Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 997
  • 3 545
  •   2
Отговори
# 765
А все пак изясни ли се как и кога е придобил тези умения и оръжието? Защото бутилките в двора са особен елемент от филмовото изкуство.

За уменията явно се е самоусъвършенствал - толкова години да се криеш из този пущиняк не би могъл да издържи всеки.
Оръжието въобще не е загадка - наскоро Карбовски показваше колко е лесно да се сдобиеш с пистолет и патрони на битака.

Сега дадоха как се  е прибрал след като е изхвърлил тялото на жената - направо настръхнах. Това са километри по билото на планината, в тъмница и студ.

# 766
Явно връзката е била в последните 6 месеца.Ако тя е искала да я прекрати,това предизвиква нейното убийство и голямата злоба към всички ,които му пречат да бъде с нея.Тя пише нещо такова "за началото и края" във фейса.
Ако е имало връзка ,сигурно цяло село е знаело-все пак са я виждали да се мотка с джипа.В малко населено място прави впечатление кой къде ходи,не е като навалицата в София.

# 767
и с какво ли 'горския човек' е спечелил  сърцето на мацката с X5?

# 768
То е ясно, че и други са знаели, не е пропяла майка й от отвъдното. Мир на праха й!
Няколко пъти на брифинга казаха, че имат информация от други свидетели, но до там. Как ще кажат повече, докато онзи луд е на свобода. Нали ако следи ситуацията ще тръгне да си отмъщава. Няколко пъти хората казаха, че няма как да разкрият всичко на този етап, защото могат да застрашат живота на още хора.

# 769
Абе все някоя приятелка е знаела, някой от селото ги е виждал. Няма такива абсолютно тайни работи. Аз не разбрах само този като е бил някакъв пещерняк пропаднал как точно са се запознали, та чак са се влюбили, пък и тя да го вземе да й помага в каквото там й е помагал. Срещнала го е на разходка в планината ли?

# 770
  • София
Тялото не е на Росен Ангелов:

http://m.dir.bg/dnes/news/26754270/

# 771
След убийството на толкова много хора, за мен най-потресаващ е фактът, че външни хора (журналисти) се мотаят директно на местопрестъплението и свързаните места по-малко от 48часа след откриването и претърсването.

Ако убийството е трагедия за по-малък кръг от хора, то неглижирането на местопрестъплението е огромен проблем за цялата държава.

# 772
И да, какъвто и човек да е, никой не заслужава такава съдба, но как тази жена се е хванала с такъв мъж, без да помисли за детето си поне? Супер безотговорно.. Не на мене тия, че не го е знаела какъв е, и че е престъпник. Все пак не са били заедно само за 1 нощ, а са имали 6 месечна връзка. Пък и явно е била с него докато е имала друг приятел, което е супер гнусно поне за мен...

# 773
Ама вие за всичко очаквате да ви информират. Прегледали са профили в интернет, съобщения, пощи...Може в чат да е написала на някого, че само с майка си е споделила за Росен. Кети има по-малка сестра, която живее в Лондон. Общували са предимно чрез чатове, предполагам.

# 774
След убийството на толкова много хора, за мен най-потресаващ е фактът, че външни хора (журналисти) се мотаят директно на местопрестъплението и свързаните места по-малко от 48часа след откриването и претърсването.

Ако убийството е трагедия за по-малък кръг от хора, то неглижирането на местопрестъплението е огромен проблем за цялата държава.
Абсолютно съм съгласна.
Няма ли начин да се поиска обяснение от разследващите органи кой и защо допусна това журналисти да се разхождат там?
Или от МВР и прокуратура нямат заучен отговор на този доста неудобен за тях въпрос  Rolling Eyes

# 775
Въобще не ме учудва връзката й, нито ще е първата, нито последната.

Още повече ако е верен дори отчасти психопрофила му: "хитър, прикрит, интригант, претенциозен, с високо ниво на интелигентност и се опитвал да прави добро впечатление".

От актуалната снимка, която му пуснаха се вижда, че нито изглежда като  "горски човек", напр. - личи си, че е чист и спретнат. Ползвал интернет, въобще на повърхността нещата не изглеждат елементарни.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 19:49 от flambe

# 776
Toзи път няма да я квалифицирам,но е намерила мъж ,който да я прибере с дъщеря й,да купи къща и джип,но за нея не е било достатъчно.Май си го е намерила,но е повлякла много невинни.
Той,пък,не бил толкова смотан,ами много интелигентен и се държал  привлекателно,каквото и да значи.

# 777
Абе все си мисля, че като хванеш някой от гората, ще се поинтересуваш какъв е, или ще ти направи впечатление как живее, и се няма социални контакти и тнт. Може да не е разбрала точно веднага, но в определен момент - със сигурност. А може и точно затова да се е опитала да го разкара и той да е изтрещял.. Въпреки че и в този случай 6 месеца са си доста време..

# 778
Пак се отплеснахте. Спокойно, по-добри сте, няма да ви се случи. Rage

# 779
  • Street of Dreams
Е, вече шах с пешката, издирван е от 2009, а 2012 пак го съдили за кражба на ток....
Вероятно не се е явил JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт