Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 097
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 690
  • в кукувиче гнездо
Местните казали, че имало слухове, че водел в къщата малки момиченца. Чудя се нормални ли са тези хора- да знаят, че в околността има педофил и никой да не съобщи на полицията.
Местните се оказаха изключително прости хорица. То не бяха поемни лица, дето после се вихреха пред медиите, то не бе чудо! Сега пък знаели, че е водил малки момичета там и са си траели. Просто нямам думи.

# 691
  • София
Верно ли предават на живо? Егати и падението на журналята, но и на тези, които им го позволяват.

# 692
Не знам защо, но имам чувството, че този няма да бъде заловен.. Щом от колко си години бил обявен за национално издирване.. А тръпки ме побиват. Освен това от тази уж актуалната му снимка ми е адски познат. Имам чувството, че съм го виждала тоя "човек". А съм в Пловдив иначе, далечко.
Някак си вътрешно съм убедена, че той е извършителят. Щом има толкова категорични доказателства като негово ДНК на местопрестъплението и гилзите в двора на къщата и на мястото на убийството не е случайно. Напълно възможно е тоя психопат да е избил цялото семейство. Все пак не сме в някой филм, а живеем в реалността. Дано никога не ми се налага да изпитам това, което са изпитали хората гледайки как разстрелват един по един цялото семейство.
Естествено, че първо ще убие бащата и сина му - най-способните да му се противопоставят, евентуално. А времето от първоначалния шок от убийството на бащата едва ли е стигнало на Георги да разбере първо какво се случва, второ да му се нахвърли, за да го спре.
Всичко е ужасно и дано час по-скоро да заловят тази твар. И да си понесе заслуженото.

# 693
  • София
Казаха, че този труп бил силно разложен на пръв “поглед”.
Може и да не е той.

# 694
Е, това с местните си е журналистическа (надявам се да не е на властите) простотия. Колкото и да е оскотяло населението, никой не би си затраял на отвлечени и насилвани деца. А и не се купуват на пазара тези деца, нали имат родители, приятели.

# 695
Най- "забавното" в темата е как се прави психопрофил по снимка.
Имал бил лице на еди какъв си. То 80 % от мъжете в България имат физиономия на престъпници, но това не ги прави такива.
И аз на Л. К. изглеждам като неадекватен рецидивист...

# 696
  • София
Все си мисля, че не е толкова невероятно трудно чисто физически да изпозастреляш няколко човека наведнъж. Масовите разстрели в САЩ го показват. Изненадата и шокът работят в полза на убиеца. Докато разбереш какво става...Чисто психически, обаче, не знам какво трябва да ти е "счупено", че да да почнеш да стреляш.
Най- "забавното" в темата е как се прави психопрофил по снимка.
Имал бил лице на еди какъв си. То 80 % от мъжете в България имат физиономия на престъпници, но това не ги прави такива.
И аз на Л. К. изглеждам като неадекватен рецидивист...
Да.

# 697
Местните казали, че имало слухове, че водел в къщата малки момиченца. Чудя се нормални ли са тези хора- да знаят, че в околността има педофил и никой да не съобщи на полицията.
Местните се оказаха изключително прости хорица. То не бяха поемни лица, дето после се вихреха пред медиите, то не бе чудо! Сега пък знаели, че е водил малки момичета там и са си траели. Просто нямам думи.

Не са нормални тези хорица. За жалост не са единствените стигнали до такова падение. Имаше преди много години случай в дома за деца в Берковица, където някакъв педофил взимаше деца от дома и ги водеше у тях да блудства. Оказа се, че са знаели и комшии, и служители, даже и роднини на някои от децата, ама гък не са казали. Изроди.

# 698
Не знам защо, но имам чувството, че този няма да бъде заловен.. Щом от колко си години бил обявен за национално издирване..
Това, че е обявен за издирване, съвсем не значи, че някой го е издирвал. Сега е друга бира, трудно ще се скрие.

# 699
Е, това с местните си е журналистическа (надявам се да не е на властите) простотия. Колкото и да е оскотяло населението, никой не би си затраял на отвлечени и насилвани деца. А и не се купуват на пазара тези деца, нали имат родители, приятели.
В дълбоката провинция има мангалски семейства, които специално си предлагат децата на подобни изроди. А някъде и самите деца искат да ходят при чичковци -  срещу шоколад или малко пари.

# 700
  • Street of Dreams
Нямат ли вече някоя по-актуална снимка? Никак не ми изглежда на 56.

# 701
Очевидно и аз мога да бъда изненадана от дълбочината на дъното, което копаем.

# 702
# 703
Имам чувството, че съм го виждала тоя "човек". А съм в Пловдив иначе, далечко.
Аз също като видях снимката си помислих, че ми е много, много познат. И също живея в Пловдив.

# 704
Не се филмирайте, момичета. Снимката е лоша, а физиономията не е отличителна. Аз съм в София, и също ми се видя познат в първия момент. А това поне обяснява и многото сигнали към МВР, че е забелязан.

Общи условия

Активация на акаунт