Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Хайде, момичета, ставайте! Нямате ли козунаци за хапване? За кога отлагате?

# 646
  • при късмета
Добро утро!
Отдавна съм станала. Готвя се да се дупчи за пореден път у нас. Големия ТВ в хола ще се качва на стойка

# 647
Добро утро!!!
Ами мързеливо-почивно ми е и се излюпих късно...
Агнешкото, козунаците и яйцата са изядени - рапорт даден! Днес ще е разтоварващ ден за хладилника - ще се яде кой каквото си хареса. Слънцето е напекло рано-рано, ще вали след обяд и за това вземам куче и дете с колело и хуквам към парка.
Усмихнат ден ви желая!

# 648

Добро утро момичета!
При мен вали...
Имам си гостенин - кръщелника ми и тези дни ще сме по мероприятия.
Усмихнат ден ви желая!

# 649
  • при късмета
То стана добър ден, та кафе ням ада слагам.
Разбира се ми се спи Joy
Поне е пекнало едно слънце при нас, та му се радвам и след малко ще меря улиците

Хубава седмица на всички Hug

# 650
О, и тук се показа слънцето. След обяд и аз хуквам по задачки.

# 651
  • София
Привет, гражданки и селянки!
Аз още си страдам по село, вчера буквално ревнах на прибиране към Софето. Зимата не ми липсваше така селото, ама сега ...не е истина.
Момичета, помогнете ми с разчитането на едни резултати от урина.
Скрит текст:
Мъжа ми ще си прави колоноскопия по препоръка на лекарите на баща му- трябвало профилактично да си направи, защото ракът на дебелото черво ..бля бля, разбрахте ме.
Та в четвъртък влиза в болница, а днес си пусна ПКК и урина. Кръвните са напълно в норма, всичко е в идеални граници, 22 показателя са мисля. Урината обаче- не. Има еритроцити, много, 22 при допустими 2. Една лаборантка ме успокои, че не е нищо сериозно, вероятно песъчинки. Нищо не го боли. Другите неща на урината са ок- няма левкоцити, няма нищо.
Утре пак ще пусне една урина да видим, но съм адски притеснена.

# 652
  • София
Привет красавици от близо и далеч Hug Тия, дето са близо със сигурност спят, но тия дето са далеч, може и да са будни Simple Smile
До сега учих, че в четвъртък имам презентация, няма да се излагам пред хлапетата. Надниканах преди за затворя лаптопчо и веднага да отговоря на Валенцето.
Вале, направете още едно изследване за всеки случай и не бързай да се панираш. Може да има еритроците  от  някакви песъчинки, може да е в резултат от извършване на тежка работа. Може да си види и простатата. Все пак, тези наши мъже, една простата имат да следят и понякога, да не кажа почти винаги, не й обръщат никакво внимание. Споко. Нали знаеш, че лабораторията е като любовницата-имаш нужда от нея, но не й вярваш Mr. Green така казва нашият ЛЛ. Wink
Разбирам копнежите ти по селото. И аз съм така, но за сега нямам време, а и още е много студено, та не сме открили сезона.
Хайде лека нощ и спокойни сънища newsm46

# 653
  • София
Фло, благодаря за отговора!
Скрит текст:
Не знаех, че може да има връзка с тежък физически труд. Той цяла седмица вися на една стълба по цял ден, за да боядисва асмалъка. Но наистина не виждам какво общо може да има. Дет се вика- боядисвал го е с ръце, не с ...така де. 
Сега отивам да му занеса пак маТРЯл за изследване, да видим.
Айде дами, хубав ден!

# 654
Добро утро!
Благодаря ви, че ви прочетох сутринта, Фло и Вале!

# 655
  • при късмета
Добро утро!

Вале, хич не разбирам от тези работи е не смея нищо да кажа, стискам палци всичко да е наред Hug

Трябва днес да се оправя с телефона на шефа. беше на предплатена карта до сега, но при всички оператори са сменили условията по тях и сега трябва пак да обикалям да видя къде да направя договор.
Аз съм с 2 телефона и двата не са на мое име, че да не че тормозят. Ей ги на, обаче ще ме пипнат Joy

Ставам нещо да сготвя и тръгвам по улиците

# 656
Добро утро!
Вале направихте ли нови изследвания?
То било много уморително постоянно да измисляш мероприятия...
Поне времето е добро.
Усмихнат ден ви желая Heart Eyes

# 657
  • София
Да. За едно денонощие са спаднали от 22 на 9 еритроцитите.  Днес постъпи във ВМА и утре е колоноскопията.

# 658
Привет! Смърфи се е затрупала под тонове несвършена работа от последните два месеца. Гости, пътувания, джиджи-биджи, ама сега ще ми излезе през .... Joy
Мина и Великденът. Омахахме близо 70 кебапчета (отделно другите мръвки), три козунака и една голяма питка. Всеки носеше по нещо и имаше много храна. Ама най-сладки бяха децата, всеки чупнал по една "кифличка" от питката, турнали вътре по едно кебапче и по една лъжица "червено" кьополу, мигат и премляскват вкусно.

Яйцата ми станаха много хубави цветове, ама с кой акъл ги оставих да стоят три дни отвън, а не ги прибрах в хладилника. В неделя не ставаха вече за ядене. Сега ще трябва да си оставя червеното яйце и да се чудя къде да хвърлям останалите 29.

Калинка, тази рецепта за кебапчета е много успешна. Дано и при теб се получат. Hands Thumbsup

Вале, успех на тм! Ти не се притеснявай, колоноскопията е вече доста рутинна манипулация, а във ВМА са много добри. Стискам палци!

# 659
  • при късмета
Вале, всичко ще е наред Hug
Калинче, уморително е и измислянето и изпълнението

Изчистих основно подовете, че нямах време тези дни. Няма и да готвя днес. След малко се къпя и излизам, че на това време не се седи вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт