Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 297
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 865
И аз обичам много 'Приятели', но любими са ми  старите 'Фрейзър', 'Всички обичат Реймънд', 'Уил и Грейс' и 'Дарма и Грег'.

В събота вечер намерих едни тестове по Фейса за любимите ни шоута и кой персонаж си от любимите си сериали. Правихме с щерката поне 1 час тестове за феи, магични същества, персонажи, любими градове за живеене, персонажи от книги и много се заблявахме,  хилехме се и видях в нея и други черти, които ги показва само с приятелите си в у-ще. Много готино забавление.

Аз както винаги се паднах, че съм Моника от Приятели. Всеки път съм все нея Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 23:31 от Анонимен

# 5 866
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз обичам много 'Приятели', но любими са ми  старите 'Фрейзър', 'Всички обичат Реймънд', 'Уил и Грейс' и 'Дарма и Грег'.

В събота вечер намерих едни тестове по Фейса за любимите ни щоута и кой пероснаж си от любимите си сериали. Правихме с щерката поне 1 час тестове за феи, магични същества, персонажи, любими градове за живеене, персонажи от книги и много се заблявахме,  хилехме се и видях в нея и други черти, които ги показва само с приятелите си в у-ще. Много готино забавление.

Аз както винаги се паднах, че съм Моника от Приятели. Всеки път съм все нея Simple Smile

А подреждаш ли си хавлиените кърпи по, колко категории бяха? 11?

# 5 867
  • Sofia
Аз сигурно съм Джоуи  hahaha,или най-много Рейчъл  Whistling

# 5 868
Светълчо, още по- зле съм. Много ме дразни безпорядъка.

Щерката мислех, че ще е Рейчъл, но тя пък заби в Рос Wink

# 5 869
Аз когато записах моя мъж, че хърка и му пуснах записа на сутринта, той ми се обиди. Наскоро пак имаше предупреждение, че ще го записвам. Той не хърка много, само когато е преуморен и обикновено като му кажа да се обърне, се обръща и спира, но понякога се инати и ми казва, както си спи - "Койй, аззз, объркала си се нещо, ти хъркаш!", та само ме ядосва и още повече стимулира да му правя компромати hahaha
Варената мусака е в тенджера и без заливка, нали така  Simple Smile

И аз харесвам Приятели, Всички обичат Реймънд, Отчаяни съпруги, Двама мъже и половина.

Трънче, тоя от скрития текст и той ли планк прави  Laughing

# 5 870
Добро утро, банда без команда!

Моят котарак също хърка, ама предполагам е от годините. Не знам дали ви се оплаках, но откакто съм у мамини съм подложена на офанзива. Котаракът спи от едната ми страна, моята котка от другата. Поне вече не се опитват да ме разделят и не водят война със съскане и нокти, защото в началото беше кошмар Grinning

Аз, след вчерашното мръзнене, от снощи съм пак със сопол, гърлобол и подкашлям. Аман и още бактън! Хубаво викаше шефката да ходя на обяд в понеделник, ама аз нали съм много работна... Ще видим до следобед как ще е положението и дали ще скоча до ЛЛ за една слушалка. Не ми се разболява, през почивните дни приятели ще идват от София и се очертава парти уикенд, отделно не мога да се лиша от беззъбата усмивка на бебето... Искам вече топло пък!

# 5 871
И моите от вчера болни.
Каката е по-зле, според мен е настинала,защото в неделя цял следобед се шматка по гащи и беше на кокал, когато я хванах да спи.
Колежката ми ще се зарадва на новината, че ще взимам болничен😌.
Тежка седмица се очертава, а така се зарадвах, че имам 3 първи смени и малко повече лично време.

# 5 872
  • Варна
Стейси, и аз нещо не наместих на първо включване както трябва рендето на робота, та ошлайфах малко капака. Ама не ми пука. Изхвърлих пластмасовите стърготини и пак си го ползвам. Мисля да им драсна един мейл дали има вариант да си купя само капак, но и да не става, здраве да е, работи си.

# 5 873
  • София
Бля, тия яйца на Гордън Рамзи изобщо, ама изобщо не ми изглеждат апетитни на мен! Изглеждат ми сурови и на каша. Ама нали е Рамзи, сепак, ще се пробват!

Излишно е да казвам, че не сме спали, нали?

# 5 874
Аз нали те омагьосах тебе? Какво стана? Ай стига с черната серия у вас.

# 5 875

ЧЕРНО КОТЕ,след такива планкове вечер на другия ден си пушка,поне двуцевка!
ЯНЧЕ,е те това е правилната стратегия!
ХЪРЧЕ,ми от 2,700 стартирах,а я ме виж сега,олимпиец!

ХУБАВ и ВКУСЕН ДЕН,момичета и Куркума!

# 5 876
Добро утро!
Значииии Али ще я запомня със сополи, боя за коса и шматкане с приятели. Нон- стоп! Бързо да се оправяш!
Белинда, съчувствам ти! Не за неспането а за болния катун. Поне сега Белиндов може да помага и не е в командировка.
Светалчо, щом харесваш сериала Кухня, ти препоръчвам Хотел Елеон. Повечето актьори са същите, но концепцията е за хотела, към който е Кухня-та. Дават го всеки ден от 23 часа по БТВ Комеди.
Друг мой сериал много любим е Сексът и града. Мога да го гледам постоянно.
За днес(поне за сега) не се очертава готвене. Обаче миризмата от вчерашната скумрия още ни преследва. Бях сложила на котлона няколко кори портокал, но...за да е още по- гадно, бях забравила да намаля котлона. Сега освен на скумрия мирише на загоряло, на портокал и на ароматизатор за стая. Проветрявам, но все още няма ефект.

# 5 877
Добро утро!
Значииии Али ще я запомня със сополи, боя за коса и шматкане с приятели. Нон- стоп! Бързо да се оправяш!

Mr. Green Към бояда за коса съм пристрастена. Дано скоро не стана и плешива Grinning Мерси, Мари, ще трябва, защото колежката аварира трайно (тя от четвъртък се влачи) и няма кой да пази офиса.

Белинда, да оздравяват твоите вече!

# 5 878
О, „Сексът и градът“ си е класика. Също „Отчаяни съпруги“, от руските „Фузрук“ и „Кухня“, обожавам Нагиев в ролята на мутра, много му пасва, „Стажанти“. Изобщо, харесваме руските сериали.
Аз също не спах. С двама болни до мен, единият, от които не спря да бълнува цяла нощ. Заспах в 2:30, будеха ме безброй пъти и окончателно - в 6ч. Като премазана от влак съм.

# 5 879
Добро утро!

Калина от тази сутрин с повръщане, тъкмо бях решила, че ще ни подминат вирусите.

Едната колежка болна и хремава, добре че е в другата стая.

След работа ще ходя на очен преглед и да си поръчам нови очила.
Вчера пробвах да съм с лещите и пак започнаха да ми сълзят очите и да ми дразни. Няма да стане работата, ще трябва почивка.

Общи условия

Активация на акаунт