Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 317
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А на мен ми се струва супер невероятно разярен от битов скандал за кола съсед да успее да избие всички тия хора най-безмислостно, че и да хвърли жената в кладенец. Абсурд. Жител на Нови Искър с вродени килърски способности - отказвам да го приема.
Намекваха за накърнена мъжка чест, защото жената подклаждала конфликта и сипела подигравки по време на боя. Ама са местни клюки.

# 151
Схващам аз, но не вярвам някой да избие деца, баба и куче заради спречкване с мъжа и жената. Че пък и да разполага с цял склад патрони и т.н. Не се връзва отникъде.

# 152
Да избиеш 6 човека,заради битов скандал...малко е множко. Голям афект ще да е.

# 153
А на мен ми се струва супер невероятно разярен от битов скандал за кола съсед да успее да избие всички тия хора най-безмислостно, че и да хвърли жената в кладенец. Абсурд. Жител на Нови Искър с вродени килърски способности - отказвам да го приема.
Намекваха за накърнена мъжка чест, защото жената подклаждала конфликта и сипела подигравки по време на боя. Ама са местни клюки.

не, товаа го откраднаха от някакъв ненормален коментар под друга новина. някакво момче, което живее в Щутгарт го беше написало като хипотеза... пълна измишльотина.

Говорих и с един познат журналист. Той ми каза, че това е тотална аберация, много нетипично за България и надали ще се повтори. В България няма подобни традиции, залегнали в културата ни -- да се избиват цели семейства. Това е или някой отвън или някой луд. Но и разследващите не са виждали подобно нещо. Днес съм вече по-спокойна, но снощи почти не можах да спя.

# 154
Луд, но с килърски способности. Всички полицаи казват, че е професионално изпълнено. И малко по малко версията с лудостта също почва да издиша.

# 155
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Потресена съм.
За мен има 2 сигурни неща - умисъл и наличие на силен афект/ засегнат личен/финансов интерес и т.н. .
Независимо дали е извършено от т.н. "професионален килър" извършителите се разписват с особена жестокост - 4 куршума в главата на бабата,която +тва е и инвалид.  

Боби (гаджето на дъщерята Нанси) е имал намерение на празнува със свои приятели,но в последния момент решава да е с приятелката си. Последно се е чул с баба си към 18 : 30, тя му е споделила,че е наготвила много и той е казал,че като  се прибере ще си хапне добре, преди това се е чул с майкаа си и е казал,че започват да правят барбекю и се уговорили да се чуят след 12. За мен отпада версията,че той не е отишъл с приятелите си,защото е бил заложник заедно със семейството.

Никъде не чух сина да е казал подобни думи,че "ако не се върне до 30 мин., то никога няма " , от къде е тази информация ?
Важно е да се уточни,дали е имало събиране по спешност .
Това го чух от директорката на психиатрията, в която е работел Георги. Казала го е в "Здравей България" вчера сутрин. Даваха го във всички емисии след това.
Бях мернала гостуването на директорката,но такова нещо не чух. Сега отново го изгледах внимателно и никъде не казва,че Георги е получил обаждане и е казал,че ако не се върне до 30 мин., то никога няма да се върне. Дори за такова обаждане не се споменава. Каза само,че е бил на коледното им парти на 28, а на 2ри е трябвало да бъде на работа,но не се е появил.

# 156
Странно защо във фейсбук страницата на Нови Искър всичко по темата е изтрито.
Не вярвам във версията за битов скандал. Това ми се вижда като опит да намерят там да има някой виновен за пред хората.

# 157
Вероятно полицията е забранила да обсъждат това онлайн. Не виждам друга причина.

# 158
Куршумите били най-често използваните при поръчкови убийства. Май наистина става въпрос за професионалисти, та това са 6 човека!!!

# 159
Скрит текст:
Скрит текст:
Потресена съм.
За мен има 2 сигурни неща - умисъл и наличие на силен афект/ засегнат личен/финансов интерес и т.н. .
Независимо дали е извършено от т.н. "професионален килър" извършителите се разписват с особена жестокост - 4 куршума в главата на бабата,която +тва е и инвалид.  

