Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 326
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 760
Рая, аз пък се зарадвах. Викам си за тези гости няма да готвя отделно, а щя хапват от моето меню. А ти недоволна.
Да кажа за пердетата. Взех ги в петък от шивач. Нямах търпение да ги окача и се оказа, че шивачката е обърнала перделъка(бях посочила как да се шие, а тя помислила, че съм се объркала...) и в резултат на това ми се вижда корниза. Много яд ме хвана. Разших перделъците и сега пак са на шивач. Защо понякога едни толкова прости работи се объркват?
Радвам се за гостите от Англия, Хър. Дано останах само с хубави впечатления!
Белинда, аз ще ти правя конкуренция в слаботата и мекотата. Сори.

# 5 761
  • Sofia
С чесъна ли ще се миеш?
Аз нали оня ден 8 часа съхнах и днес не съм си мила четината.
Мръсна ще си легна, ама нямам нерви да се суша сега.
Сякаш не.Архивирах го.Ще го пробутам на моите девойки като си отида натам  Whistling.Не разбирам що толкова съхнеш,пък ти  newsm78.Аз започнах да си суша корените и след час-два ставам за излизане.
Ех,Белинда,  Hug.Наливай си напитките от сега още,че да изглеждат по-добре нещата!  ooooh!
Тигрова мас/виетнамско чудо и аз мажа  Peace,а и го харесвам как мирише,силно на евкалипт.
Ни съм подхванала косата,ни шетнята...ей сега ще се върнат моите, пък аз съм в същата позиция,в която ме оставиха. Богданка  Whistling.

# 5 762
Няма да се гърмиш, ще им мине! Гледай дребосъчко, защото той най-ще ти стежни ситуацията и ги паркирай по креватите.

Ние те обичаме виртуално, а и знаеш, че и не виртуално има кой да подаде едно рамо, ако се наложи. Ако изтрещиш, ми прати лично и ме събуди, така и двете ще сме вкиснати Simple Smile.

Щото се бях вързала и остана мокра косата. На вещица приличах на другия ден. Но моята съхне бавно.
На мен ми е свършил шампоана и днес се къпах с пуберския против пърхут Simple Smile.

# 5 763
  • постоянно
Да бе , ще ти повярваме , че си изяла половин чипс . Половин парченце сигурно и след  това си висяла на челна стойка 15 минути поне. Не се хващаме вече. Joy Heart Eyes

Там са другарите вече 4 ден , утре -последно и в сряда - обратно. Ядат и пият на корем , харесало им е.

Не обичам понеделниците , ама никак.

# 5 764
  • София, Младост
Ех, Белинда, как така цялата челяд болна? Грип ли ги налази или травмите фиксирате? Бързо да се оправят.
Този филм с нокътя го играхме с наборката на твоя първороден. И в Пирогов я водихме, и на хирург отделно ходихме,  АБ пи, че беше забрал.  Мани-мани. Сега като усети, че се възпалява веднага правим бани с калиев перманганат, компрес с йодасепт. При по-тежки ситуации-след тия двете и гентамицин унгвент мажа. Всичко това по препоръка на хирурга.

На Лиляна съчувствам искрено. Всичко вече са казали, но само те си знаят какво им е.
Пожелавам всички болни бързо да оздравяват, че тая 2018 нещо на криво тръгна.

Да се похваля- нали се оплаках на 1-ви януари, е ми се прецака миялната. Е, от петък вече имам работеща миялна. ММ се заинати тоя път, отвори я, видя коя час е изпушила и поръча от Англия-2-3 паунда+2 лв транспорт. Работи вече. Разказах й играта - в събота точно 3 миялни пуснах, като от петък нямах ни една чиния в мивката. С 2 думи-цапах си на воля.

Грипната ваканцие й дойде екстра на моята седмокласничка-днес от 14 до 19 днес е на пързалката в Зимния дворец. Дано сутринта да е отметнала някой и друг тест.

# 5 765
Белинда, бързо да им минава на всички, много ти се събра. 

Моята коса съхне за 5мин със сешоар, перушина имам, а не коса.

Тази сутрин ходих по спешност в АГ болница, по обяд ме изритаха, но на каса си платих доволна сума като да са ме държали 5дни.

# 5 766
  • София
Бързо да оздравяват всички болни.  Hug

Днес ми писа кръщелницата - ходила в тоалетната и телефонът й паднал вътре. Опитала да подсуши, но не се включва. Мислих какво да я правя и й поръчах Самсунг J3, пък дано да й хареса. Все се надявах да нямаме непредвидени разходи, но точно непредвидените са неизбежни. ММ днес е ходил при нея, за да й занесе разни неща, които си беше забравила при нас, и каза, че го скъсала от прегръдки, не е искала да го пусне. Хубавото е, че тя е много спокойна откакто не е при баща си, но непрекъснато си мисля как всичко това ще й се отрази в бъдеще. Само да дойде при нас и ще я пратя да ходи на психолог, за да й понамести чакрите.

# 5 767
Тони, хубаво, че сте и взели, но изсъхват телефоните. Аз се къпах с моя и даде някаква грешка, но се оправи.

Искам да си дойде при вас детето. Дано да не прави проблеми, така нареченият и баща.

# 5 768
  • постоянно
Сесил,
надявам се нищо сериозно. Hug

Като ви чета , как все плащате пари за прегледи и доктори  направо страшно ми става. Знам , че Английската здравна система има много проблеми и все за нещо я плюят , но  аз откакто съм тук и си плащам осигуровки/ застраховки един лев на страна не съм дала. Да не се налага да ползваме , но просто ми става страшно  ако си в БГ и ако " нямаш " ?!? Mask Flushed

Белинде, мятай млякото и джинджифила и по един чай на всички. Blush

Янчето скоро куче и торти не е показвала , да пусне  да си оплакнем окото малко. Hug

# 5 769
Белинда как така всички, това е ужасно направо.
Сесил, какво стана че така по спешност.
Тонка, радвам се за твоята кръщелница, свестни  хора сте вие. Hug

# 5 770
Моя робот се държи като хиперактивен. За трети път се включва днес. Чакам го да свърши и да лягам.

# 5 771
По повод лежащо болни и отказ от помощ...аз бих поставила нещата директно и изложила доводите си пред болния.
Какво означава "не искам чужди хора"? Когато в същото време ангажираш цялото си семейство да се занимава с теб.
Не случайно я има приказката  "На болната жена умрял мъжа и".
То понякога болният не разбира, че е "проблем". В случая с Лиляна, мъжът ѝ е този, който не иска помощ и мисли, че ще се справи.

# 5 772
Аз го разбирам мъжът и. Когато майка ми се разболя изпаднах в ужас и се чувствах дкъжна АЗ да правя всичко. Ходих в 6 сутринта да и дам лекарства и закуска, ходих и на обяд и на вечеря и така около година, докато не получих паник атака и пълна парализа.

Тогава разбрах, че няма как да оцелея сама и наех жени. Ще се осъзнае човека, просто е стресово, майка му е.

# 5 773
Аз явно съм пълен непукист и социопат, но има неща,  които няма никакво значение кой ще ги върши. В случая дали ще е син или дъщеря, или квалифицирано лице.
Да не говорим, че неопитен човек може да нанесе и поражения на болния, както и на себе си.

Хър, кръвоизлив получих и правиха абразио. При все че съм здравно осигурена, доплатих половин мин.раб.заплата.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 16:02 от Sesylle

# 5 774
  • Ямбол
Така е. Аз затова и не се меся. Но като ме посъветвахте вчера повечето, викам си да опитам. Засега изглежда преодолимо. Просто може би ще трябва да мине една седмица и ако положението е същото или по-зле, а и аз ще тръгна на работа, надявам се сам да стигне до някакво решение. Сега просто се е нагърбил сам. И едно момиче, нейна приятелка, която стои при нея няколко часа и помага за къпане и ядене.

Общи условия

Активация на акаунт