Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 397
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Привет момичета.Аз го ударих на здрав мързел и сън.Дали е от времето не знам,ама рано си лягах и късно ставах.
Вале стискам палци за добри резултати,а еритроцитите явно е работил,потил повече и песъчинките са направили белята...
Аз ми останаха козунаци,защото кумците не дойдеха,но другото се одобри и раздаде.Празник като празник,време за приятели и почивка.Днес от сутринта ми тръгна на зле-изкипях си за сефте млякото,после мм удари колата,ама поне само бронята и леко задра другата кола.После понеже поръчах нов хладилник за мама,та стигнахме на време и дори го пуснах.Обаче изхитрих се поръчах го онлайн и го донесоха на село,не търсих транспорт до там.Дано сега служи дълго,че стария нямаше и 6 години и сдаде багажа.А на село е склад от фризери и хладилници.
Вън е топло и вече не се диша.Водата от ново спря,пак авария ...но имам ядене и няма да готвя.Сега си хващам гобленчето и почвам да лепя.

# 661
  • при късмета
Добро утро!
Исках да ви сложа кафе, ама форума ми каза, че тази услуга е временно недостъпна. Ще си го представите Grinning
Много ми е въодушевено днес, за разлика от повечето хора, аз обичам петък 13
Писе, вашето ВиК трябва пари да ви дава, а не да ви начислява сметки. Ужас
Вале, стискам палци да мине всико бързо и успешно, пиши после как е мъжа ти. И вчера те четох отатък, много тъжно ми стана Hug
Смърфи, да си починеш малко вече

Днес от рано хуквам

# 662
Добро утро!
Джейми честит имен ден Kissing Heart
Вале чакам да ми чукнеш!
Смърфи още не съм се наканила за тези кебапчета - дет се вика - трябва ми муза Laughing че след толкова неуспешни опита....
Ма ко пускай тото днес!
Изпратих племенника и сега трябва да си почина Laughing Изкарахме си прекрасно, но съм поотвикнала на такъв ритъм - явно не мога да "насмагам" на 25 годишни Grin
Усмихнат ден ви желая!

# 663
  • София
Привет момичета от близо и далеч Hug

Е може ли без кафе newsm78

Хайде по едно от мен Simple Smile

МА КО, и аз обичам петък 13. Това съм си избрала за ден, в който да се появя на бял свят, че и 7 месец - кое от кое по-готино-13.7. петък!

https://www.youtube.com/user/marvitch

И аз ще кажа като ЛЕЙДИ, пусни тото, или седни на слънце в парка и търкай картончета - знае ли човек какво може да му се случи на 13, петък Wink После ще почерпиш. Simple Smile

Спорен ден, момичета! Хайде пишете, не се стискайте. Simple Smile Давайте с общи усилия да сменим заглавието на темата. МА КО, я размахай тефтера за проверка. Както виждате и от КГБ баба и тя се напиня да ви помага Mr. Green

# 664
  • София
Привет!
На ММ му свърши колоноскопията, но...махнали са му полип 1см, един брой. Знаех, че е напълно възможно, но , очаквано също, много се уплаших. Адски много.

# 665
Влизах да питам как е минала процедурата при мъжа на Валето, а тя се е разписала. Вале, не разбирам от полипи. Важното е, че всичко е ок, нали? Какво следва?

# 666
  • при късмета
Вале, нормално е да се притесняваш. Нали знаеш, че не е задължително резултата от изследването да е лош? трудно е да си го избиеш от главата, ама трябва да се не се настройваш негативно предварително. Ох, милата, като знам колко си претеснителна Hug

# 667
  • гр.Варна
 action032 Вале.Няма да мислиш лошото сега ,де.Всичко ще е наред , ще видиш. Hug
Аз в сряда си изпратих студентката към Австрия и ми е още свинко.Ще си дойде чак юли.
Ремонта се влачииии да не кажа тътри. Crossing ArmsПисна ми ,ма това е .Аз съм на работа, ММ също, детето на училище ... и едно и също всеки ден.

# 668
  • София
Така. ММ се обади и ми каза, че са го пуснали да си ходи, щото бил свалил всички готини медицински сестри и докторки.
Убеди ме, че никой въобще и не отваря дума за сериозен проблем, напротив, и на тримата мъже в стаята са им махнали полипи и са им казали, че е напълно нормално да имат такива на тая възраст, но задължително се махат, щото с годините може...така, разбирате ме. Задължително се прави хистология, просто процедурата е такава.
И сега го чакам вкъщи. Нищо не го боляло, чувствал си се напълно добре.
Леко се поуспокоих. Говорих и с доста приятелки със сходни прлоблеми, всички ми казаха, че полипи имат по-голяма част от хората, някои постъпват умно и ги махат, други не се изследват въобще.

# 669
  • при късмета
Вале, радвам се, че той е добре и ти си по-спокойна. Всичко ще е наред Hug

# 670
Айде, Вале, време е да се насладиш на петъка!

# 671

Добро утро момичета прекрасни!
Вале ти си герой! Все по-добре укротяваш паниката.
Най-накрая имаме пролет в пълния смисъл на думата! Харесвам това време! Плана ми е от сутрешното кафе, чак до следобедното барбекю да бъда в градината. Омръзна ми да стоя затворена...
Усмихнат ден ви желая!

# 672
  • при късмета
Добро утро!
Ходихме до село вчера, да оправим теча най-после. Хванахме хубавото време, че както го даваха следобед валя, а и днес е по-мрачно, както мислехме да ходим.
И коприва си набрах, и от мандрата и месарския магазин в Брезник си напазарувах и днес сме на супа и кюфтета.
Само дето ме чака тон пране.
Хубав ден на всички Hug

# 673
Джейми честит имен ден Kissing Heart
Благодаря !
Валенцето  надявам се, вече си по спокойна.
 ма ко добре сте направили,ние пазим леглата ММ е на антибиотик, а планове много имахме как за седмица ще разпокрием колибата и документи за новата ще подготвяме...
pisenxeto, mariat, Flo 51, плами76, Смърфиетка, Славчето  надявам се да не пропусна някой хубав завършек на седмицата пожелавам на всички.

# 674
  • София
Привет!
Дойдохме си от село, ама никак не ми се идваше. Цветята ми нацъфтели, чисто и приятно навън. Оф, зимата не ми липсва къщата, ама сега- много.
Джейми, сях моркови за първи път. Има ли нещо специфично?

Още съм притеснена, особено откакто си дойдох в София. Мъжът ми ходи да го изпишат по документи и са му казали след 20 дни да ходи за епикризата, в която ще е написана и хистологията. Можело да не ходи лично, а да прати някой близък. Все си мисля, че  ако имаше нещо притеснително, нямаше да му кажат така.

Общи условия

Активация на акаунт