Боби (гаджето на дъщерята Нанси) е имал намерение на празнува със свои приятели,но в последния момент решава да е с приятелката си. Последно се е чул с баба си към 18 : 30, тя му е споделила,че е наготвила много и той е казал,че като  се прибере ще си хапне добре, преди това се е чул с майкаа си и е казал,че започват да правят барбекю и се уговорили да се чуят след 12. За мен отпада версията,че той не е отишъл с приятелите си,защото е бил заложник заедно със семейството.

Никъде не чух сина да е казал подобни думи,че "ако не се върне до 30 мин., то никога няма " , от къде е тази информация ?
Важно е да се уточни,дали е имало събиране по спешност .
Това го чух от директорката на психиатрията, в която е работел Георги. Казала го е в "Здравей България" вчера сутрин. Даваха го във всички емисии след това.
Бях мернала гостуването на директорката,но такова нещо не чух. Сега отново го изгледах внимателно и никъде не казва,че Георги е получил обаждане и е казал,че ако не се върне до 30 мин., то никога няма да се върне. Дори за такова обаждане не се споменава. Каза само,че е бил на коледното им парти на 28, а на 2ри е трябвало да бъде на работа,но не се е появил.
Чух го в емисия следобед вчера. Но не помня по БТВ или по Нова, защото си ги пуснах на запис към 18ч. Извинявам се за неточната информация за медията, бях останала с впечатление, че е от сутрешния блок на Нова, явно греша. По БТВ имаше интервю с директорката от кабинета й, може и там да го е казала. Ще потърся и аз.

# 160
_Smile_, не те обвинявам, просто наистина ми е интересно,дали има такова нещо... Едно е ако е имало заложническа криза,друго е ако са влезли и са ги избили.

Ако е бит съсед,за какво му е да кара Кети на друго място ? Да предположим,че е килър по душа и луд по дух - влиза,убива ги и излиза...
По мобилните клетки не могат ли да проследят движението на жертвите ?  Хайде за килърите е ясно,че не носят телефони.

# 161
В някои от коментарите в новинарските сайтове имаше предложение да се изискат сателитните снимки от мястото.

# 162
Те не вършат работа,когато става дума за тъмната част на денонощието,нито за гористи местности.  

По Нова много отдавна даваха  репортаж, в който разказаха как може да се проследи всеки човек с мобилния му телефон.  Убийците го знаят, гледала съм самопризнание на сериен бг килър,който разказа,че всички от бойната група не си носят телефоните,за да не бъдат проследени. Но поне местонахождението на жертвите и кога реално са се събрали в къщата, Кети била ли е с тях, не е ли, предполагам може да се установи.

# 163
То, реално погледнато, в това меко време и с цялата кал по улиците много неща могат да се разберат. Само около джипа кой знае колко много следи има... Да не говорим за отпечатъци от пръсти и други улики.
Вярвам, че по случая се работи сериозно и истината рано или късно ще излезе наяве.

# 164
Жената е била изчезнала по-рано, доколкото разбрах няколко дни. Не съм проследила цялата изнесена информация по случая, но съм по-склонна да вярвам, че самата жена е в основата на проблема. А и се разбра, че всъщност прозореца на джипа е бил счупен предварително, а не в нощта на убийството.
Много интересен казус, който може би ще остане неразкрит. Несъмнено жестоки убийства, но не вярвам да са извършени от някой афектиран на битово ниво. Или, ако е някой техен познат или близък (както се предполага, щом е бил лесно допуснат в къщата), то е било премислено предварително.
За да се заличат напълно свидетелите в лицето на чужд човек и възрастна жена,  и то хладнокръвно и с няколко куршума, значи е трябвало наистина всичко да се заличи.
Възможен и е и вариантът с наказание тип "назидание" от мафиотска организация, но не изглеждат убитите да са чак такива играчи на едро.

Общи условия

Активация на акаунт