Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 384 466
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде там
Благодаря за темата,Лиляна.
Нека всеки постигне това което цели.
Обещания не давам.Опити ги наричам аз.
Ще се опитам да променя някои неща за да съм щастлива и доволна от себе си.Ако не стане,няма да се отчайвам.
Мария,пожелавам ти никога повече.да не усетиш трус.
Стиснати палчета на който се нуждае.
Благодаря и за вашите.Силно се надявам да подействат.
Моят "шеф" е сърдит.Целите ръце са ми в драскотини от опитите да го гушна и да разбера какво му е. Добре че ММ ми каза че снощи е хапел кабела на лаптопа и той  го е тупнал по муцунката.От тогава не дава да го доближим.
Ето го колко свирепо гледа.готов да ме нападне че искам да го погаля .       

# 46
  • дядовата ръкавичка
О, как прилича на нашата Джиндър  Laughing, само дето тя не може да гледа лошо. Сега се е превърнала в едно дебело оранжево кюфте и се търкаля тежко-тежко.

# 47
  • Бургас
Момичета,бърза питанка????
Трябва да купя самолетни билети,но ми искат 3Д код?
От къде трябва да го взема този код?
От сайта на банката чета,че го изпращат на смс при покупка на нещо? Така ли е?

# 48
  • Euskal Herria
karzz, от банката тук ми пращат смс с код, който трябва да въведа, когато искам да платя онлайн с картата. Едва тогава се потвърждава плащането и покупката е осъществена. За бг банка - имам създаден профил и чрез парола потвърждавам плащането. Дано да съм обяснила ясно.

# 49
Ола дружина и за много години! Честита, щастлива и весела 2018 ви пожелавам!

Снощи към 10 вечерта се сетих, че днес съм на работа та си включих алармата, но още не съм на себе си. Ами то за това си има аристокрация и работническа класа, пусто в тоя живот второто ми се падна. Вчера първо януарски си писнах La Grande Bellezza и си затвърдих решението като ударя голямата лотария, там ще ме търсите. Имам един набелязан балкон точно до Испанските стълби, много ще ми отива. Та имам си лщбим диалог в този филм:
- Виждали ли сте площад Навона покрит в сняг? Когато преди години се преместих в Рим живеех на площад Навона.
- Вие какво работите?
-Богата съм.

Laughing

Нищо на никого не обещавам и не се заричам. Но не пропускам да си пожелавам разни обикновени, но важни неща като здраве, радост, любов...

# 50
  • Бургас
Карз, този код, поне при моите карти, е нещо като допълнителна парола, която си измисляш сама при регистрация на картите за 3Д сигурност. Оф, супер тъпо го обясних.
Другият вариант е да избереш опция банков превод. Имаш 24 часа да го направиш.

# 51
ДСК праща код до към 10 минути и след въвеждането му се потвърждава покупката. И при Булбанк е така - поне според ММ.

# 52
  • Бургас
Благодаря ти,Яна!
Ще пробвам пак,т.е. мъжът ми трябва да пробва.
Дай Боже да успее!

# 53
  • София
3D код ми искат някои чужбински сайтове. Самият код съм си го рагистрирала в сайта на моята банка и той си е един и същ и не се променя, освен ако аз не реша да го сменя.

# 54
  • Някъде там
О, как прилича на нашата Джиндър  Laughing, само дето тя не може да гледа лошо. Сега се е превърнала в едно дебело оранжево кюфте и се търкаля тежко-тежко.

Айля и Каспър е кюфтенце,на 6 месеца е и тежи 4 кг. Но и е с характер.Не обича много да го гушкат.Само когато той реши.И е ревнивец голям.Постоянно гледа ММ на криво,като се доближи до мен.😀
И аз имам код за сигурност.И при последното купуване на билети с Бяер не ми приеха картата.Въведох кода и ми даде че е отхвърлена. Наложи се с банков превод да взема билета.

# 55
  • Бургас
Правилно ли разбирам - когато искам да купя билетите и се премине към плащането,тогава ли изпращат от банката този 3Д код на смс? И едва тогава да се финализира покупката?
На Райфазен сме.

Идея си нямам мъжо какво и как се е опитвал да ги купи?
Само ми каза,че искат този код...

# 56
Тонка, прибра ли се кръщелницата? Как е положението?

# 57
Лили, супер че си разпуснала и се заредила, имаш нужда предвид нещата у вас.
Аз съм си на режим откакто се помня, все някакъв, та няма драма. Починах 4 дни, апнах малко въглехидрати, от утре обратно в залата и храната, както трябва.
Не съм се теглила, за кво да си развалям настроението:)

Днес имах голямо премеждие, размина ми се голяма беля, та грам не ми пука за някви си килограми! Слава на Бога, че съм здрава и с любимите ми хора, че можеше съвсем друго да е.

# 58
  • Варна
Тъкмо и аз щях да питам за кръщелницата на Тонка.

# 59
karzz, не знам как е при вас в конкретния случай, но когато аз правя плащане като натисна потвърди ми излиза съобщение, че за да оторизирам плащането ми тряба код, съгласявам се да ми го пратят и като го получа и напиша на посоченото поле едва тогава ми си изписва, че покупката ми е успешна.

Общи условия

Активация на акаунт