Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Почерпете се  за здравето на малкия ми син !

# 601
  • при късмета
О имали сме рожденник! Да ти е жив и здрав Джейми, много да ви радва и щастливо детство!

Калинче, не си рекла, не сме наминали на кафе Joy Ей, го къде е

# 602
  • София
Привет момичета от близо и далеч! Hug

ДЖЕЙМИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖЕЛАЯ НА МАЛКИЯ ЮНАК ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Даааа и аз фръц-срещнах се с прекрасната МА КО, ама с какво друго да се похваля? Не иска ни чай, ни кафе, отказа дори кафето с Бейлис. Ти да видиш...Поиска си само водичка Mr. Green правих й компания - и аз с гола вОда. Joy Joy Joy
ЛЕЙДИ, ще кажа като МА КО - Не си рекла, не сме дофтасали. Ей го къде е, ще го тичаме ( като в един виц Joy) Приготви тубите с водата и сме готови Mr. Green Бистра водица, мирна главица Wink

Отивам да пиша курсова работа, няма повече време за лирически отклонения.

# 603
Малеее, добре, че вечерях преди да видя почерпката! Да е жив и здрав младежът!
Тук, в темата много се фръцкате, ей!
Лейди, сняг, дъжд....каквото и да е, там да е. Не го ща, аз!

# 604
  • Бургас
Мислех да ви се обадя на софиянки,като идвах на концерта,ама ММ ми се изсмя,че то Сф не е като Бс,ей така да се срещнеш набързо на кафенце.Следващия път обаче ще ви намеря!Хотелът ни е близо до мол парадайз.
Джейми,честит рожденик! Hug

# 605
Здравейте честит празник с малко закъснение!
Джей да ти е жив и здрав!
Лейди при нас ни заля от дъжд .
Ние цял ден се мотаме Из нас. Цял ден чистихме, готвихме . Децата беснеят.

# 606

Добро утро!
Джейми да ти е здраво и щастливо детенцето и всички покрай него Flowers Hibiscus
Заповядайте на гости! Ще ви черпя с така известната йоркширска вода Laughing е, не само с нея де!
Много познават тези от прогнозата - вчера до обяд сняг, ама на огромни парцали - натрупа около 10см, след обяд един пороен дъжд и до 18часа нищо не беше останало от снега... Днес е напекло слънцето от 6часа и е 12градуса - те заради тива нормалното облекло е гумени ботуши и потник Laughing

# 607
  • при късмета
И тук до преди 2-3 дни времето беше, да се чудиш как да си комбинираш потника с ботушите Joy
Обаче изгря слънце за по-дълго и аз живнах. Болят ме всички стави, та няма да е сухо дълго де, ама се радвам на слънцето.
Славе, обаждай се като си насам

Писето ми е пратила люляк, та отивам да си го взема. После отивам за шефа, да го взема от майка, че си има човека ангажименти и пак ще го играя разводач. Кога точно ще мисля какво да вечеряме и ще го правя, не знам, ама това е положението Joy

# 608
Привет, девойки! Само в телеграфен стил. Изпратих си гостите за ден и половина в Сингапур, ама няма почивка - организираме великденско парти с българите. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ако някой е имал празник, да се чувства поздравен! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 609
  • София
Добро утро и от една селянка!
Тя, баба ми, все чийзкейк е яла на село....ама нищо, времената се менят:

# 610
Оооо, Вале, селянка си, ама по последна мода!
Добро утро!

# 611
  • при късмета
Добро утро!
Вале, много хубава снимка за добро утро! Да си починете хубаво
Фло, недей така да лъжеш, на гола вода съм била. А кой отмъкна цяла кутия бонбони, а ?

Вчера като взех шефа, ги изведох с негово приятелче да играят и се прибрахме в 18ч. Направих вечеря на бързо, че като ѝ беше вече време не го бях измислила още, камо ли да съм го сготвила предварително. Днес имаме уговорка с нашите приятели да се видим и май ще е същата ситуация ще стане.
Казвайте какво сте сготвили, по-големия зор е да го измисля, отколкото да го направя.

Писе, благодаря за люляка. Посаден  е да видим дали ще ги опазя.

Допивам кафето и излизаме с началството, да използваме хубавото време
Гушки на всички Hug

# 612
  • София
Привет момичета от близо и далеч Hug
Колко пъстра група сте! Тези, които са на изток, вече са приготвили обяда, ние тук, по нашите географски ширини все още се чудим какво да е newsm78 Впрочем аз го измислих. Момичетата, които постят могат и да не четат Wink Ще направя пилешки хапки със сос от топено сирене и пържени картофки. За цвят - една зелена салат. Онзи ден правих вишнев пай, та са останали две парченца за десерт. И това е. ЛЕЙДИ навярно още не се е събудила. Я да сложа едно кафе, та като стане да й е готово Wink

Хайде, за да не ме обвините в пристрастие, заповядайте всички Hug

МА КО, това беше само едно Мерси, за това, че ми донесе теменужките. Днес ще ги насадя и вече ще красят терасата ми, а освен това, като ги погледна ще ми напомнят за теб! Ще извадя и мушкатата, вече не се надявам да има снегове.
Приятен ден, момичета. Грабвайте прахосмукачките, че утре вече е забранено! Joy

# 613
Добро утро!
Фло много си мила! Наистина сега ставам и зверски се нуждая от кафе!
Вчера приключих с чистенето без дневната - тя е днес, ама какво ме възбуди - така и не разбрах и не можах да спя. Заспала съм към 3 сутринта - е четох книга в леглото де Laughing
Вале прекрасен кейк! Как сте? Цялата ваканция ли сте на село? Имаш ли цветя в градинката?
Моите мушката тази година с толкова много снегове замръзнаха.... 10 години си стоят в градината и само ги ческам да ги разсявам - е тая година си намериха майстора... Тази година ще трябва да си купя, но още не са изкарали по магазините. За сметка на това е затрупано с теменужки, та ще се отчета с тях за Великден. Игликите обаче растът, хубавеят и цъфтят - вече имам и в излишък. Нарцисите едва сега цъфнаха, а на зюмбюлите им трябва още време, лалетата едва са покарали...
Менюто днес е: закуска - овесена каша, обяд - супа топчета, вечеря - яйца с бекон и таратор. Вчера сина прави една торта - крем от сметана, кондензирано мляко и крем-сирене м/у бишкоти потопени в кафе - може да се каже вариация на тирамису Smile та има и за днес.
Усмихнат ден ви желая!

# 614
Днес сме на сурови сандвичи, за мен пилешки дробчета със сметана и козунако правене.

Общи условия

Активация на акаунт