес си взех поканите, кутията за пари и книгата за пожелания. Качвам снимки, както обещах.

Скрит текст:
Книгата

Кутията

Поканите

# 652
  • София
Много са хубави нещата.  bouquet А предвидили ли сте нещо за гостите след църковния ритуал, че 3 часа между двете много ми се струва на мен.  Thinking

# 653
  • WonderLand
Много са хубави и трите неща sunflower, поздравления.

Аз пак задавам въпрос относно това, че видях някои от вас да пишат, че изработват меню на фотошоп и исках да попитам за какво точно служи и какви пишете в него.

# 654
Много са хубави нещата.  bouquet А предвидили ли сте нещо за гостите след църковния ритуал, че 3 часа между двете много ми се струва на мен.  Thinking

Те няма да са 3 часа, защото, докато приключим с църковния брак, ще е минало 15 и 30ч, след това сигурно ще приемаме пак поздравления /гледам, че така правеха на другите сватби, на които ходих/. Също така мисля след църковния брак там в двора на църквата да си направим снимки с всички гости, защото се получават красиво там снимките, виждала съм вече, та и това ще отнеме време. И след това ще отидем ние да си правим фотосесия с кумовете и шаферките.

# 655
Sunflower92  от колко ще ви е ресторанта за гостите ? И между другото страхотно са ти се получили аксесоарите  за сватбата. Blush

# 656
  • София
Здравейте на всички бъдещи булки! До сега не се бях включвала, но мисля че ми е време. Simple Smile
С моято половинка решихме да си оженим. Датата за момента е 19.05.2018г., тъй като може да се промени в зависимост от ресторанта. Сватбата ще се направи в два града, колкото и странно да е. Причината е, че сме от различни градове и решихме, че ще комбинирме присъствието в София и Стрелча.
В процес на избиране, на поканите съм все още... Малкоо съм доста назад с времето и нещата, ноо преди празниците разбрахме, че ще си имаме бебче и малко се отклоних от сватбата.. Grinning
Сегаа си действам по нея и се надявам времето да ми стигне.
Искам да кажа на всички Ви, които правите нещатата си сами, че са страхотни, както Вие самите!

@Sunflower92, поканите с страхотни! Ако не е нахално и нагло, дали ми могла д кажеш от къде са? Направо се влюбих в тях...

# 657
  • София
Здравейте на всички бъдещи булки! До сега не се бях включвала, но мисля че ми е време. Simple Smile
С моято половинка решихме да си оженим. Датата за момента е 19.05.2018г., тъй като може да се промени в зависимост от ресторанта. Сватбата ще се направи в два града, колкото и странно да е. Причината е, че сме от различни градове и решихме, че ще комбинирме присъствието в София и Стрелча.
В процес на избиране, на поканите съм все още... Малкоо съм доста назад с времето и нещата, ноо преди празниците разбрахме, че ще си имаме бебче и малко се отклоних от сватбата.. Grinning
Сегаа си действам по нея и се надявам времето да ми стигне.
Искам да кажа на всички Ви, които правите нещатата си сами, че са страхотни, както Вие самите!

@Sunflower92, поканите с страхотни! Ако не е нахално и нагло, дали ми могла д кажеш от къде са? Направо се влюбих в тях...

Подписването в един и ресторантът в другия ли?  Simple Smile

# 658
  • София
Подписването в един и ресторантът в другия ли?  Simple Smile
Ами за момента да. Тъй като аз съм от София, младоженеца с някои от неговите гости ще ме вземат от вкъщи и после ще отидем в някоя ритуална зала(все още не сме решили коя) и после ще имаме църковн венчавка и гостите ще приемем в Стрелча. За сега тов е екшън плана.

# 659
monikrisi, от 18ч сме писали ресторанта, но иначе от хотела са ни казали, че вечерните сватби започват от 17ч. Ще видим как ще се получи, опитвам се да се успокоя на тази тема, че снощи много време не можах да заспя от мисли за сватбения ден и дали за всичко ще ни стигне времето и как ще се развият нещата Grinning едва заспах, а умирах за сън, днес бях парцал цял ден.

Diangelova, добре дошла сред нас, надявам се да ти хареса! Simple Smile Това е сайтът, от който поръчах поканите за гостите, кутията за пари, книгата за пожелания, поканите за родители, кумове и шаферки, както и свещите ни за църквата. http://svatbenipokani.eu/ Аз се свързах с жената в страницата им във фейсбук. Там пращам линкове от сайта на нещата, които искам и обяснявам подробности. Всичко направиха, както си го поисках. Само първия път уточних офиса, до който искам да изпратят нещата, както и цвета на панделките какъв да бъде. Повече не ме е питала за цвят, а аз и забравях вече да уточнявам. Чак днес, когато получих нещата и осъзнах, че там има панделки и са в правилния цвят, а аз не съм напомняла какъв да е той. При следващите ми поръчки само ме пита до същия офис на еконт ли да ги пратят. Всичко беше изпълнено в срока, който предварително ми беше казала, точни са, много съм доволна. Simple Smile /знам, че не спирам да ги хваля, дано не се приеме за голяма реклама, но съм влюбена в нещата, с които се сдобих, от този сайт/

Общи условия

Активация на акаунт